Legutóbb kommentezett topikok
5. Magyar Képregényfesztivál
GAIA online Anime karakter nevelde
Manga őstörténet 1.
Binbougami Ga!
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
Nana érdekesség
Tavaszi képregénybörze
GAIA online Anime karakter nevelde
Manga őstörténet 1.
Binbougami Ga!
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
Nana érdekesség
Tavaszi képregénybörze

NYESTE ROLAND: @DAISUKAMARU: Pont a héten rendeltem, 8-án kedden, tegnap jött GLS-től mail, ma szombat délelőtt meg is jött. - Király!
DAISUKAMARU: Pont a héten rendeltem, 8-án kedden, tegnap jött GLS-től mail, ma szombat délelőtt meg is jött.
NYESTE ROLAND: @Balogh Máté egyébként a webbolt tudnivalók menüje szerint: "A rendelésedet 5 munkanapon belül GLS futárral küldjük el. Erről egy újabb emailt fogsz kapni. Ha egy héten túl sem jün meg a csomagod, jelezd nekünk a webbolt@mangafan.hu címen..."
NYESTE ROLAND: @Balogh Máté kb. 2-3 nap. Attol függően hova és mennyit kérsz.
BALOGH MáTé: Sziasztok ha már rendeltetek az oldaslról, kb. mennyi idő után érkeztek meg a teremékek ?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!

Fórum >>
Kiadványok >>
Árnybíró
Kapcsolódó tartalom: Árnybíró
beküldve: 2009-09-21 15:06:37
(#1655) Azt hiszem az ilyen megjelenéseket komolyan vehetjük. Végre megjelenik mindkét kedvencem következő kötete.
Sötétség nélkül nincs fény.
... és kezdjünk buzgón imádkozni, hogy így is legyen. Lehet, sutyerák genyó vagyok, de engem jelenpillanatban csak az ÁB érdekel.
beküldve: 2009-09-20 15:34:51
(#1653) beküldve: 2009-09-14 17:34:34
(#1652) Igaz, hogy a 18. Képregény Börzén megjelenik az Árnybíró 13. kötete? Tud erről valaki valamit?

