Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Kiadványok >>
Árnybíró
Kapcsolódó tartalom: Árnybíró
Hartot sajnálom, utálom mikor valakinek semmi köze az adott cumóhoz és mégis ő hal meg, az ártatlanok T_T~
Pedig ez általában így szokott lenni
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
beküldve: 2007-12-17 21:13:06
(#839) A helytartó tényleg nagyon aranyos!
Igen, beszereztem a 8. részt ki is olvastam éssss nagyon-nagyon-nagyon tetszett!
Igen, beszereztem a 8. részt ki is olvastam éssss nagyon-nagyon-nagyon tetszett!
A Végső Döntés: Meghalni, Hogy Élhess... /アライヴ/
Ilyen helyes kis helytartót, nyáá~ *_*...
Ezt most úgy értetted, hogy aranyos vagy hogy vonzó?
Az élet attól szép, hogy bármi megtörténhet. És attól szar, hogy meg is történik.
Szerk: Mariko 2007-12-17 19:00:33
beküldve: 2007-12-17 16:25:58
(#836) ¤spoiler veszély¤
Azért az a tanácsosa nagyon keményen befolyásolta a "vissza kéne hívni a katonákat" témában. Nem lehet, hogy róla még ki fog derülni valami? O.o
Munszu×Vonszul, nagyon lol x33 Már előre megmondtuk, hehe x3 Marlene pedig egyre szimpatikusabb, csak Hartot sajnálom, utálom mikor valakinek semmi köze az adott cumóhoz és mégis ő hal meg, az ártatlanok T_T~
Azért az a tanácsosa nagyon keményen befolyásolta a "vissza kéne hívni a katonákat" témában. Nem lehet, hogy róla még ki fog derülni valami? O.o
Munszu×Vonszul, nagyon lol x33 Már előre megmondtuk, hehe x3 Marlene pedig egyre szimpatikusabb, csak Hartot sajnálom, utálom mikor valakinek semmi köze az adott cumóhoz és mégis ő hal meg, az ártatlanok T_T~
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
amúgy, a nyugati csaj tanítójára van egy megérzésem hogy kiaz, sőt fogadnék is ráXD
Igen, erre én is komoly összeget mernék feltenni.
Úriember biztosra nem fogad
Én sem fogadok.... A rajzok szerintem eléggé "bőbeszédűek" voltak.
"Egyetlen ismeret van, a többi csak toldás: Alattad a föld, fölötted az ég, benned a létra." (Weöres Sándor)
Úrinő egyáltalán nem fogad ;)
Affene!
Az élet attól szép, hogy bármi megtörténhet. És attól szar, hogy meg is történik.
Szerk: Mariko 2007-12-16 15:33:41
De mivel én nőnemű vagyok ezért engem ez a veszély nem fenyeget.
Úrinő egyáltalán nem fogad ;)
Szerk: alister 2007-12-16 15:18:29
De mivel én nőnemű vagyok ezért engem ez a veszély nem fenyeget.
Főleg a Bangdzsa beszólása " Nincs ez túl a barátságon?..." XD
Na igen, a popkultúrán belüli ide-odautalgatás...
Munszu és Vonszul "BL pillanata" meg nagyon ott van!
Mekkora jelenet. Lehet táptalajt biztosított egy doujinsihez... :)
Jaj azt inkább ne Bár a pillanat tényleg megkapó. Főleg a Bangdzsa beszólása " Nincs ez túl a barátságon?..." XD
amúgy, a nyugati csaj tanítójára van egy megérzésem hogy kiaz, sőt fogadnék is ráXD
én nemtom. szerintem meg kell várni a többi kötetet hogy okosabbak legyünk és rájöjjünk hogy mi történt és miért. említették már párszor hogy Munszu tehet mindenről adzsitéval egyetemben. szal Munszuról is kiderülhetnek még érdekes kis gonosságok. remmélem lesz majd egy Vonszul Vs Szando visszavágó csak fordítva lesz sztem. egy szerepcsere de vhogy érzem ki marad alul....:( amúgy, a nyugati csaj tanítójára van egy megérzésem hogy kiaz, sőt fogadnék is ráXD
ismerd meg jól, aztán ítélj, mert mindenki egyedi
Nem tudtam megvenni...
Szegényke... Szervezz expedíciót hétfőre!
Szerk: alister 2007-12-14 22:02:42