Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Kiadványok >>
Árnybíró
Kapcsolódó tartalom: Árnybíró
Ha már kiolvastad, nem muszáj, várhatsz vele rendezvényig, és ott cseréljük. Persze ha mindennap lapozgatod, akkor más a helyzet
Nem valószínű, hogy rendezvényig tudok vele várni.
beküldve: 2007-11-15 11:16:21
(#779) Engem meg az érdekelne, hogy jövőre ki lesz adva végig (mind a 17 kötet)? Jó lenne letudni...
Ha idén ki lesz adva 9-ig, akkor simán tartható jövőre a 8 kötet. Azt se bánnám, ha jövőre havonta jelenne meg és nyár végén már az összes a polcon lenne. Így ti is tudnátok majd másra is koncentrálni...
Sztem a szerződést lehet módosítani, ha nem ritkítani, hanem sűríteni akarjátok a megjelenést.
Tőlünk kicsit nyugatabbra (Németország, Franciaország) bevett szokás, hogy a hosszabb sorozatok először havonta jelennek meg, majd mikor megközelíti azt, ahol a japánok is járnak, belassítanak. Ilyen volt a One Piece megjelenési üteme is a németeknél.
Bár itt már nem is kéne újra belassulni, mivel a sorozatnak vége.
Ha idén ki lesz adva 9-ig, akkor simán tartható jövőre a 8 kötet. Azt se bánnám, ha jövőre havonta jelenne meg és nyár végén már az összes a polcon lenne. Így ti is tudnátok majd másra is koncentrálni...
Sztem a szerződést lehet módosítani, ha nem ritkítani, hanem sűríteni akarjátok a megjelenést.
Tőlünk kicsit nyugatabbra (Németország, Franciaország) bevett szokás, hogy a hosszabb sorozatok először havonta jelennek meg, majd mikor megközelíti azt, ahol a japánok is járnak, belassítanak. Ilyen volt a One Piece megjelenési üteme is a németeknél.
Bár itt már nem is kéne újra belassulni, mivel a sorozatnak vége.
Én meg még küldhetem vissza az enyémet, hogy kapjak egy javított verziót.
Ha már kiolvastad, nem muszáj, várhatsz vele rendezvényig, és ott cseréljük. Persze ha mindennap lapozgatod, akkor más a helyzet
A szerkesztők élete nem csak játék és mese...
beküldve: 2007-11-14 07:56:34
(#777) Én meg még küldhetem vissza az enyémet, hogy kapjak egy javított verziót.
beküldve: 2007-11-13 21:25:21
(#776) wáááhh ez az Árnybíró annyiraaa gyönyörrűű hogy a szemnek megkell vakulnia...*-**meggyönyörködt etett szem*
(megjegyzés : mámrint most a kézbenfogható mangára gondolok...nem amúgy biztosan mindenki azhitte Monszu-ra mondtam...T_T")
pl. minthamer a boríton a színek élénkebbek lennének...mondjuk lehet aé tűnik annak mer eddig ez a legszínesebb...mámint na...
De egy gond van vele! Feltűnően igazán naggyon vékonyka!.... ...noh de ez egy időre (Dec.2-ig) kielégítette vágyaim...
...jááájjj de ánnyííráá jóóó....
(megjegyzés : mámrint most a kézbenfogható mangára gondolok...nem amúgy biztosan mindenki azhitte Monszu-ra mondtam...T_T")
pl. minthamer a boríton a színek élénkebbek lennének...mondjuk lehet aé tűnik annak mer eddig ez a legszínesebb...mámint na...
De egy gond van vele! Feltűnően igazán naggyon vékonyka!.... ...noh de ez egy időre (Dec.2-ig) kielégítette vágyaim...
...jááájjj de ánnyííráá jóóó....
[QUOTE]Ha két cuccot rendelsz, az a 300 sincs [QUOTE]
Tudom, de ha mégis úgy jönne ki, hogy nem kell csak egy akkor se fog földhöz vágni az összeg.^_^
[QUOTE]Orrtúrás Munszunál a (nemtörődömséggel leplezett) zavar jele [QUOTE]
Nem túl guszta, még a körömrágás is jobb ennél O.o. Igaz senki se tökéletes, ettől emberibb.
