Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Kiadványok >>
Árnybíró
Kapcsolódó tartalom: Árnybíró
beküldve: 2009-01-27 20:33:03
(#1459) Igen, legalább egy tervezett megjelenési dátumot kiírhatnátok, akkor is, ha nem biztos, hogy tudjátok tartani.
Nem tudná megmondani vki, hogy mikor lesz végre kiadva az Árnybíró 12?
Már December közepe óta várok rá, és csorgatom a nyálam. Szerintem a könyvesboltban már hülyének néznek......
Csak legalább tudnám, hogy akkor kb mikorra jön ki, és nem járkálnék minden nap a netre sem , hogy esetleg ki van e már adva, vagy sem.
Már December közepe óta várok rá, és csorgatom a nyálam. Szerintem a könyvesboltban már hülyének néznek......
Csak legalább tudnám, hogy akkor kb mikorra jön ki, és nem járkálnék minden nap a netre sem , hogy esetleg ki van e már adva, vagy sem.
beküldve: 2009-01-14 17:11:09
(#1457) beküldve: 2009-01-10 20:07:28
(#1456) NEM TUDJA VALAKI VÉLETLEN, HOGY VAN-E AZ ÁRNYBÍRÓNAK ARTBOOKJA???????? VAGY VANNAK-E BELŐLE SZÍNES KÉPEK? NEKEM NAGYON NAGYON NAGYON KÉNE VHONJORÓL KÉP!!!!
HA VALAKI TUD VALAMIT LÉGYSZI ÍRJON NEKEM A : nemesdia14@citromail.hu címre.
KÖSZIIIIIIIII
HA VALAKI TUD VALAMIT LÉGYSZI ÍRJON NEKEM A : nemesdia14@citromail.hu címre.
KÖSZIIIIIIIII
beküldve: 2009-01-07 20:54:51
(#1455) beküldve: 2008-12-29 23:02:04
(#1454) Két mangát vártam jobban a Mikulásnál, és a Jézuskánál...
A másik szerencsére megjött.
A másik szerencsére megjött.
"Egyetlen ismeret van, a többi csak toldás: Alattad a föld, fölötted az ég, benned a létra." (Weöres Sándor)
Szerk: hirzarlat 2008-12-29 23:02:38
beküldve: 2008-12-28 13:08:49
(#1453) Csaba írta,hogy előbbre tervezték,de elcsúszot a határidő miatt.
Emiatt szeritem max Január elején kezdenek újra bele+mire kész+nyomda+könyvesboltokba kerülés.
Szóval én összteszem a kezem,ha még Január végén hozájutok.
Emiatt szeritem max Január elején kezdenek újra bele+mire kész+nyomda+könyvesboltokba kerülés.
Szóval én összteszem a kezem,ha még Január végén hozájutok.
Az élet rövid,de a szenvedések meghosszabbitják.
beküldve: 2008-12-28 10:54:06
(#1452) elvileg a AK-n azt mondta az egyik eladó v árus hogy ezen a héten jelenik meg
Lehet, hogy ezt csak a lincseléstől való félelmében mondta."A napra lehet nézni, de nem egészséges."
De aki nem tudna nyugton maradni a megjelenésig, tudok egy oldalt, ahol online lehet angolul olvasni.
Szerintem ilyet sokan tudunk, csak éppen itt nem szabad reklámozni.
Az élet attól szép, hogy bármi megtörténhet. És attól szar, hogy meg is történik.
Pedig igazán kiadhatnák már. Már túl vannak a felén, mostmár nem kéne szivatni minket!
De aki nem tudna nyugton maradni a megjelenésig, tudok egy oldalt, ahol online lehet angolul olvasni.
Asami
Sajnos senki nem tud semmit.
Én személy szerint érdekesnek találom azt, h levették a "Megy a nyomdába" felirat alól.
Én személy szerint érdekesnek találom azt, h levették a "Megy a nyomdába" felirat alól.
Igen, elég furcsa. Teljesen eltűnt. Eléggé furcsa.
Azt értem, hogy késik az Árnybíró 12, de mért nem lehet előrendelni? Szerettem volna megrendelni a 3-at fizetsz stb. akcióban, de így nem tudom. Márpedig akkor már a többit sincs értelme megrendelni. Tudja valaki, mi a gond?
Sajnos senki nem tud semmit.
MIANEVED?!
beküldve: 2008-12-20 20:14:40
(#1445) Azt értem, hogy késik az Árnybíró 12, de mért nem lehet előrendelni? Szerettem volna megrendelni a 3-at fizetsz stb. akcióban, de így nem tudom. Márpedig akkor már a többit sincs értelme megrendelni. Tudja valaki, mi a gond?