Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Kiadványok >>
Árnybíró
Kapcsolódó tartalom: Árnybíró
Ó, szóval kiderült, hogy te is közénk, átlagemberek közé tartozol? Akkor mégis nyerhetek, nem?
lumana.wordpress.com
Végiggondolva a dolgot, Te tudhatsz valamit, mert már továbbolvastad egy kicsit, nem?
Csak 10-ig asszem, régen volt. XD És nem vagyok elszállva, továbbra is érvényes rám a gravitáció. :P
beküldve: 2008-01-10 22:15:08
(#913) én barátnőm által olvasom, vagy is ő megveszi, és kb, még 6 másik ember elolvassa, nagyon tetszik mindenkinek. már alig várom a köv. részt.
Hűha, valaki nagyon el van szállva magától!
Majd meglátjuk a manga végén, hogy ki áll Munszu mellett, Szando, vagy Vonszul (sztem addigra a múmia már rég megint halott lesz persze Szando kezei által!)
Végiggondolva a dolgot, Te tudhatsz valamit, mert már továbbolvastad egy kicsit, nem?
Majd meglátjuk a manga végén, hogy ki áll Munszu mellett, Szando, vagy Vonszul (sztem addigra a múmia már rég megint halott lesz persze Szando kezei által!)
lumana.wordpress.com
Szerk: Lumana 2008-01-10 22:04:47
beküldve: 2008-01-10 21:51:53
(#911) Meg lehet próbálni, de velem nem érdemes vitázni.
Mert?
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Hát itt egy szörnyű véleménykülönbség veszi kezdetét! Még háború is lehet belőle
A kard meg, oh, bocska, a részletek..
A kard meg, oh, bocska, a részletek..
lumana.wordpress.com
És itt vok!
Miha? Szted jobb egy halott pasas láthatatlan karddal, mint Szando?! Aki mellesleg simán lealázta a pasast. (az egyik kedvenc részem )
Miha? Szted jobb egy halott pasas láthatatlan karddal, mint Szando?! Aki mellesleg simán lealázta a pasast. (az egyik kedvenc részem )
Még jó, nem lehet megölni és a kardja már nem láthatatlan.
Na azért, szal Szando a befutó Vonszullal szemben.
Akkor csak tetszési indexen szorult hátrébb, na és kihez képest, ha érdeklődhetek?
Akkor csak tetszési indexen szorult hátrébb, na és kihez képest, ha érdeklődhetek?
lumana.wordpress.com
Mi nem biztos, hogy Szando leveri Vonszult, vagy hogy Szando az év Árnybíró karaktere?
Hogy mindenki Szandónak drukkol...
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
beküldve: 2008-01-10 18:35:13
(#904) és hát Vonszul nem sokáig lesz tag hiszen Munszu mondta hogy csak nőket vesz fell Szandónak
én is ezt tenném xD
én is ezt tenném xD
Jaj, nyugi, nem húzom fel magam ilyen dolgokon, mindenkinek más az izlése.. kinek jobb kinek rosszabb
Azért köszi És tökre egyetértek!
Azért köszi És tökre egyetértek!
lumana.wordpress.com
beküldve: 2008-01-10 16:46:23
(#902) lumana csak hogy megnyuhgodj (nehogy itt kapjon már agyérgörcsöt,mint szabó magda ironikus halála ) én szandonak szurkolok és nem fogja leverni azt az amazont senki..higyj nekem..
"-úgy mászkál az álványon mint aki mindig ezt csinálja".."-anya hiszen mindig ezt csinálja..ez a munkája"..
Mi nem biztos, hogy Szando leveri Vonszult, vagy hogy Szando az év Árnybíró karaktere?
lumana.wordpress.com