Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Kiadványok >>
Árnybíró
Kapcsolódó tartalom: Árnybíró
beküldve: 2010-03-01 15:24:21
(#1713) Megfiatalodott volna? Szegénykém még képes lenne ilyenre? Annyi trauma érte, hogy az már kész.
Sötétség nélkül nincs fény.
beküldve: 2010-03-01 14:44:16
(#1712) Muhaha Én már olvastam is a 15. kötetet. Figyelni kell, mert az időrend ide-oda ugrál, de amúgy érdekes és élvezetes olvasmány.
De azért azt elmondanám, hogy a nagy része még mindig visszaemlékezés, szóval ne lepődjön meg senki, hogy a Munszu vs. Adzsite harcra nem itt kerül sor. A kedvenc részeim természetesen azok voltak, amiben a császár szerepelt És Munszu egyre jobban néz ki. Meg mintha megfiatalodott volna.
beküldve: 2010-03-01 11:08:33
(#1711) Awwwwwwwwwwwww! Bocs, nem tudok értelemeset szólni aziránti örömömben, hogy itt az új kötet.
"Van egy mondás, ami a medve bőrére történő előre elkövetett ivás ellen int""
beküldve: 2010-02-27 08:37:11
(#1710) Gyönyörűséges. *.*
Kár, hogy leragadtam a 12. kötetnél. ^^" De nem baj, hamarosan meg lesznek a kötetet, és végre olvashatom.
Aw, és már csak 2 kötet. :I
Kár, hogy leragadtam a 12. kötetnél. ^^" De nem baj, hamarosan meg lesznek a kötetet, és végre olvashatom.
Aw, és már csak 2 kötet. :I
Szerk: Usagi-chan 2010-02-27 08:37:21
Most képzelődöm, vagy tényleg az van kiírva a 15. kötethez, hogy már a boltokban? Annyira várom már. Remélem hamarosan megkaparinthatom.
Én is úgy látom pedig korán van még.Munka után be is fogom szerezni!!
beküldve: 2010-02-26 21:09:04
(#1708) Most képzelődöm, vagy tényleg az van kiírva a 15. kötethez, hogy már a boltokban? Annyira várom már. Remélem hamarosan megkaparinthatom.
"A mandragóra meggyógyít minden betegséget, a test és a lélek összes kórságát. Csakhogy a lélek bajainak oka a való világ, ezért a mangdragóra mély álomba meríti használójátahol újraéli élete legfontosabb eseményeit, lelke nyugalmát keresve.És ha megtalálja a nyugalmat, akkor ott marad...örökre."
beküldve: 2010-02-26 08:30:44
(#1707) Eddigi tapasztalatok alapján én úgy vettem észre, hogy egy vagy két hét múlva a boltokban van.
beküldve: 2010-02-26 05:43:05
(#1706) Ez az a várva várt 15.-ös Ha valaki nem tud ott lenni holnap és nem veheti magához ezt a szépséget akkor mondjuk reménykedhet abban hogy valamikor kint lesz a boltokban is?
beküldve: 2010-01-11 19:29:39
(#1705) Végül is az alsónadrágos rohangálás már megvolt és senki nem vette komolyan szegényt.
Szerintem már a másodikban cuki volt borostával. És most kéne az, hogy Munsu már nem kómál, hogy jól szétrúgja Adzsite seggét. Lehetőleg ne csak átvitt értelemben. A megevésre meg csak azért nem vállalkoznék, mert ki tudja, hogy egy ilyen pokolfajzatnak milyen az íze és, hogy nem mérgező-e.
Szerintem már a másodikban cuki volt borostával. És most kéne az, hogy Munsu már nem kómál, hogy jól szétrúgja Adzsite seggét. Lehetőleg ne csak átvitt értelemben. A megevésre meg csak azért nem vállalkoznék, mert ki tudja, hogy egy ilyen pokolfajzatnak milyen az íze és, hogy nem mérgező-e.
Csóri Munszu szaladgáljon egy szál fegyverrel, tuti nem vennék komolyan
Olyan nehéz várni a következőre.....
ÉS úgy sajnáltam a Bandzsát is... remélem ő is felépül és Sando is vissza tér Munszuhoz....
Olyan nehéz várni a következőre.....
Tu me fais craquer, mon chardomeret...
Megnéztem volna, ahogy Munszu is ott futkározik egy boxerban és egy köpönyegben
Ejnye már. Minek oda az a köpeny?
Meg a boxer? *köhm*
Kis pisztolyt neki, aztán uccu. Ha már lúd, legyen... ~awww <3
Amikor a 14 kötet végén kinyitja a szemét, majdnem hátast dobtam, annyira megörültem.
És milyen kis cuki borostás lett <3
Ez nem ér, én is akartam valami jó kis összefoglalót írni, de nem emlékszem konkrétan, h mi volt benne Oo Ráadásul nincs is itthon *morr*
Szerk: miyu 2010-01-09 00:12:05
Én inkább a császárra adtam volna valami hasonlóan sokat mutatót. *pervert*
Adzsite pedig remélem már "saját bőrében" fog haldokolni.
Adzsite pedig remélem már "saját bőrében" fog haldokolni.
Szerk: Yaven 2010-01-08 21:37:13
Szegény Sando-t egy kicsit sajnálom.... szegényt elég lengén öltöztették fel....
Jó ruha az... nincs vele semmi baj... eheheheh... "A napra lehet nézni, de nem egészséges."
beküldve: 2010-01-08 20:54:35
(#1700) Hát... Adzsite.... már rég felkötöttem volna Munszu helyében, de előtte a saját gyógyszerével ringattam volna álomba, hogy ő is átéljen valami szörnyű rémálmot
Szegény Sando-t egy kicsit sajnálom.... szegényt elég lengén öltöztették fel.... Megnéztem volna, ahogy Munszu is ott futkározik egy boxerban és egy köpönyegben
Karácsonyra én is megkaptam a 14. kötetet.
Szegény Sando-t egy kicsit sajnálom.... szegényt elég lengén öltöztették fel.... Megnéztem volna, ahogy Munszu is ott futkározik egy boxerban és egy köpönyegben
Karácsonyra én is megkaptam a 14. kötetet.
Amikor a 14 kötet végén kinyitja a szemét, majdnem hátast dobtam, annyira megörültem.
Tu me fais craquer, mon chardomeret...
beküldve: 2010-01-08 19:52:28
(#1699) Én is benne vagyok a dologban. Vesszen Adzsite! De szerintem inkább egye meg valaki...
Szerk: fdzseny 2010-01-08 19:52:45