Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Kiadványok >>
Árnybíró
Kapcsolódó tartalom: Árnybíró
Mert tuti az lesz, mivel mindenki Szandónak szurkol, ugye?
Én ebben nem lennék biztos...
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
beküldve: 2008-01-10 16:05:08
(#899) És itt vok!
Miha? Szted jobb egy halott pasas láthatatlan karddal, mint Szando?! Aki mellesleg simán lealázta a pasast. (az egyik kedvenc részem )
Amúgy kiváncsi leszek, hogy most Vonszul hogy teljesít a Hvalbindang (meg kellett néznem h hogy írják..) ellen. Mert ha simán leveri őket, akkor Szandónak még sokat kell gyúrnia hogy ha legközelebb összefutnak akkor megint lenyomja a fickót! Mert tuti az lesz, mivel mindenki Szandónak szurkol, ugye?
Miha? Szted jobb egy halott pasas láthatatlan karddal, mint Szando?! Aki mellesleg simán lealázta a pasast. (az egyik kedvenc részem )
Amúgy kiváncsi leszek, hogy most Vonszul hogy teljesít a Hvalbindang (meg kellett néznem h hogy írják..) ellen. Mert ha simán leveri őket, akkor Szandónak még sokat kell gyúrnia hogy ha legközelebb összefutnak akkor megint lenyomja a fickót! Mert tuti az lesz, mivel mindenki Szandónak szurkol, ugye?
lumana.wordpress.com
Minek Szando, mikor van egy zombi Vonszul?
szerintem ha lumana a közelben van ilyet még egyszer ne kérdezz
"-úgy mászkál az álványon mint aki mindig ezt csinálja".."-anya hiszen mindig ezt csinálja..ez a munkája"..
beküldve: 2008-01-10 15:52:53
(#897) beküldve: 2008-01-10 15:49:21
(#896) Tuti nagyon platty lesz miután elmúlt a hatása annak a gyógyszernek, különben mindig azt használná a mindennapokban. De még mielött ez bekövetkezne megmenti a helytartót, meg Hvangot, és iszkol el a hajóról, szal semmi probléma
Optimista hangulatomban vagyok kivétel a Szando témát.. én még mindig ott tartok hogy *szipszip* gyere vissza Szando!
Optimista hangulatomban vagyok kivétel a Szando témát.. én még mindig ott tartok hogy *szipszip* gyere vissza Szando!
lumana.wordpress.com
beküldve: 2008-01-10 15:07:01
(#895) Vmi hátulütője lesz ennek a drognak az tuti. Meg ez azért szívás , mert ha elmúlik, akkor utána valószínű Munszu iszonyat szarul lesz és könnyű prédává válik bárkinek.
Ezekiel 25:17
beküldve: 2008-01-10 14:41:42
(#894) Szerintem összeesik, majd megfullad, és vagy Hvang vagy valaki más segít neki, aki épp a hajóra ér, de mivel Hvang a hajón van, ez a logikus. Már, ha a hajón múlik el a hatás.
beküldve: 2008-01-10 14:07:10
(#893) hát igen hogy felugrott a hajóra tetszett
és még beszólni is volt ideje a pápaszemesnek
de én azért kiváncsi vagyok mikor múlik már el a szer hatása és majd levegőért kapdos
ki menti meg majd
Vonszul nem mert el van foglalva
én már igen tudom hát Bandzsa fogja megmenteni azzal a vérszomjas nyúlseregel xD
és még beszólni is volt ideje a pápaszemesnek
de én azért kiváncsi vagyok mikor múlik már el a szer hatása és majd levegőért kapdos
ki menti meg majd
Vonszul nem mert el van foglalva
én már igen tudom hát Bandzsa fogja megmenteni azzal a vérszomjas nyúlseregel xD
Szerintem nem, csak be van állva tőle. Én azt mondom jól nyomja, beszívott Munszu jeeee.
beküldve: 2008-01-10 13:52:52
(#891) szerintetek most Munszu teljesen kigyógyult a betegségéből ??,
hogy azt a port felszipantotta ???? vagy csak egy kis időre mult el ?????
hogy azt a port felszipantotta ???? vagy csak egy kis időre mult el ?????
Off: hozzászólva az életkor kérdéshez tőlem az Árnybírókat spec az egyik osztálytársam faterja kérte el (11-es vagyok:)
Nem függ a kortól. Én meg 32 vagyok. :)
Harcolni a békéért olyan, mint dugni a szüzességért.
Remélem az Árnybíró9 azért nem lesz ilyen rázos. (Lelki szemeim elött az lebeg, hogy ha a Kenshin kijött az Árnybíró "repül" a nyomdába onnan meg a kezünkbe.)
aMÚGY EZT NEM ÉRTEM,MERT HA RÁKATTINTASZ A RURÓNI KENSIN-RE AKKOR AZT ÍRJA HOGY MÁR DECEMBERBEN KIADTÁK TEHÁT MOSTMÁR VALAMI MÁSNAK KÉNA A MEGY A NYOMDÁBANNÁL LENNIE!!!!!!!!!!!!!!
beküldve: 2008-01-08 16:28:21
(#888) Off: hozzászólva az életkor kérdéshez tőlem az Árnybírókat spec az egyik osztálytársam faterja kérte el (11-es vagyok:)
On: Aki nekem felkeltette az érdeklődésem az Lou. Nem kicsit aláz a kinézete:) utánaolvastam...hááát spoilernek sztem nem nagy, hogy ő se lesz a kedvencünk
On: Aki nekem felkeltette az érdeklődésem az Lou. Nem kicsit aláz a kinézete:) utánaolvastam...hááát spoilernek sztem nem nagy, hogy ő se lesz a kedvencünk
Ezekiel 25:17
Én MÉG NEM OLVASTAM AZ ÁRNYBÍRÓT DE SZERINTETEK KEZDJEK BELE ÉS JÓ?????????????
Igen, sztem ha mangát akarsz venni és erdekelnek is akkor mindenképpen ajánlani tudom! NAGYON CLAFA! Nekem a kedvencem!
laci
Az Árnybírónak elolvastam a 3. kötetét is, kifejezetten tetszett, a történet elég jól beindult, a vége meg olyan hogy nem tudom kihagyni a folytatást... :) Bangdzsa pedig teljesen király karakter, kellett is már egy ilyen... Egyedül a Mandragóga fejezettek amik nem egészen hagytak jó emléket bennem, nem is spoilereznék.
igen én is most karácsonyra kaptam meg a 3.-at és szerintem is nagyon jól halad a történet, nekem főleg a 3. kötetben az utolsó fejezet tetszett nagyon.Kiváncsian várom a folytatást!!!
laci