Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Kiadványok >>
Árnybíró
Kapcsolódó tartalom: Árnybíró
beküldve: 2007-12-07 23:12:45
(#810) én holnap szerzem be az új árnybírót aludni se fogok tudni:( nekem a szívem elszorul Vonszul miatt. ő nem tehet semmiről, ő amolyan Munszu döntéseinek áldozata. szandot is sajnálom, de az utat ő választja, nem úgy mint Vonszunál. akinek más utat adtak
ismerd meg jól, aztán ítélj, mert mindenki egyedi
Az a csajszi, aki a vezetője a szervezetnek, tényleg ő lenne Munszu múltbéli szerelme? Aki csak egy 'látomás' volt szerinte... Ez nekem olyan furának tűnt, meg hogy Munszu ölte meg... A császárt (a barátját), és a szerelmét is?! Te jó ég! Akkor ez most hogy van?
Ez is egy elmélet, de a nyolcas kötet után egyre biztosabb vagyok benne.
Szóval, szerintem jól értelmezted. Munszu ölte meg a császárt és Kjevolhjang-ot is.
A lány beteg volt, amit az előző részből tudunk; és hogy Munszu nyugatra ment, talán gyógyszerért, gyógymódért. Mire visszatért már valami nem stimmelt, amit talán nem is vett azonnal észre. Valószínüleg meghalt a lány és Adzsite feltámasztotta a mandragórás tűvel (a 2. kötetből ismerős). Lehet hogy a császár esetében is valami hasonló dolog történt.
És bizony szegény Munszu ezért mondta hogy a lány "látomás" volt. Ezért gyűlöli Adzsitét ennyire. A lány és a császár miatt, akiket a legjobban szeretett és akiket aztán neki kellett megölni
A lány beteg volt, amit az előző részből tudunk; és hogy Munszu nyugatra ment, talán gyógyszerért, gyógymódért. Mire visszatért már valami nem stimmelt, amit talán nem is vett azonnal észre. Valószínüleg meghalt a lány és Adzsite feltámasztotta a mandragórás tűvel (a 2. kötetből ismerős). Lehet hogy a császár esetében is valami hasonló dolog történt.
És bizony szegény Munszu ezért mondta hogy a lány "látomás" volt. Ezért gyűlöli Adzsitét ennyire. A lány és a császár miatt, akiket a legjobban szeretett és akiket aztán neki kellett megölni
Persze lehet hogy tévedek.
Donnie Darko: Why do you wear that stupid bunny suit? Frank: Why are you wearing that stupid man suit?
Szerk: Fumihiko 2007-12-07 22:57:01
Asx: ha jól értelmeztem a végét a kötetenek az a csaj nem Munszu exnője.
Csak megprobálta jól átbasz..vágni. De miért? Lehet, h valami bosszú szomjas rokon, jóbarát aki hasonlit Kevolizére(nem tom megjegyezni a nevét)
De ez pusztán elmélet. Én azért Vonszult is sajnálom kissé. Szegény csórét még békésen rothadni se hagyják. (Mindenki Szandót szánja holott ő maga választja, hogy ki oldalán áll. Vonszul meg nem úgy tünt, h örül az "új életének")
Köszi, még átnézem párszor, hátha tisztul a dolog!
Igen Vonszul sem járt túl jól.
Szandó pedig tényleg maga dönthet, de még nagyon fiatal és látszik, hogy nem rossz cél vezényli, csak lehet hogy rossz eszközt fog választani. Egyrészt mert még tapasztalatlan, másrészt mert (sztem) naiv és ártatlan a gondolkodása. Az ilyenek pedig legtöbb esetben könnyen megvezethetők.
^_^ "Don't believe in yourself! Believe in me who believes in you!" TTGL XD
beküldve: 2007-12-07 20:08:18
(#807) Most lehet, hogy hülyeséget kérdek de sebaj. (Tőlem megszoktátok)
Az Árnybíró ugyanabban a magazinban jelent meg mint az Inuyasha ?
