Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Kiadványok >>
Árnybíró
Kapcsolódó tartalom: Árnybíró
kit érdekel h te épp mit akarsz????
old meg te
old meg te
*Szalonképtelenség ek gyomlálva. A moderátor*
Szerk: Moderátor 2010-06-16 19:26:08
Jól van, jól van, ezt a témát már túltárgyaltuk, felesleges újra felhozni. Béke emlékére, ámen. (De privát joga van hozzá, hogy ne szeresse.
Yavan: lapot osztok dimensonak, én is százszor jobban örülnék valami ismeretlenebb, kevésbé felkapott műnek, mint egy-egy... mindegy. Anno valóban az Árnybíró is így kezdte, mondjuk még akkor nem volt ilyen a piac :/
Gaunt: hm, ebay -en sincs? :/
Szerk: miyu 2010-06-01 15:40:52
Aham, ha tudnád mennyire nem érdekel amit mondasz... Inkább az érdekelne, hogy GITS. Sac mangát merre lehet találni mivel sehol nincs
Olvassatok inkább Warhammer 40k-t![/U]! Majd rájöttök, hogy mennyivel tartalmasabb
te mégis mi a rákot mutogacc? az Árnybíró szerintem naon joo egyik nagy kedvencem...
Márk, Eris: Hagyjátok, úgyse fogja elolvasni, mit válaszoltatok neki. Vagy megszok, vagy megszök, ha hosszabb távon is ezt csinálja, úgyis elüldözzük innen.
Jigsaw azért a kedvenc sorozatgyilkosunk, mert egy megleckéztetős móka kedvéért képes fölvásárolni a fél Praktikert.
beküldve: 2010-06-01 06:54:17
(#1783) Hát az Árnybíró se tartozik a nagyon híres mangák közé, és ha vesszük hogy milyen nagy fantábora van az Árnybírónak akkor szerintem nem kizártható hogy a Defense Devil váltja az Árnybírót.
Táncolj Hercegnő!
Szerintem nem valószínű. A Mangafant ismerve valami híresebb mű fog kijönni szvsz.
Na majd meglátjuk. Mindenesetre én ennek a Defense Devilnek is örülnék, bár még nem olvastam.
Na majd meglátjuk. Mindenesetre én ennek a Defense Devilnek is örülnék, bár még nem olvastam.
beküldve: 2010-05-31 19:18:56
(#1781) Amúgy így a végefelé épp azon gondolkozok hogy mi is válthatná az Árnybírót. Van egy olyan érzésem hogy a Defense Devil, a 2 szerzőpáros következő műve. Csak ezzel az lenne a gond hogy most tart az 5.kötetnél és ez könyen beérhető, habár ha 1 évben 2 kötet jönne ki és ezalatt japánban is kijönne 2 új kötett akkor nem is lenne gond.
Szerintetek lehetséges hogy a Defense Devil váltja majd az Árnybírót?
Szerintetek lehetséges hogy a Defense Devil váltja majd az Árnybírót?
Táncolj Hercegnő!
beküldve: 2010-05-31 12:35:23
(#1780) Osztom a véleményed. Nem normális, hogy ha adott esetben nem kedveled az Árnybírót idejössz osztani az igét és bemutatsz mindenkinek. Ha megakarod osztani az ízlésed másokkal azt tálalhatod úgy is, hogy : szerintem olvassátok el a Warhammert az is nagyon jó kis történet. Sokkal kulturáltabban is hangzik. És ha valaki ezt szóvá teszi akkor azt nem úgy kell felfogni, hogy egy számodra lenti színvonalon ragadt és gratulálni neki ehhez.
Sötétség nélkül nincs fény.
Én személy szerint imádom a WH-40K könyveket, de nem kezdek el trollkodni vele, és igazából neked sem kéne, mert ez gyökér dolog ahogy van.
Mert, ha valakire elkezded eröltetni az ízlésedet, mondván, hogy "az sz@r, helyette ezt olvasd!", az vall minimális agyi teljesítményre. Körülbelül óvodában lát ilyet az ember, vagy még ott sem. Erről ennyit
Mert, ha valakire elkezded eröltetni az ízlésedet, mondván, hogy "az sz@r, helyette ezt olvasd!", az vall minimális agyi teljesítményre. Körülbelül óvodában lát ilyet az ember, vagy még ott sem. Erről ennyit
"Nekem egy nőben legszebb a melle! Csöcsökkel legyek agyonverve! Négyet a kezeimbe kettőt a számba! Csöcsökre vagyok fanatizálva!" Disztraktor - Csöcsvihar
1 számú törvény Vonszul az isten!
2 számú törvény IZIRÁJDER ÖCSÉM IRÁNY A KÖNYVESBOLT
....ugye jól tudom hogy nemsokára jelenik meg én ma megyek és megnézem és megveszem!!! az ÁrnyBíró a legjobb!
2 számú törvény IZIRÁJDER ÖCSÉM IRÁNY A KÖNYVESBOLT
....ugye jól tudom hogy nemsokára jelenik meg én ma megyek és megnézem és megveszem!!! az ÁrnyBíró a legjobb!
szerintem is
és már megszereztem !!!
mmmmmmmmmmmmmmmmiiiiii mázlis,de gebedjek meg megveszem!!
Rosetta-ch@n
Voltaire színvonalán? Oo Te hízelegsz.
no flame, meg miegyéb, pusztán annyit akartam mondani, hogy mindenkinek személyes privilégiuma eldönteni, hogy miben lát... ööö... tartalmat. Tőlem távol áll, hogy megmondjam, kit mit szeressen és mit ne. Például szívből utálom a narutót, de aki szereti lelke rajta, engem ugyan nem érdekel, hogy más mivel degradálja magát. Téged miért?
no flame, meg miegyéb, pusztán annyit akartam mondani, hogy mindenkinek személyes privilégiuma eldönteni, hogy miben lát... ööö... tartalmat. Tőlem távol áll, hogy megmondjam, kit mit szeressen és mit ne. Például szívből utálom a narutót, de aki szereti lelke rajta, engem ugyan nem érdekel, hogy más mivel degradálja magát. Téged miért?
beküldve: 2010-05-29 20:08:15
(#1776) Voltaire bácsi mondá, hogy minden műfaj jó, kivéve az unalmast. Hallgassunk rá, nem volt hülye ember. Erről ennyit.
beküldve: 2010-05-29 19:20:47
(#1774) Olvassatok inkább Warhammer 40k-t![/U]! Majd rájöttök, hogy mennyivel tartalmasabb
*Szalonképtelenség ek gyomlálva. A moderátor*
Szerk: Moderátor 2010-06-16 19:41:05