Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Kiadványok >>
Árnybíró
Kapcsolódó tartalom: Árnybíró
Eheh, nem akartalak megbántani XD
Meg van bocsátva
"Release in control of the coercive systems 3... 2... 1... [i]released[/i]... Unproved situation recognized, category [b]A[/b]... convenesing the Cromwell's invocation... humility instructions are left for limited use untill the enemy has been ended silent."
Szerk: Moderátor 2009-05-28 09:26:53
beküldve: 2009-04-26 19:02:38
(#1576) nah én most írok először átolvastam 3x minda 12-őt és érdekelne hogy mi a véleményetek a jó és rossz szimbólumról
majd írjatok
majd írjatok
Szerk: Ungor Ádám János 2009-04-26 19:03:19
Egyébként sokáig én is gondolkodtam rajta, hogy Adzsite fiú-e vagy lány XD
KIKÉREM MAGAMNAK! Fiú vagyok, de ne akard hogy megmutassam.... Az igaz hogy én is dilemmában voltam sokáig, de a kicsi-ajite tök aranyos, és látszik hogy fiú..
"Release in control of the coercive systems 3... 2... 1... [i]released[/i]... Unproved situation recognized, category [b]A[/b]... convenesing the Cromwell's invocation... humility instructions are left for limited use untill the enemy has been ended silent."
beküldve: 2009-04-26 18:42:43
(#1574) beküldve: 2009-04-26 15:50:28
(#1573) Kár,pedig jó lenne, ha kijönne a 13. rész :(
A 13. kötetet Conra tervezik kiadni? (remélem igen)
Biztosan nem. Én már annak örülnék, ha a NANA 4. kijönne a Con első napjára.
Kösz !
*Toronyidézet törölve. A moderátor*
,,Szeretem az esős napokat...Úgy tartják, az eső megtisztít a szennytől, elmossa a rosszat - pedig valójában csak elkendőzi azt. Az eső nyomában pedig romlás és rothadás oson, és a halál lehellete leng a világ felett."/Joun In-Van/
Szerk: Moderátor 2009-05-28 09:28:24
120%-ig pasi . A 3. kötetben asszem még borostás is, vagy valami szakállka féléje is van. Annyira szerintem egy mangaka sem elvetemült, hogy egy szőrős nőt rajzoljon. (Vagy mégis? )
beküldve: 2009-04-22 18:54:27
(#1569) most egy hülye kérdés. ez az adzsite fiú vagy lány? 12 kötet alatt nem tudtam eldönteni. mert kinézetre sztem nőies, de természetre meg férfi. szóval valaki ha tudja mondja meg lécci
A 13. kötetet Conra tervezik kiadni? (remélem igen)
Nem hiszem, még csak nemrég jött ki a 12 ezért nem valószinú,hogy előrukkolnak 1 újabb kötettel. Am ha jól emlékszem 1.5 havonta dobják piacra az újabb részt(ennyia fordítási idő).
Nagy vágyam,hogy egyszer fotocellás ajtónyitogató lehessek :P
beküldve: 2009-04-22 18:20:22
(#1567) beküldve: 2009-04-16 21:19:49
(#1566) na végre elolvastam, amúgy elég érdekes volt ebben az öltönyös stílusban látni munszu-t, de a császár karaktere nagyon tetszik, asszem megvan az új kedvencem ^^
Eh...? Most mivan? Ezt nemértem... Mármint a jövőjüket ismerve persze majdnem képben vok, nade... most akkor ki a császár? Nekem ez magas... Most akkor az egész birodalom végig át lett vágva, vagy csak a végén lettek kicserélve? Vagy nincsenek is kicserélve? Mihihi? Valaki világosítson már fel!
Nah és a szerelmi szál... Munszunak most mi is a baja a lánnyal? Én egy pillanatig komolyan azt hittem hogy szerelmet vall a csajnak a fogadáson... Most komolyan elég feltűnő, hogy bejön neki, összevissza pirulgat plusz a betegséget is átveszi majd tőle. Akkor azért annyira szereti, hogy átvegye tőle az irtófájdalmas betegséget, de annyira nem hogy boldoggá tegye még fél évig? Gráá!
