Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Kiadványok >>
Árnybíró
Kapcsolódó tartalom: Árnybíró
beküldve: 2008-08-03 02:57:12
(#1308) Oké, Naruto megy a nyomdába.
Ez azt jelenti, hogy már nyomják az Árnybírót, vagy azt, hogy megvan a borítóterve a Narutónak? nemmindegy :)
Edit: Riku: Huszadika? Eszerint az ára kell
Ez azt jelenti, hogy már nyomják az Árnybírót, vagy azt, hogy megvan a borítóterve a Narutónak? nemmindegy :)
Edit: Riku: Huszadika? Eszerint az ára kell
"People never grow up, they just learn how to act in public." -Bryan White
Szerk: Nagashi 2008-08-03 02:58:22
Amilyen nehéz, nemcsodálom hogy kicsavarodik... énis kb 280 fokban tudom forgatni a tenyerem
Szerk: Nagashi 2008-08-01 21:34:57
beküldve: 2008-08-01 21:25:54
(#1306) Most újraolavasom az eddigi összes magyar Árnybírót. Eddig az első végéig jutottam. Egy fatális rajzolói hibát sikerült kiszúrnom. Mint a Borsmenta 3-ban, fordított kéz. Csunhjang fejezet, 53. oldal, 1. kép. Az a szerencsétlen repülő lányka hogy tarja a kezén azt az acélkesztyűt?
Azaddig oké hogy megy a nyomdába, de mikor jön ki, vagy mikor kezdődik a nyomtatása? Csak úgy köbö, hogy tudjam hogy az árát vagy a mangát kell szülinapra kérni
Ráklikkelsz és ott van az adatlapján, hogy mikor jön ki. :)
beküldve: 2008-07-31 17:27:08
(#1304) Végre utolértem az Árnybíró kiadást.
Death Note mellé megérkezett a 8. a 9. és a 10. Árnybíró kötet
Lesz mit olvasnom^^
Death Note mellé megérkezett a 8. a 9. és a 10. Árnybíró kötet
Lesz mit olvasnom^^
MIANEVED?!
beküldve: 2008-07-30 21:38:11
(#1303) A kiadási dátum 20-ra van megsaccolva. Ezek alapján mit kell kérned?
beküldve: 2008-07-30 12:19:14
(#1302) Azaddig oké hogy megy a nyomdába, de mikor jön ki, vagy mikor kezdődik a nyomtatása? Csak úgy köbö, hogy tudjam hogy az árát vagy a mangát kell szülinapra kérni
beküldve: 2008-07-29 08:46:22
(#1301) Nemrég újrolvastam az összes eddigi kötetet!
Kenshin 4. és Death Note után én is erre készülök.
beküldve: 2008-07-28 15:59:57
(#1299) Mindenre, ami szent: ne idézzetek be egy idézett idézetet idézetben tartalmazó hozzászólást!!! Van az kis mókás billentyű, valahol az enter fölött, van rajta egy balra mutató nyíl. Azzal lehet törölni a felesleges részeket. Köszönöm.
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Hát igen ez az...
Nem emlékeztem rá naon (mint mondtam).
csak a vicces szóra emlékeztem és sakurára gondoltam
Nem emlékeztem rá naon (mint mondtam).
csak a vicces szóra emlékeztem és sakurára gondoltam
"Shanks: -Luffy ne idegeskedj!Tessék, inkább igyál egy pohár tejet. Luffy: -óóóó!Köszönöm! Shanks: -Látod?Egy igazi kalóz sosem inna tejet!,,
Szerk: Csaba 2008-07-28 21:21:29
Nem olvastam vissza a régi hozzászólásokat "lusta" , az Onshilogy meg vog jelenni? Van esetleg másik artbook is?
Az artbook-ot nem tudom, de az OnshiLogy-t biztos kiadják de csak a 17. kötet után. Csaba azt írta ano, hogy lespoilerezné a sorozatot. (Pedig annyira nem is, csak egy icipicit *mutatja az ujjaival, hogy mennyire* >))
De jó, hamarosan itt a 11. :)
Nekem nagyon tetszik a borító, csak Vonszul haja olyan furán van... Mármint, lehet hogy csak én látom így, de a homloka picikét nagyra sikeredett, és főleg jobb oldalt olyan mintha parókája lenne ^^''' (De lehet hogy ezt csak én látom így)
Tényleg 1 kicsit olyan parókás, de jó áll neki.Ha jobban megnézzük a fiatal Vonszult észre lehet venni , h fúj a szél...Egyébként tipikus manga rajzolási teknika(vagy mi) anagy homlok.Egyszer az 1-ik mondo magazinban leírták mi jellemző a magas homlokra ami abban részben tuti nem igaz:Nekem nagyon tetszik a borító, csak Vonszul haja olyan furán van... Mármint, lehet hogy csak én látom így, de a homloka picikét nagyra sikeredett, és főleg jobb oldalt olyan mintha parókája lenne ^^''' (De lehet hogy ezt csak én látom így)
viccesen akarja az író vagy a rajzoló feltuntetni a karaktert...De már nem emlékszem rá naon...
" Odeko::
Vagyis hangsúlyosan magas homlok. Műfajtól függetlenül bármilyen animében előfordulhat odeko karakter... Ha pedig megjelenik, biztosak lehetünk benne, hogy az a homlok előbb vagy utóbb vicces megjegyzéseknek lesz kitéve valemylik másik szereplő részéről.
Az odekoval gúnyolódás visszatérő elem, mely valszeg azért is megunhatatlan, mert maguk a rajongók is szeretnek tréfálkozni kedvencük magas homlokán^^"
Ez jutott eszedbe? Mert ez teljesen más^^xD
Tervezz, rajzolj, töltsd fel : http://www.songafanart.hu
beküldve: 2008-07-28 14:37:40
(#1295) Nagyon elmosolyodtam, amikor megláttam a 11. kötet nyomdába menetelét. Most kezd nagyon felpörögni minden, alig várom már, hogy kézbe vegyem a kiadványt. Addig újraolvasom (már sokadszor) a régebbi részeket.
De jó, hamarosan itt a 11. :)
Nekem nagyon tetszik a borító, csak Vonszul haja olyan furán van... Mármint, lehet hogy csak én látom így, de a homloka picikét nagyra sikeredett, és főleg jobb oldalt olyan mintha parókája lenne ^^''' (De lehet hogy ezt csak én látom így)
Tényleg 1 kicsit olyan parókás, de jó áll neki.Ha jobban megnézzük a fiatal Vonszult észre lehet venni , h fúj a szél...Egyébként tipikus manga rajzolási teknika(vagy mi) anagy homlok.Egyszer az 1-ik mondo magazinban leírták mi jellemző a magas homlokra ami abban részben tuti nem igaz:Nekem nagyon tetszik a borító, csak Vonszul haja olyan furán van... Mármint, lehet hogy csak én látom így, de a homloka picikét nagyra sikeredett, és főleg jobb oldalt olyan mintha parókája lenne ^^''' (De lehet hogy ezt csak én látom így)
viccesen akarja az író vagy a rajzoló feltuntetni a karaktert...De már nem emlékszem rá naon...
"Shanks: -Luffy ne idegeskedj!Tessék, inkább igyál egy pohár tejet. Luffy: -óóóó!Köszönöm! Shanks: -Látod?Egy igazi kalóz sosem inna tejet!,,