De legalább nem eszi meg, mint általánosban az egyik osztálytársam...>_<°
Szerk: miyu 2007-11-13 18:54:09
valószinű, h gyakran fogok a webboltból rendelek igy nem kell hadjáratott indítani a könyvesbolt ellen azzal a címszóval, hogy "miko' jön má'"^^
(Háromszáz Ft-ba meg nem rokanok meg)
Ha két cuccot rendelsz, az a 300 sincs
Orrtúrás Munszunál a (nemtörődömséggel leplezett) zavar jele
A napokban feltesszük az új kötetet is előrendelésbe, a Hungaromixra jelenik meg (dec. 2.)
A szerkesztők élete nem csak játék és mese...
Szerk: Csaba 2007-11-13 17:29:22
beküldve: 2007-11-13 15:10:14
(#772) Megérkezett az Árnybíró 7, most hozzta a posta . Jó gyorsan ideért, asszem pénteken küldtetek mailt, hogy postázátok. Úgyhogy köszönöm szépen, valószinű, h gyakran fogok a webboltból rendelek igy nem kell hadjáratott indítani a könyvesbolt ellen azzal a címszóval, hogy "miko' jön má'"^^
Ja igen a könyv: megértte várni rá .
Ja igen a könyv: megértte várni rá .
Mondjuk pislogtam rendesen mikor Vonszul "visszatért". *mi a fene? ők forgatják újra a holtak hajnalát? O.o* Szando egoját meg ennyire sérti, hogy kikapott? (Pontosabban inkább ahogy) és elmegy edzeni és itt találkozok majd Adzsitéval? Meg Munszu végre mosolyog^^, nem sunyin hanem őszintén. lol*_*
Viszont néha mikor megfeledkezik magáról akkor turja az orrát, hát ez kevésbé lol O.o
Viszont néha mikor megfeledkezik magáról akkor turja az orrát, hát ez kevésbé lol O.o
Szerk: miyu 2007-11-13 15:11:36
beküldve: 2007-11-11 01:06:01
(#771) Az adig oké hogy az interneten van minden!Csak én nem találtam meg az Árnybíró film-es változatát sehol. tehát aki tud az adjon nekem egy linket legyen olyan kedves
Én olvastam az első fejezetét (mondjuk az olvastam erős kifejezés mert japánul volt O.o°: inkább nézegetem) szal nézegetem és dióhéjban a tartalom: Csunhjang "előéletéről"
És ezzel ki is fújt. A többi "történet" egyáltalán nem kapcsolódik a sztorihoz és mind más rajzolótól van.
Kosa: Interneten minden van.
Szerk: Nemes1s_2.0 2007-11-09 18:54:19
beküldve: 2007-11-09 17:23:01
(#769) beküldve: 2007-11-09 10:19:53
(#768) Nem tudja valaki mi van a 7. kötettel? Már kezdek igen türelmetlen lenni. A filmet tegnap néztem meg, nekem nagyon tetszett.
beküldve: 2007-11-08 20:21:10
(#767) ÉN ma olvastam el az árnybiró első kötetét és nekem nagyon tetszet és már aligvárom hogy legyen pénzem második kötetre!!!!
beküldve: 2007-11-04 22:28:05
(#766) Az a kötet engem is érdekelne... Jó lenne, ha megjelenne magyarul is.
Persze a limitált példányszám lenne akkor biztos nem jutna el hozzám... Mindent későn veszek meg, meg ha időben észbekapnék már elfogyna az összes...
Bár a tesómnak csak sikerülne és akkor nincs nagy gond
Mindenesetre a 7. kötet egész jó. Engem nem nagyon zavartak a "nyomtatási hibák". Bár azért nem baj, ha hibátlanul tarthatom a kezemben a kötetet
Persze a limitált példányszám lenne akkor biztos nem jutna el hozzám... Mindent későn veszek meg, meg ha időben észbekapnék már elfogyna az összes...
Bár a tesómnak csak sikerülne és akkor nincs nagy gond
Mindenesetre a 7. kötet egész jó. Engem nem nagyon zavartak a "nyomtatási hibák". Bár azért nem baj, ha hibátlanul tarthatom a kezemben a kötetet