Nah és a szerelmi szál... Munszunak most mi is a baja a lánnyal? Én egy pillanatig komolyan azt hittem hogy szerelmet vall a csajnak a fogadáson... Most komolyan elég feltűnő, hogy bejön neki, összevissza pirulgat plusz a betegséget is átveszi majd tőle. Akkor azért annyira szereti, hogy átvegye tőle az irtófájdalmas betegséget, de annyira nem hogy boldoggá tegye még fél évig? Gráá!
Am nekem nem szimpi a lányka... Szandószurker vok
Szerintem Adzsite elhitette (term. az erejével) az emberekkel, hogy ő a császár. Legalábbis erre merek következtetni ezek alapján: "A világ akarja, hogy becsapják, hát be is kell csapni.", illetve "Az ember úgyis abban hisz, amiben akar..." Persze tévedhetek, de nekem ez jött le.
A szerelmi szálon én is fogom a fejem xD Bár Munszunak semmi gondja a lánnyal (hacsak a szerelmet nem tekintjük annak), mégis mindig a múlt miatt aggódik, és engem ez idegesít, hogy nem képes túltenni magát rajta. Persze, ok nehéz a teher, de nem kell magába fojtania mindent, istenem, pasik! Másrészt valószínűleg meg akarta kímélni Kjevolhjangot, mármint a saját terhétől, hiszen amúgy is beteg volt a lány.
Egyébiránt nekem nagyon tetszett a kötet, annak ellenére, hogy tényleg toporog a történet látszólag. A rajzolás pedig minden egyes kötettel szebb és szebb^^ Ennyi bishit egy rakáson XD Az SD-k nagyon tetszettek és örültem ezeknek a vidámabb pillanatoknak, mert egyébként elég masszív a kötet tartalma, pláne az oldódások nélkül.
A szerelmi szálon én is fogom a fejem xD Bár Munszunak semmi gondja a lánnyal (hacsak a szerelmet nem tekintjük annak), mégis mindig a múlt miatt aggódik, és engem ez idegesít, hogy nem képes túltenni magát rajta. Persze, ok nehéz a teher, de nem kell magába fojtania mindent, istenem, pasik! Másrészt valószínűleg meg akarta kímélni Kjevolhjangot, mármint a saját terhétől, hiszen amúgy is beteg volt a lány.
Egyébiránt nekem nagyon tetszett a kötet, annak ellenére, hogy tényleg toporog a történet látszólag. A rajzolás pedig minden egyes kötettel szebb és szebb^^ Ennyi bishit egy rakáson XD Az SD-k nagyon tetszettek és örültem ezeknek a vidámabb pillanatoknak, mert egyébként elég masszív a kötet tartalma, pláne az oldódások nélkül.
Amin kicsit felhúztam a szemöldököm: ez volt az első ÁB kötet, amiben nem volt elgépelési hiba a szövegekben magukban, KIVÉVE a neveket. Kjevolhjang nevéből rendre kimaradt az első "j", talán 4szer-5ször volt helyesen írva csak, illetve Ulphaszo nevéből most kimaradt a "h". Ettől eltekintve nagyon tetszik a kiadvány, de legközelebb nézzétek át még egyszer, pláne, ha ennyiszer fog szerepelni Kjevolhjang neve!
Amúgy pedig várom a következő kötetet!
Szerk: Nes 2009-04-16 20:12:08
Kösz! azt még elmondod, h a kifizetése hogy megy? Átkell utalni bank kártyáról v a postásnak kéz pénzel fizethetek?
Utánvétel,az az megkapod és kifizeted, am web boltban tényleg minden le van írva Én ma kaptam meg
mondjuk a visszaigazoló e-mailt is de ez mind1 lényeg,hogy megvan jippí. (kár hogy még nem olvashatom el ,mert olaszra kell tanulnom )
Szerk: Anime614 2009-04-15 18:55:21