Én azért Vonszult is sajnálom kissé. Szegény csórét még békésen rothadni se hagyják. (Mindenki Szandót szánja holott ő maga választja, hogy ki oldalán áll. Vonszul meg nem úgy tünt, h örül az "új életének")
Az Árnybíró ugyanabban a magazinban jelent meg mint az Inuyasha ?
Csak megprobálta jól átbasz..vágni. De miért? Lehet, h valami bosszú szomjas rokon, jóbarát aki hasonlit Kevolizére(nem tom megjegyezni a nevét)
De ez pusztán elmélet. Én azért Vonszult is sajnálom kissé. Szegény csórét még békésen rothadni se hagyják. (Mindenki Szandót szánja holott ő maga választja, hogy ki oldalán áll. Vonszul meg nem úgy tünt, h örül az "új életének")
Szerk: miyu 2007-12-07 20:12:24
beküldve: 2007-12-07 19:10:15
(#806) Na, minap én is beszereztem, mert már nem bírtaaaam ki...
Nekem vhogy ez a kötet kevésbé tetszett (így első olvasásra), mint az eddigiek. Főleg az elején, sajnáltam Szandót. Tök fiatal még, látszik hogy nem tudja merre haladjon, csak egy célt lát maga előtt és azt nagyon szeretné beteljesíteni. Hát nem tudom, hogy ebből mi fog kisülni, szóvaaal kiváncsian várom a folytatást.
Na meg van egy félbemaradt harc ismét...
Nekem vhogy ez a kötet kevésbé tetszett (így első olvasásra), mint az eddigiek. Főleg az elején, sajnáltam Szandót. Tök fiatal még, látszik hogy nem tudja merre haladjon, csak egy célt lát maga előtt és azt nagyon szeretné beteljesíteni. Hát nem tudom, hogy ebből mi fog kisülni, szóvaaal kiváncsian várom a folytatást.
Na meg van egy félbemaradt harc ismét...
Az a csajszi, aki a vezetője a szervezetnek, tényleg ő lenne Munszu múltbéli szerelme? Aki csak egy 'látomás' volt szerinte... Ez nekem olyan furának tűnt, meg hogy Munszu ölte meg... A császárt (a barátját), és a szerelmét is?! Te jó ég! Akkor ez most hogy van?
^_^ "Don't believe in yourself! Believe in me who believes in you!" TTGL XD
majd elnézek arra a klinikáraXD tök jó a rajz és az oldal is=) fel is regiztem=)
igen, vígasztal hogy nem vagyok egyedül. létre kéne hozni vmi korházat ahol az árnybíró betegséget kezelikXD sztem nagyon súlyos betegség. megőríti az embert a türelmetlenség=) én nagyon kivi lennék arra a rajzra=)
Am. van egy jó klinika az ilyen betegek számára az Angyalszigeten, Kukucskanővérrel...
a rajz túl nagy. De az a fejléc, meg a háttér az oldalamon (www.gportal.hu/mangattack) Remélem ez nem minősül reklámnak, csak a rajzomat szeretném megmutatni...
A beszélő szerencsesüti...
Szerk: Kira 2007-12-05 17:22:50
beküldve: 2007-12-05 16:13:56
(#803) Azért arra már nagyon kíváncsi vagyok, hogy pontosan mi történt Dzsunsin bukásakor, hogy mindenki ilyen messzire gurult tőle a gyógyszere...
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
beküldve: 2007-12-05 14:31:03
(#802) Tegnap megkaptam (Köszi!! ) és el is olvastam a 8. részt. Nagyon úgy tűnik, hogy a megérzésem a múlttal kapcsolatban bejön. Azonban ami Szandóval történik, az kezd nekem sok lenni. Nem bírom ezt a fajta feszkót. Jajj, de utálom ezt az Adzsitét!
