Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Kiadványok >>
Árnybíró
Kapcsolódó tartalom: Árnybíró
beküldve: 2008-08-26 17:02:22
(#1338) Be sem merek jönni a topikba, ameddig nincs meg a kötet. Nem szeretném, ha valaki lelőné a poént. Most megállom az elrejtett szövegek elolvasását, de hátha lesz egy "okos", aki nem használja ezt a funkciót....
Hóhó, megjött a 11 . (Úgy bele merültem, hogy még a kaját is odaégettem x') ) Eddig ez a kötet übereli az összeset.
Nekem is ez a kötet a személyes kedvencem, innen indul a sztori úgy igazából
A szerkesztők élete nem csak játék és mese...
beküldve: 2008-08-26 15:20:53
(#1336) Hóhó, megjött a 11 . (Úgy bele merültem, hogy még a kaját is odaégettem x') ) Eddig ez a kötet übereli az összeset. Ráadásul a könyv felétől akciózik Vonszulka *deméghogy* ami egy nagy nagy piros pont :].
A könyv elején attól a versenytől kész voltam. Ehhez hasonlót olvasott nekem anno nagyanyám egy őskövületi mesekönyvből. Ha lesz időm előkeresem csak persze ott paraszt gyerek, hercegnő, király vagy valami ilyesmi volt a felállás.
Attól a csatától nekem már-már "gyűrűk ura" feelingem volt -persze tündék meg lángoló kontaktlencse nélkül.
A könyv elején attól a versenytől kész voltam. Ehhez hasonlót olvasott nekem anno nagyanyám egy őskövületi mesekönyvből. Ha lesz időm előkeresem csak persze ott paraszt gyerek, hercegnő, király vagy valami ilyesmi volt a felállás.
Pluszba érdekes volt látni, hogy Munszu meg Szando kapcsolata sem indult zökkenő mentesen. De valami volt azzal a gombával még x)...
beküldve: 2008-08-25 08:00:27
(#1335) mmmm Nekem is sajnos csak szeptemberre marad, pedig nagyon várom a folytatást... nagyon örülök, hogy végre megjelent
"Képregény=képsorokból álló művészet"
beküldve: 2008-08-24 18:18:38
(#1334) beküldve: 2008-08-24 17:31:54
(#1333) beküldve: 2008-08-24 13:21:18
(#1332) aligvártam már, hogy megjelenjen...azt hiszem tudom már mit kérek szülinapra...
Nan-kuru-nai-sah...., "Ahol az álom véget ér, ott kezdödik a valósát"- (Kalos)
beküldve: 2008-08-24 11:57:59
(#1331) Árnybíró 11. frissibe szökött a nyomdából. Ezt most kicsit elhalasztom, de meglesz előbb-utóbb.
11. rész mikorra várható?
Holnap, Miskolcon a MatsuriNap rendezvényen már kapható lesz. Hétfőn postázzuk az előrendeléseket is.
Köszönöm a választ!
Akkor nagyon várom a keddet
Someday the Dream will End
Holnap, Miskolcon a MatsuriNap rendezvényen már kapható lesz. Hétfőn postázzuk az előrendeléseket is.
Akkor a boltokban (jelesül Trillian) jövő hét vége felé várható?
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Szerk: alister 2008-08-22 21:17:32
Akkor ezt sem most szerzem be
MIANEVED?!
beküldve: 2008-08-22 20:46:09
(#1326) ha ezt olvassa valamely illetékes: 11. rész mikorra várható? Mert ha sok idő még, lehet megérné visszamondani a rendelést, és nélküle megrendelni a DN-ot (?)
Someday the Dream will End
Hát igen :S Gyerekek, ez már csak szeptemberre lesz készen/könyvesboltokba kaphatóan, pesszimista vagyok.. még nem is 'megy a nyomdába', ráadásul itt mondták, hogy egy hét + amíg kinyomják...
eh :] úgy beszélsz, mintha az a szeptember olyannagyon messze lenne De sajnos egyáltalán nincs messze, itt van a nyakunkon (a sulival együtt :S )
A büszkeség nem sokat ér, ha halott vagy.
Hát igen :S Gyerekek, ez már csak szeptemberre lesz készen/könyvesboltokba kaphatóan, pesszimista vagyok.. még nem is 'megy a nyomdába', ráadásul itt mondták, hogy egy hét + amíg kinyomják...
"People never grow up, they just learn how to act in public." -Bryan White