Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Kiadványok >>
Árnybíró
Kapcsolódó tartalom: Árnybíró
Van egy tippem: mert lehet, hogy pár fejezet ott fog játszódni? Munszu mondta valamikor, hogy egy ideig nyugaton élt.
és amikor ott járt, ő tanította Marlene-t vívni (ha jól emléxem)
de jóval "nyugatosabb".
Van egy tippem: mert lehet, hogy pár fejezet ott fog játszódni? Munszu mondta valamikor, hogy egy ideig nyugaton élt.
beküldve: 2008-12-04 20:42:02
(#1425) Ha szép nem is feltétlenűl mindenkinek, de jóval "nyugatosabb". Az én gyengéd lelkemhez jobban illenek a szép kisvirágok borítók mint az azokat nélkülözőek...
beküldve: 2008-12-04 20:35:11
(#1424) beküldve: 2008-12-04 18:42:52
(#1423) A 12. kötet borítója nagyon szép lesz!
Sztem Munszu, Hemoszu és Munszu csaja (akinek most nem jut eszembe a neve) vannak rajta.
Az élet attól szép, hogy bármi megtörténhet. És attól szar, hogy meg is történik.
Szerk: Mariko 2008-12-04 18:46:05
A borító már jónak ígérkezik!
Jaja! De kik vannak rajta?
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
beküldve: 2008-12-04 11:24:10
(#1420) Talán ez az egyik amit legjobban várok
MIANEVED?!
beküldve: 2008-12-02 16:56:54
(#1419) beküldve: 2008-11-29 13:33:31
(#1418) én életem első conán(2007 tavasz) vettem meg életem első mangáját(Princess Ai 1.kötete),utána jött az Árnybíró sorozat elöször csak 1 kötet utána ötösével vettem én is,bár szegény család mindig kérnem kellett tőlük(azóta is hálás)
az animét csak utána láttam,nekem az is bejött
az animét csak utána láttam,nekem az is bejött
Szerk: Nanaho 2008-11-29 13:37:52
beküldve: 2008-11-29 10:09:12
(#1417) Bizony-bizony . Az Árnybíró volt az első manga amit olvastam és persze rögtön rákkattantam. Az animéjét csak nem régláttam (vagyis részletet belőlle) de a manga tényleg százmilliószor jobb . Nem lehet letenni.
"A mandragóra meggyógyít minden betegséget, a test és a lélek összes kórságát. Csakhogy a lélek bajainak oka a való világ, ezért a mangdragóra mély álomba meríti használójátahol újraéli élete legfontosabb eseményeit, lelke nyugalmát keresve.És ha megtalálja a nyugalmat, akkor ott marad...örökre."
Hát én még még egyáltalán nem vettem Árnybíró köteteket
valahogy csak az anime tetszett de az se nagyon.
valahogy csak az anime tetszett de az se nagyon.
Ha az anime tetszett, akkor a mangát egyenesen imádni fogod, mert fényévekkel jobb.
Az élet attól szép, hogy bármi megtörténhet. És attól szar, hogy meg is történik.
csak az anime tetszett de az se nagyon.
Furi, pedig a mangához képest elég gyengusz, negyedannyi "élmény" sincs benne.
Szerk: miyu 2008-11-27 21:03:51