Donnie Darko: Why do you wear that stupid bunny suit? Frank: Why are you wearing that stupid man suit?
Szerk: Fumihiko 2007-12-05 14:33:23
igen, vígasztal hogy nem vagyok egyedül. létre kéne hozni vmi korházat ahol az árnybíró betegséget kezelikXD sztem nagyon súlyos betegség. megőríti az embert a türelmetlenség=) én nagyon kivi lennék arra a rajzra=)
áhhh akarom a 8. kötetet most azonnal! sajna nem jutottam el a mostani progira engem nagyon megletett Ulpaszo visszatérése is. nem is beszélve Vonszul-ról. én drukkolok hogy mind a ketten kihúzzák élve a story végéig. Ulpaszo-t nem csípem annyira. de nagyon móka csávó Vonszul meg a favorit. azt kéne hogy szando és vonszul együtt segítség munszu-t
ha ez vígasztal: nem vagy egyedül, én is csak később jutok hozzá a kötethez sajni. *szipp, szipp* Vannak drogfüggő/cigarettafüggő ismerőseim. Én viszont Árnybírófüggő vagyok. Melyik a súlyosabb?
Nekem Szando a kedvenem. Csináltam is róla egy jó, téli rajzot. :P Majd ha beszkenneltem, belinkelem, akit érdekel.
A beszélő szerencsesüti...
beküldve: 2007-12-04 16:23:30
(#799) Szokás szerint a 8. kötet is nagyon tetszett, és a kiadvány minősége is. De ahogy alaposabban vizsgálgattam a köteteimet, egy hibát észleltem: a 2. kötet óta az van a borítóra írva, hogy "Írta: Joun In-Van, rajz: Jang Kjung-Il", míg a kötetek gerincén az áll, hogy "Rajz: Joun In-Van, írta: Jang Kjung-Il".
Szerk: Miyazaki 2007-12-04 16:23:50
beküldve: 2007-12-04 15:45:19
(#798) áhhh akarom a 8. kötetet most azonnal! sajna nem jutottam el a mostani progira engem nagyon megletett Ulpaszo visszatérése is. nem is beszélve Vonszul-ról. én drukkolok hogy mind a ketten kihúzzák élve a story végéig. Ulpaszo-t nem csípem annyira. de nagyon móka csávó Vonszul meg a favorit. azt kéne hogy szando és vonszul együtt segítség munszu-t
beküldve: 2007-12-03 22:06:01
(#796) Na, ma elolvastam a 6. 7. és 8. kötetet is. A 6. már megvolt, de a 7-et most olvastam csak el, hogy kicseréltem a Hungarocomixon, és persze akkor már megvettem a 8-at is. Pjongan története addig volt izgi, amíg ki nem derült, hogy képzelődik, szóval utána már eléggé várható volt, hogy mi lesz a befejezés. Viszont a végén jelent meg Marlene von Lucid, akinek szvsz rettentő hülye neve van. Az egész kinézete meg úgy nem illik a képbe. Az, hogy Szandóval harcol persze érdekes, de ennyiben kimerül az érdeklődésem a karakter iránt. Munszu az abszolút kedvencem na.
Amin nagyon meglepődtem az az, hogy Szandó meglépett, meg hogy ennyire összetört. Viszont így elég érdekes Munszu és Vonszul párosa... A kedvenc részem most a 8. kötetben volt, amikor Jongszil úgy adott felszerelést Munszunak, mint Q James Bondnak.XDDDDDDDDDD
Amin nagyon meglepődtem az az, hogy Szandó meglépett, meg hogy ennyire összetört. Viszont így elég érdekes Munszu és Vonszul párosa... A kedvenc részem most a 8. kötetben volt, amikor Jongszil úgy adott felszerelést Munszunak, mint Q James Bondnak.XDDDDDDDDDD
Csúcs ez az érzés, de csak annak, aki az, ami.