Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Kiadványok >>
Árnybíró
Kapcsolódó tartalom: Árnybíró
hali én azt kérdezném hogy ugyebár még 5kötet van hára mert 17 kötetes és az még körülbelül mennyi idő? 1év 2ő?
Csak 17?! Nemár azt hittem hosszabb...ha vége lesz én meg őrülök...ez a legkirályabb manga!!! Amúgy szerintem japánban már tartanak 15-nél csak nincs lefordítva magyarra. de a németek is nagy mangafanok...szóval ha tudsz idegen nyelven... Ott szerintem már a 13 tuti kijött!!! [
,,Szeretem az esős napokat...Úgy tartják, az eső megtisztít a szennytől, elmossa a rosszat - pedig valójában csak elkendőzi azt. Az eső nyomában pedig romlás és rothadás oson, és a halál lehellete leng a világ felett."/Joun In-Van/
beküldve: 2009-04-05 20:28:46
(#1547) Megvan-megvan-megvan,végre!
El sem hiszem jó sokat vártam rá,de itt van,csak még nem olvastam el.
El sem hiszem jó sokat vártam rá,de itt van,csak még nem olvastam el.
beküldve: 2009-04-04 17:41:10
(#1546) Nekem már megvan és olvastam is, bár véleményem szerint a történet most nem haladt valami sokat előre. Az viszont elkeserített, hogy Kjevolhjang neve majdnem mindenhol el van írva.
beküldve: 2009-04-04 12:20:19
(#1545) beküldve: 2009-03-29 15:49:09
(#1544) Mikor kerül végre a boltokba,vagy esetleg várjam meg amíg a DN 4. és a NANA 4. is kijön max kapok egy ingyen mangát!
beküldve: 2009-03-28 21:46:52
(#1543) Én még sajnos nem tudtam megvenni, de már nagyon kíváncsi vagyok rá.A következő kötet a conra várható?
Végre a gyűjteményemben van ő is! Uh, már annyira vártam <3
Nah és a sztori...
Szal már megint egy zseniális kötet!
Nah és a sztori...
Eh...? Most mivan? Ezt nemértem... Mármint a jövőjüket ismerve persze majdnem képben vok, nade... most akkor ki a császár? Nekem ez magas... Most akkor az egész birodalom végig át lett vágva, vagy csak a végén lettek kicserélve? Vagy nincsenek is kicserélve? Mihihi? Valaki világosítson már fel!
Nah és a szerelmi szál... Munszunak most mi is a baja a lánnyal? Én egy pillanatig komolyan azt hittem hogy szerelmet vall a csajnak a fogadáson... Most komolyan elég feltűnő, hogy bejön neki, összevissza pirulgat plusz a betegséget is átveszi majd tőle. Akkor azért annyira szereti, hogy átvegye tőle az irtófájdalmas betegséget, de annyira nem hogy boldoggá tegye még fél évig? Gráá!
Uh de egyetértek! De a múmia Vonszul még mindig nem szimpi... vagyis überjó a pasas, deh... mégis csak darabokban van ha Adzsite csettint.
Nah és a szerelmi szál... Munszunak most mi is a baja a lánnyal? Én egy pillanatig komolyan azt hittem hogy szerelmet vall a csajnak a fogadáson... Most komolyan elég feltűnő, hogy bejön neki, összevissza pirulgat plusz a betegséget is átveszi majd tőle. Akkor azért annyira szereti, hogy átvegye tőle az irtófájdalmas betegséget, de annyira nem hogy boldoggá tegye még fél évig? Gráá!
Am nekem nem szimpi a lányka... Szandószurker vok
De egy biztos: Vonszul-chan még mindig szívdöglesztő.
Uh de egyetértek! De a múmia Vonszul még mindig nem szimpi... vagyis überjó a pasas, deh... mégis csak darabokban van ha Adzsite csettint.
Szal már megint egy zseniális kötet!
lumana.wordpress.com
Szerk: Lumana 2009-03-26 20:07:13
beküldve: 2009-03-25 20:48:02
(#1541) Na végre kézbe kaparintottam. Nem akarok dicsekedni, ezért csak zárójelben jelzem, hogy nem megmondtam,
Egy két összeesküvés elméletem recsegve omlott össze:
h visszarévedős részek lesznek? Bár nem kellett hozzá túl sok ész, ehh.
Egy két összeesküvés elméletem recsegve omlott össze:
Én azt hittem, hogy Munszu loholt Kye-chan után (soha nem fogom ezt a nevet megjegyezni) erre kiderül, hogy pont fordítva. Amúgy mi van ezzel a fickóval, totál idióta? A csaj is szeret, ő is szeret, akkor mit totojázik itt'en? Meg egy szerelmi háromszög? Néé'má, nem akarom >( Adzsitét meg túl korán engedték, túl közel a mézes bödönhöz...
De egy biztos: Vonszul-chan még mindig szívdöglesztő. (Omájgáád, abban a pólóban... <333 GoGo Vonszul-chan )
De egy biztos: Vonszul-chan még mindig szívdöglesztő. (Omájgáád, abban a pólóban... <333 GoGo Vonszul-chan )
Ingyenes jó tanács tőlem neked: erről villámgyorsan szokj le.
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Van valami hír az Árnybíró 12-ről, kapható már a boltokban?
Booklinenál már igen.
Blogom:http://elhaym.wordpress.com, ( Tavaszi szezon szavazás.) MAL:kedvencek és jelenleg nézett animék: http://myanimelist.net/profile/Elhaym Olvasom:http://moly.hu/tagok/elhaym
beküldve: 2009-03-24 14:06:18
(#1538) beküldve: 2009-03-24 13:44:40
(#1537) engem az érdekelne, hogy láttam egy díszdobozos DVDt. Esetleg erre lehet számítani a jövőben?kép:[Link]
beküldve: 2009-03-24 07:48:30
(#1536) Van valami hír az Árnybíró 12-ről, kapható már a boltokban?
Táncolj Hercegnő!
A Gaidenből már egy részlet volt a Mondo valamelyik számában, úgyhogy azt biztos ki fogják adni, ha lement végig a sorozat.
Az élet attól szép, hogy bármi megtörténhet. És attól szar, hogy meg is történik.
beküldve: 2009-03-22 22:10:27
(#1534) Engem az érdekelne, hogy a Gaiden, esetleg az artbook ki lesz-e adva. Szerintem nem csak én lennék vevő mindkettőre.
"Amely istenhez nincs közöd, az nem bűntet"