Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Kiadványok >>
Árnybíró
Kapcsolódó tartalom: Árnybíró
Akkor ajánlom, ha olvastad a manga első részeit, mert igazából azt dolgozza fel. Az anime közepe kicsit unalmas, de az eleje és a vége látványos és izgalmas. A zenéje is nagyon jó.
A zene tényleg nagyon jó. Mióta vadászom az OST-ot, hiába.
Az élet attól szép, hogy bármi megtörténhet. És attól szar, hogy meg is történik.
beküldve: 2008-11-19 18:27:28
(#1398) A mondo nem is tudom hányadik számában volt egy árnybíró manga, ott olvastam elöszőr és nagyon rákatantam.
Akkor ajánlom, ha olvastad a manga első részeit, mert igazából azt dolgozza fel. Az anime közepe kicsit unalmas, de az eleje és a vége látványos és izgalmas. A zenéje is nagyon jó.
nem olvastam de gondoltam megnézem hátha kedvet ad rá
Vigyázat, vigyázat. A cserkésző betör a házamba, és kalapál az ajtó előtt egy ideje. Meg se nyomja a csengőt? Mégis mi a fene járhat az eszében?
beküldve: 2008-11-19 17:09:43
(#1394) Vigyázat, vigyázat. A cserkésző betör a házamba, és kalapál az ajtó előtt egy ideje. Meg se nyomja a csengőt? Mégis mi a fene járhat az eszében?
Halála után választhat, hogy felveszi a kapcsolatot az ördögök védőügyvédjével, D. Lorian Kukabarával, vagy inkább a pokol tüzét választja.
Szerintem egyértelmű, hogy melyiket kellene választania,
természetesen a pokoltüzet
és az is, hogy melyiket választja ténylegesen a védőügyvédet, a pancser...
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Érdekesnek tűnik, majd vetek rá egy pillantást.
Az élet attól szép, hogy bármi megtörténhet. És attól szar, hogy meg is történik.
beküldve: 2008-11-17 15:04:57
(#1391) Új hír a koreai alkotópárosról:
Most jött ki tőlük az Akuma Bengoshi Kukabara című one-shot. Jake Watson-ról szól, aki öngyilkosságot követ el. Halála után választhat, hogy felveszi a kapcsolatot az ördögök védőügyvédjével, D. Lorian Kukabarával, vagy inkább a pokol tüzét választja.
Képek:
Most jött ki tőlük az Akuma Bengoshi Kukabara című one-shot. Jake Watson-ról szól, aki öngyilkosságot követ el. Halála után választhat, hogy felveszi a kapcsolatot az ördögök védőügyvédjével, D. Lorian Kukabarával, vagy inkább a pokol tüzét választja.
Képek:
[/QUOTE]Nem kifejezetten fiús, és (Kiora-csan szavával élve) "tele van egy csomó qrvajópasival" ;) [/QUOTE]
na igen ez már plusz pont;)
na igen ez már plusz pont;)
Vigyázat, vigyázat. A cserkésző betör a házamba, és kalapál az ajtó előtt egy ideje. Meg se nyomja a csengőt? Mégis mi a fene járhat az eszében?
Egyébként nem senien, hanem seinen.
Jogos Javítva.
Barbara-chan:
hát én pár hét és nagy korú leszek szóval ha nem annyira fiús stílusú a story akkor talán megveszem ha végre lehet már kapni első kötetet-.-
Nem kifejezetten fiús, és (Kiora-csan szavával élve) "tele van egy csomó qrvajópasival" ;) "A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Szerk: alister 2008-11-16 15:35:45
Jaj, nem kell megijedni, nem szó szerint férfiaknak írták.
Pusztán annyi, hogy idősebb korosztálynak szól, nem olyan könnyen emészthető történet.
(Plusz a benne szereplő bácsik is megérnek egy misét <3)
Pusztán annyi, hogy idősebb korosztálynak szól, nem olyan könnyen emészthető történet.
hát én pár hét és nagy korú leszek szóval ha nem annyira fiús stílusú a story akkor talán megveszem ha végre lehet már kapni első kötetet-.-
Jaj, nem kell megijedni, nem szó szerint férfiaknak írták.
Szerk: miyu 2008-11-16 15:25:27
seinen magyarul mit jelent mert annyira nem vok tisztába az összes műfaj jelentésével^^"
Felnőtt férfiak a célközönsége.
akkor talán mégse
seinen magyarul mit jelent mert annyira nem vok tisztába az összes műfaj jelentésével^^"
Felnőtt férfiak a célközönsége.
Szerk.: Hopp, Alister megelőzött. Egyébként nem senien, hanem seinen.
Szerk: .., 2008-11-16 15:19:44