Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Kiadványok >>
Árnybíró
Kapcsolódó tartalom: Árnybíró
beküldve: 2009-09-20 15:34:51
(#1653) beküldve: 2009-09-14 17:34:34
(#1652) Igaz, hogy a 18. Képregény Börzén megjelenik az Árnybíró 13. kötete? Tud erről valaki valamit?
"A mandragóra meggyógyít minden betegséget, a test és a lélek összes kórságát. Csakhogy a lélek bajainak oka a való világ, ezért a mangdragóra mély álomba meríti használójátahol újraéli élete legfontosabb eseményeit, lelke nyugalmát keresve.És ha megtalálja a nyugalmat, akkor ott marad...örökre."
beküldve: 2009-08-25 19:26:07
(#1651) Dali akkor visszavonom az ajánlatom, hogy olvasd el azt is. De akkor viszont méltó utodja lehetnél kedves Vlad barátunknak.
Hát Munsun sztem a legnagyobb változás csak a szeme és a haja. Az első kötetben eléggé lekonyultak a szemei a harmadiktól meg talán már a másodiktól is rendesen álltak neki. A haja meg annyira le van lapulva az elsőben ahogy később még akkor sem amikor elázott.
És a bangdzs is változott. Amikor elöször látjuk még úgy néz ki mint egy mini ember később meg mintha el chibisedne.
Hát Munsun sztem a legnagyobb változás csak a szeme és a haja. Az első kötetben eléggé lekonyultak a szemei a harmadiktól meg talán már a másodiktól is rendesen álltak neki. A haja meg annyira le van lapulva az elsőben ahogy később még akkor sem amikor elázott.
És a bangdzs is változott. Amikor elöször látjuk még úgy néz ki mint egy mini ember később meg mintha el chibisedne.
Sötétség nélkül nincs fény.
beküldve: 2009-08-25 18:22:28
(#1650) beküldve: 2009-08-25 13:15:07
(#1649) Állítólag a Bangdzsa kinézete is változott az idők során, bár nekem különösebben nem tűnt fel :P. Lehet hogy laikus vagyok hozzá XD
"Nekem egy nőben legszebb a melle! Csöcsökkel legyek agyonverve! Négyet a kezeimbe kettőt a számba! Csöcsökre vagyok fanatizálva!" Disztraktor - Csöcsvihar
Tényleg feltűnt valakinek, hogy azért Munsu a harmadik kötetben már nem igazán úgy fest mint az elsőben?
Persze. Változott elég rendesen a mangaka stílusa. Az első kötetben még olyan feje volt Munszunak, mint egy elvonós alkoholistának. A másodikban már finomodott a pofázmánya. Mostanra már babapopsi simis *-*
Nekem semmi bajom nem volt a 12. kötettel. Ilyen átvezető sztorik is kellenek. A 11. már-már gyűrűk ura feelinges harcokon után kissé nagy váltás volt, ezért tűnhet langyinak.
beküldve: 2009-08-25 13:02:56
(#1647) Akkor ajánlom a figyelmedbe a Hellsinget Alucardal. Bár közel sem olyan szép a rajzolása mint az Árnybíróban, de ott minden kötetben vérözön van.
Tényleg feltűnt valakinek, hogy azért Munsu a harmadik kötetben már nem igazán úgy fest mint az elsőben?
beküldve: 2009-08-25 11:26:35
(#1646) beküldve: 2009-08-24 15:31:29
(#1645) Lássuk be nem folyhat mindig vér. máskülönben ha csak ez lenne a karakternek nem lenne mélysége. Meg különben is a békéből jutottunk el a háborúba.
beküldve: 2009-08-24 10:49:25
(#1644) beküldve: 2009-08-23 14:53:16
(#1643) Akkor már ketten vagyunk.
Nekem is tetszett a 12 de sztem nem zavaros. A történet végére amennyire néztem minden értelmet fog kapni. És a lezárás is nagyon jól meg van oldva. Részben. Ez a rész külön azért tetszett mert már nagyon érdekel, hogy az a szemét Adzsite akinek hálásnak kéne lennie a nyomorult életéért, hogy volt képes hátba szúrni Munsut és az egész birodalmat romba dönteni csak azért, hogy az ő kezébe legyen a hatalom. És ezek után még ő van berágva és közli, hogy Munsu többé nem lehet a barátja és addig nem nyugszik míg meg nem öli. Ez gerinctelenség.
Nekem is tetszett a 12 de sztem nem zavaros. A történet végére amennyire néztem minden értelmet fog kapni. És a lezárás is nagyon jól meg van oldva. Részben. Ez a rész külön azért tetszett mert már nagyon érdekel, hogy az a szemét Adzsite akinek hálásnak kéne lennie a nyomorult életéért, hogy volt képes hátba szúrni Munsut és az egész birodalmat romba dönteni csak azért, hogy az ő kezébe legyen a hatalom. És ezek után még ő van berágva és közli, hogy Munsu többé nem lehet a barátja és addig nem nyugszik míg meg nem öli. Ez gerinctelenség.
beküldve: 2009-08-21 09:00:45
(#1642) Én igazából úgy döntök a manga vásárlásról hogy először azt nézem hogy hogy rajzolják és csak utána vizsgálom meg a storyt.Egyébként jöhetne már a 13-as kötet ez nem ér pedig már azt hittem hogy a a nyári conra megjön tisztára felháborító nagyon várom, a 12-es kötet meg azért tetszik nagyon mert Kjevoljhangnak sokkal nagyobb szerepe volt benne, nagyon ari és Munszu se változott semmit, az egész story egy kicsit zavaros lesz szerintem a végére de attól még jó lett mint a többi. De gondolom a 13-asban majd minden le tisztul:)
HangyXD
beküldve: 2009-08-21 08:31:15
(#1641) Nekem mondjuk a 12. kötet kissé lapos volt a többihez képest, de attól még érdekes volt. Csak az akciót hiányoltam belőle.
"Nekem egy nőben legszebb a melle! Csöcsökkel legyek agyonverve! Négyet a kezeimbe kettőt a számba! Csöcsökre vagyok fanatizálva!" Disztraktor - Csöcsvihar
beküldve: 2009-08-20 22:17:45
(#1640) Annyit mondhatok, hogy innentől kezdve egyre izgalmasabb és izgalmasabb. Az ember csutira rágja a körmét, hogy mikor tudhatja meg mi lesz a történet vége.
beküldve: 2009-08-19 21:17:25
(#1639)