Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze

K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!

Fórum >>
Kiadványok >>
Árnybíró
Kapcsolódó tartalom: Árnybíró
beküldve: 2008-09-15 20:04:13
(#1368) Az új kötet fenomenális!
Remélem hamar jön a kövi!
Viszont az első kötetet sok helyen másmilyen borítóval forgalmazzák, mint aMAngafan webboltban. Az utánnyomás miatt?
Ezek a visszaemlékezések és a végén az apokaliptikus csata!
Remélem hamar jön a kövi!
Viszont az első kötetet sok helyen másmilyen borítóval forgalmazzák, mint aMAngafan webboltban. Az utánnyomás miatt?

TÓNY
beküldve: 2008-09-13 20:52:00
(#1367) Tegnap tértem haza az egri kiruccanásunkból az osztállyal. A kirándulás jó volt. Nagy nehezen megtaláltam az Alexandrát, ahova szinte Munszu szavai vezettek: "Erre, itt vagyok".
Mikor bementem a boltba, Munszu ismét hozzám szólt: "Itt itt! VEGYÉL MEG"
És így is lett :) A buszon gyorsan ki is olvastam, meg az egyik osztálytársam is, aki semmit nem tudott az egészről XD
A kötet maga nagyon ott volt, a folytatás is remélem hasonlóan izgalmas lesz :)
Mikor bementem a boltba, Munszu ismét hozzám szólt: "Itt itt! VEGYÉL MEG"

És így is lett :) A buszon gyorsan ki is olvastam, meg az egyik osztálytársam is, aki semmit nem tudott az egészről XD
A kötet maga nagyon ott volt, a folytatás is remélem hasonlóan izgalmas lesz :)
beküldve: 2008-09-12 13:11:45
(#1366) Tegnap végre, végre én is beszabadultam egy Alexandrába és (többek között
) eme becses zsákmánnyal sikerült távoznom.
Nekem nagyon tetszett, a végén pedig azon gondolkodtam, hogy ezután kettesével veszem majd a köteteket.
Szóval már most várom a folytatást!
És a borító pedig -mint mindig- gyönyörű!
Illetve a színes oldalak is nagyon szépek ott az elején!

Nekem nagyon tetszett, a végén pedig azon gondolkodtam, hogy ezután kettesével veszem majd a köteteket.
Hogyha a legizgibb résznél vége
, akkor is tudjam olvasni!
De ez úgysem működne... nem tudnám kivárni...
Nagyon kíváncsi vagyok a folytatásra, mert most egy sokat emlegett résznél járunk, tuladonképpen ez a történet távolbanyúló gyökere, nem? Remélem nem hagyja itt abba a mangaka, azzal, hogy Munszu tényleg felébred, hanem még láthajuk az eseményeket kibontakozni. Pl. hogy mit takar a Munszu-császár-Adzsite háromszög? Nem tudom, ki hogy van vele, nekem ez még tök zavaros.

Nagyon kíváncsi vagyok a folytatásra, mert most egy sokat emlegett résznél járunk, tuladonképpen ez a történet távolbanyúló gyökere, nem? Remélem nem hagyja itt abba a mangaka, azzal, hogy Munszu tényleg felébred, hanem még láthajuk az eseményeket kibontakozni. Pl. hogy mit takar a Munszu-császár-Adzsite háromszög? Nem tudom, ki hogy van vele, nekem ez még tök zavaros.
Szóval már most várom a folytatást!
És a borító pedig -mint mindig- gyönyörű!

^_^ "Don't believe in yourself! Believe in me who believes in you!" TTGL XD
A Trillianba technikai okok miatt nem szállítunk.
És ha szabad kérdeznem, mi az a technikai ok?

A boltos

"People never grow up, they just learn how to act in public." -Bryan White
beküldve: 2008-09-10 20:54:47
(#1364) Ma jó sok gyaloglás közepette elvergődtem suli után egy Alexandrába, és megvettem az új kötetet. vonatra várva és úzközben beleolvasgattam, nem jutottam túl sokáig, majd folytatom az "elölrőlkezdemasorozatot& quot; dolgot, aztán ha eddig jutok, kiolvasom elölről, csak nem bírtam magam tűrtőztetni.

A Trillianba technikai okok miatt nem szállítunk.
És ha szabad kérdeznem, mi az a technikai ok?

"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
beküldve: 2008-08-29 11:34:18
(#1362) Már postáztuk a rendeléseket... írj a webboltnak (webboltKUKACmangafan) a rendelésed azonosítójával, hogy utánanézzenek. Elvileg max. 2-3 nap vidékre is feladás után.
A szerkesztők élete nem csak játék és mese...
17, és ebből nem rég jelent meg a 11.

Megjelent de én még mindig nem kaptam kézhez

Hüp-Hüp
Siethetnének kicsit a szállítással mert szegény vidékiek
mint pl én
keservesen sokat várnak mire kézhez kapnak egy-egy új kötetet
"-Szilikonal felőtt szemek melyek a fej 75% elfoglalják! -Hmm...aranyosak. - De minek nézzek egy olyan MESÉT amiben folyamatosan néznek, ahelyet hogy látnák is amit néznek, nem csak néznék amit hisznek hogy látnak!! -Ahaa... érdekes."
Igen, a 17. kötetnél van vége, spanyolországban már kiadták végig.
"People never grow up, they just learn how to act in public." -Bryan White
17, és ebből nem rég jelent meg a 11.

///Csak akkor nézz a vérfarkasok teliholdjára, ha biztosan meggyőződtél : nem egy róka áll mögötted ///
Sabani Urim: Először: nekem 10/10. Másodszor: ez volt a Mangafan első kiadványa. De ez az ár csak pozitívum, nem?

[/QUOTE]
persze hogy az.

Munszunak volt egy két remek mondata, lehet az egyiket majd kiteszem aláírásba.
Azaz "5combu szerető" nagyon nehezen akart leesni... 

Egyébként, akkor most a Mahai a halott Árnyéksereg szellemét idézi meg?
Tényleg, jó kérdés. Nagy a valószínűsége de nem igazán filozofáltam rajta ^^"
Sabani Urim: Először: nekem 10/10. Másodszor: ez volt a Mangafan első kiadványa. De ez az ár csak pozitívum, nem?

Szerk: miyu 2008-08-28 22:39:53
beküldve: 2008-08-28 22:21:49
(#1355) Bocsi én most akarom elkezdeni megvenni az első kötettől és meg szeretném kérdezni hogy neketek mennyire tetszik ez a manga?És hogy hogy 1500FT?

Szerk: Sabani Urim 2008-08-28 22:23:44
beküldve: 2008-08-28 18:17:02
(#1354) Ma nekem is megjött az Árnybíró 11! Kiolvasva!

Jó kis kötet volt, meg jó véres is. Munszunak volt egy két remek mondata, lehet az egyiket majd kiteszem aláírásba.
Az élet attól szép, hogy bármi megtörténhet. És attól szar, hogy meg is történik.