Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Kiadványok >>
Árnybíró
Kapcsolódó tartalom: Árnybíró
tenap megszereztem az Árnybíró 2. kötetét és nagyon bejött!
2-nál jársz? Akkor csak tessék belehúzni, de szaporán!
Ezt egy parancsnak veszem!
Igazából azért tartok itt mert csak most kezdtem érdeklődni az Árnybíró iránt.
Én a mangaolvasást az Árnybíróval alapoztam meg. Rögtön 5 kötet volt az alap. Azóta rendszeresen veszem, bár most el kell halasztanom egy kicsit. De ez csak részleges kiesés.
Ezt egy parancsnak veszem!
Igazából azért tartok itt mert csak most kezdtem érdeklődni az Árnybíró iránt.
beküldve: 2008-11-27 17:51:40
(#1412) Hát én még még egyáltalán nem vettem Árnybíró köteteket
valahogy csak az anime tetszett de az se nagyon.
valahogy csak az anime tetszett de az se nagyon.
,,Hitler fején ugrálok!"
Elméletileg nem kizárt hogy a webboltban még az idén kapható lesz.... a terjesztők már más történet.
A webboltban persze hogy lesz, de ő azt kérdezte, hogy mikor kerül a (könyves)boltokba.
Az élet attól szép, hogy bármi megtörténhet. És attól szar, hogy meg is történik.
beküldve: 2008-11-27 14:08:41
(#1409) beküldve: 2008-11-27 12:38:28
(#1408) Elvileg lesz egy Animekarácsony nevezetű rendezvény ahol a Mangafan kiadja a NANA 3,DN 3,Hellsing 3,és az Árnybíró 12-őt is!Újságban hírdetik
Terjesztőknél meg sztem kihozzák miért ne, nagyobb a bevétel akkor nekik is, igy meg is érné
Aki meg nem akar várni a boltokba való megjelenéssel,akkor ott a rendezvény ahol tuti nyomnak egy csomót,bár ötlet,de ez a legjobb megoldás ha hamar kell a manga!
Terjesztőknél meg sztem kihozzák miért ne, nagyobb a bevétel akkor nekik is, igy meg is érné
Aki meg nem akar várni a boltokba való megjelenéssel,akkor ott a rendezvény ahol tuti nyomnak egy csomót,bár ötlet,de ez a legjobb megoldás ha hamar kell a manga!
Szerk: Nanaho 2008-11-27 12:40:40
sziasztok lehet, hogy ezt nem itt kellene kérdezni, de nem tudjátok mikor jelenik meg a boltokban a 12. kötet?
Szerintem idén már nem, mert decemberben már nem vesznek át semmit a terjesztők.
Elméletileg nem kizárt hogy a webboltban még az idén kapható lesz.... a terjesztők már más történet.
"Egyetlen ismeret van, a többi csak toldás: Alattad a föld, fölötted az ég, benned a létra." (Weöres Sándor)
sziasztok lehet, hogy ezt nem itt kellene kérdezni, de nem tudjátok mikor jelenik meg a boltokban a 12. kötet?
Szerintem idén már nem, mert decemberben már nem vesznek át semmit a terjesztők.
Az élet attól szép, hogy bármi megtörténhet. És attól szar, hogy meg is történik.
Van egy csodás(?) program, msn a neve. :)
Épp az előbb néztem és megvan, ha felveszel elküldöm szívesen.
Azt nagyon megköszönném :) Felvettelek ^^
beküldve: 2008-11-26 15:58:08
(#1404) sziasztok lehet, hogy ezt nem itt kellene kérdezni, de nem tudjátok mikor jelenik meg a boltokban a 12. kötet?
"A mandragóra meggyógyít minden betegséget, a test és a lélek összes kórságát. Csakhogy a lélek bajainak oka a való világ, ezért a mangdragóra mély álomba meríti használójátahol újraéli élete legfontosabb eseményeit, lelke nyugalmát keresve.És ha megtalálja a nyugalmat, akkor ott marad...örökre."
Nekem (asszem) meg van. Ha kell, eltudom küldeni.
Azt imádnám!
Felvettelek MSN-re, bár fényévenként egyszer vagyok fenn, de most figyelni fogok.
Van egy csodás(?) program, msn a neve. :)
Épp az előbb néztem és megvan, ha felveszel elküldöm szívesen.
A zene tényleg nagyon jó. Mióta vadászom az OST-ot, hiába.
A zene tényleg nagyon jó. Mióta vadászom az OST-ot, hiába.
Szerk: miyu 2008-11-20 20:34:54