Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Kiadványok >>
Árnybíró
Kapcsolódó tartalom: Árnybíró
Kösz! azt még elmondod, h a kifizetése hogy megy? Átkell utalni bank kártyáról v a postásnak kéz pénzel fizethetek?
A webbolt menüpontban minden információt megtalálhatsz, de amúgy futárral küldik a csomagot, annak kell fizetni.
beküldve: 2009-04-15 18:17:21
(#1562) Kösz! azt még elmondod, h a kifizetése hogy megy? Átkell utalni bank kártyáról v a postásnak kéz pénzel fizethetek?
,,Szeretem az esős napokat...Úgy tartják, az eső megtisztít a szennytől, elmossa a rosszat - pedig valójában csak elkendőzi azt. Az eső nyomában pedig romlás és rothadás oson, és a halál lehellete leng a világ felett."/Joun In-Van/
Az egyik részben felületesen írtak olyat,hogy limitált kiadás is van... ráadásul én még 1 boltban sem láttam...amugy a filmet hol lehek megnézni, mert neten azt hallom,hogy meg lehet venni a boltban pedig, hogy még nem is hallottak róla...[/QUOTE]
A filmet illetően majd lehet hogy tudok linket küldeni, mert ha jól emlékszem egyik oszt. társam már mutatta hol lehet letölteni. A hiányzó részeket meg sztem rendeld meg web- boltból, habár én már 5 napja várom a visszaigazolásukat a 12. fejezettel kapcsolatban
Nagy vágyam,hogy egyszer fotocellás ajtónyitogató lehessek :P
Amúgy nem tod ,hogy 4-5-öt lehet még kapni a boltokban,vagy azok voltak a limitált kiadások amikről a 3-ban írtak mert én nem láttam sehol???Nem bírom ki ,hogy ne olvassam el őket!!! Amúgy a filmet hol lehet megnézni vagy letölteni esetleg megvenni???
Nem tudom, milyen limitált kiadásokról beszélsz... Tudtommal lehet kapni.
Az egyik részben felületesen írtak olyat,hogy limitált kiadás is van... ráadásul én még 1 boltban sem láttam...amugy a filmet hol lehek megnézni, mert neten azt hallom,hogy meg lehet venni a boltban pedig, hogy még nem is hallottak róla...
,,Szeretem az esős napokat...Úgy tartják, az eső megtisztít a szennytől, elmossa a rosszat - pedig valójában csak elkendőzi azt. Az eső nyomában pedig romlás és rothadás oson, és a halál lehellete leng a világ felett."/Joun In-Van/
beküldve: 2009-04-10 13:20:35
(#1559) köszi így már értem, akkor nekem nincs meg az eredeti borító na mind1 akkor is a story a lényeg, már én is olvasnám a 12. részt
Az 1. kötetnek biztos ez az eredeti borítója? Mert ami nekem van az teljesen eltér az oldalon lévőtől.Ez lehetséges? pedig az első példányt még con on vettem
Az első kötet kétféle borítóval jelent meg. Amit itt a webshopban látsz, az a második és eredeti (japán) változat. Először nem lehetett ezzel a borítóval kihozni, mert a terjesztők félreértettek egypár dolgot, amit annó 3 évvel ezelőtt még szokás volt félreérteni (A téma régi bejegyzéseiben már részletesen kifejtették ezt). Azután amikor beindult a bolt, és a népek Árnybírót akartak, már mindegy volt nekik a borító.
"Egyetlen ismeret van, a többi csak toldás: Alattad a föld, fölötted az ég, benned a létra." (Weöres Sándor)
Ma jött meg?
Én nekem ma jött meg a rendelés
De még nem volt időm elolvasni Majd este. De lehet, h az Élnivel kezdem majd [/QUOTE]
Én ma vettem meg a könyvesboltban
De az Élni és az Árnybíró 12. között nehéz választani....mindkettő nagyon jóóó!
Amúgy nem tod ,hogy 4-5-öt lehet még kapni a boltokban,vagy azok voltak a limitált kiadások amikről a 3-ban írtak mert én nem láttam sehol???Nem bírom ki ,hogy ne olvassam el őket!!! Amúgy a filmet hol lehet megnézni vagy letölteni esetleg megvenni???
Nem tudom, milyen limitált kiadásokról beszélsz... Tudtommal lehet kapni.
Megvan a 12.!!!
Olyan boldog vagyok!
Megyek olvasni!
Olyan boldog vagyok!
Megyek olvasni!
Ma jött meg?
Én nekem ma jött meg a rendelés
De még nem volt időm elolvasni Majd este. De lehet, h az Élnivel kezdem majd
A világ velejéig romlott. De az élet csodálatos! Halhatatlannak lenni jó. De örökké élni jobb!
beküldve: 2009-04-09 17:46:01
(#1554) beküldve: 2009-04-09 16:39:16
(#1553) Az 1. kötetnek biztos ez az eredeti borítója? Mert ami nekem van az teljesen eltér az oldalon lévőtől.Ez lehetséges? pedig az első példányt még con on vettem
Csak 17?! Nemár azt hittem hosszabb...ha vége lesz én meg őrülök...ez a legkirályabb manga!!! Amúgy szerintem japánban már tartanak 15-nél csak nincs lefordítva magyarra. de a németek is nagy mangafanok...szóval ha tudsz idegen nyelven... Ott szerintem már a 13 tuti kijött!!!
Nem, a japánoknál már kijött mind a 17, a németek pedig a 11.-nél tartanak.
Csak 17?! Nemár azt hittem hosszabb...ha vége lesz én meg őrülök...ez a legkirályabb manga!!! Amúgy szerintem japánban már tartanak 15-nél csak nincs lefordítva magyarra. de a németek is nagy mangafanok...szóval ha tudsz idegen nyelven... Ott szerintem már a 13 tuti kijött!!!
Tényleg?... pedig ők nagyobb mangafanok még nálunk is...
beküldve: 2009-04-08 18:30:28
(#1549) 4-5-öt lehet még kapni a boltokban,vagy azok voltak a limitált kiadások amikről a 3-ban???Nem bírom ki ,hogy ne olvassam el őket!!! Amúgy a filmet hol lehet megnézni vagy letölteni esetleg megvenni???