"A mandragóra meggyógyít minden betegséget, a test és a lélek összes kórságát. Csakhogy a lélek bajainak oka a való világ, ezért a mangdragóra mély álomba meríti használójátahol újraéli élete legfontosabb eseményeit, lelke nyugalmát keresve.És ha megtalálja a nyugalmat, akkor ott marad...örökre."
beküldve: 2009-08-25 19:26:07
(#1651) Dali akkor visszavonom az ajánlatom, hogy olvasd el azt is. De akkor viszont méltó utodja lehetnél kedves Vlad barátunknak.
Hát Munsun sztem a legnagyobb változás csak a szeme és a haja. Az első kötetben eléggé lekonyultak a szemei a harmadiktól meg talán már a másodiktól is rendesen álltak neki. A haja meg annyira le van lapulva az elsőben ahogy később még akkor sem amikor elázott.
És a bangdzs is változott. Amikor elöször látjuk még úgy néz ki mint egy mini ember később meg mintha el chibisedne.
Hát Munsun sztem a legnagyobb változás csak a szeme és a haja. Az első kötetben eléggé lekonyultak a szemei a harmadiktól meg talán már a másodiktól is rendesen álltak neki. A haja meg annyira le van lapulva az elsőben ahogy később még akkor sem amikor elázott.
És a bangdzs is változott. Amikor elöször látjuk még úgy néz ki mint egy mini ember később meg mintha el chibisedne.
beküldve: 2009-08-25 18:22:28
(#1650) beküldve: 2009-08-25 13:15:07
(#1649) Állítólag a Bangdzsa kinézete is változott az idők során, bár nekem különösebben nem tűnt fel :P. Lehet hogy laikus vagyok hozzá XD
"Nekem egy nőben legszebb a melle! Csöcsökkel legyek agyonverve! Négyet a kezeimbe kettőt a számba! Csöcsökre vagyok fanatizálva!" Disztraktor - Csöcsvihar
Tényleg feltűnt valakinek, hogy azért Munsu a harmadik kötetben már nem igazán úgy fest mint az elsőben?
Persze. Változott elég rendesen a mangaka stílusa. Az első kötetben még olyan feje volt Munszunak, mint egy elvonós alkoholistának. A másodikban már finomodott a pofázmánya. Mostanra már babapopsi simis *-*
Nekem semmi bajom nem volt a 12. kötettel. Ilyen átvezető sztorik is kellenek. A 11. már-már gyűrűk ura feelinges harcokon után kissé nagy váltás volt, ezért tűnhet langyinak.
beküldve: 2009-08-25 13:02:56
(#1647) Akkor ajánlom a figyelmedbe a Hellsinget Alucardal. Bár közel sem olyan szép a rajzolása mint az Árnybíróban, de ott minden kötetben vérözön van.
Tényleg feltűnt valakinek, hogy azért Munsu a harmadik kötetben már nem igazán úgy fest mint az elsőben?
beküldve: 2009-08-25 11:26:35
(#1646) beküldve: 2009-08-24 15:31:29
(#1645) Lássuk be nem folyhat mindig vér. máskülönben ha csak ez lenne a karakternek nem lenne mélysége. Meg különben is a békéből jutottunk el a háborúba.
beküldve: 2009-08-24 10:49:25
(#1644) beküldve: 2009-08-23 14:53:16
(#1643) Akkor már ketten vagyunk.
Nekem is tetszett a 12 de sztem nem zavaros. A történet végére amennyire néztem minden értelmet fog kapni. És a lezárás is nagyon jól meg van oldva. Részben. Ez a rész külön azért tetszett mert már nagyon érdekel, hogy az a szemét Adzsite akinek hálásnak kéne lennie a nyomorult életéért, hogy volt képes hátba szúrni Munsut és az egész birodalmat romba dönteni csak azért, hogy az ő kezébe legyen a hatalom. És ezek után még ő van berágva és közli, hogy Munsu többé nem lehet a barátja és addig nem nyugszik míg meg nem öli. Ez gerinctelenség.

Nekem is tetszett a 12 de sztem nem zavaros. A történet végére amennyire néztem minden értelmet fog kapni. És a lezárás is nagyon jól meg van oldva. Részben. Ez a rész külön azért tetszett mert már nagyon érdekel, hogy az a szemét Adzsite akinek hálásnak kéne lennie a nyomorult életéért, hogy volt képes hátba szúrni Munsut és az egész birodalmat romba dönteni csak azért, hogy az ő kezébe legyen a hatalom. És ezek után még ő van berágva és közli, hogy Munsu többé nem lehet a barátja és addig nem nyugszik míg meg nem öli. Ez gerinctelenség.
beküldve: 2009-08-21 09:00:45
(#1642) Én igazából úgy döntök a manga vásárlásról hogy először azt nézem hogy hogy rajzolják és csak utána vizsgálom meg a storyt.Egyébként jöhetne már a 13-as kötet ez nem ér pedig már azt hittem hogy a a nyári conra megjön tisztára felháborító nagyon várom, a 12-es kötet meg azért tetszik nagyon mert Kjevoljhangnak sokkal nagyobb szerepe volt benne, nagyon ari és Munszu se változott semmit, az egész story egy kicsit zavaros lesz szerintem a végére de attól még jó lett mint a többi. De gondolom a 13-asban majd minden le tisztul:)
HangyXD
beküldve: 2009-08-21 08:31:15
(#1641) Nekem mondjuk a 12. kötet kissé lapos volt a többihez képest, de attól még érdekes volt. Csak az akciót hiányoltam belőle.
"Nekem egy nőben legszebb a melle! Csöcsökkel legyek agyonverve! Négyet a kezeimbe kettőt a számba! Csöcsökre vagyok fanatizálva!" Disztraktor - Csöcsvihar