![](/themes/mangafan/images/leftcol_title_login.jpg)
![](/themes/mangafan/images/leftcol_title_kozosseg.jpg)
Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
![](/themes/mangafan/images/leftcol_title_shoutbox.jpg)
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
![](/themes/mangafan/images/leftcol_title_invite.jpg)
Fórum >>
Kiadványok >>
Árnybíró
Kapcsolódó tartalom: Árnybíró
Ha már kiolvastad, nem muszáj, várhatsz vele rendezvényig, és ott cseréljük. Persze ha mindennap lapozgatod, akkor más a helyzet
![](/var/images/emotions/19.png)
Nem valószínű, hogy rendezvényig tudok vele várni.
![](/var/images/emotions/14.png)
beküldve: 2007-11-15 11:16:21
(#779) Engem meg az érdekelne, hogy jövőre ki lesz adva végig (mind a 17 kötet)? Jó lenne letudni...
Ha idén ki lesz adva 9-ig, akkor simán tartható jövőre a 8 kötet. Azt se bánnám, ha jövőre havonta jelenne meg és nyár végén már az összes a polcon lenne. Így ti is tudnátok majd másra is koncentrálni...
Sztem a szerződést lehet módosítani, ha nem ritkítani, hanem sűríteni akarjátok a megjelenést.
Tőlünk kicsit nyugatabbra (Németország, Franciaország) bevett szokás, hogy a hosszabb sorozatok először havonta jelennek meg, majd mikor megközelíti azt, ahol a japánok is járnak, belassítanak. Ilyen volt a One Piece megjelenési üteme is a németeknél.
Bár itt már nem is kéne újra belassulni, mivel a sorozatnak vége.
Ha idén ki lesz adva 9-ig, akkor simán tartható jövőre a 8 kötet. Azt se bánnám, ha jövőre havonta jelenne meg és nyár végén már az összes a polcon lenne. Így ti is tudnátok majd másra is koncentrálni...
Sztem a szerződést lehet módosítani, ha nem ritkítani, hanem sűríteni akarjátok a megjelenést.
Tőlünk kicsit nyugatabbra (Németország, Franciaország) bevett szokás, hogy a hosszabb sorozatok először havonta jelennek meg, majd mikor megközelíti azt, ahol a japánok is járnak, belassítanak. Ilyen volt a One Piece megjelenési üteme is a németeknél.
Bár itt már nem is kéne újra belassulni, mivel a sorozatnak vége.
Én meg még küldhetem vissza az enyémet, hogy kapjak egy javított verziót.
![](/var/images/emotions/22.png)
Ha már kiolvastad, nem muszáj, várhatsz vele rendezvényig, és ott cseréljük. Persze ha mindennap lapozgatod, akkor más a helyzet
A szerkesztők élete nem csak játék és mese...
beküldve: 2007-11-14 07:56:34
(#777) Én meg még küldhetem vissza az enyémet, hogy kapjak egy javított verziót.
![](/var/images/emotions/22.png)
beküldve: 2007-11-13 21:25:21
(#776) wáááhh ez az Árnybíró annyiraaa gyönyörrűű hogy a szemnek megkell vakulnia...*-**meggyönyörködt etett szem*
(megjegyzés : mámrint most a kézbenfogható mangára gondolok...nem amúgy biztosan mindenki azhitte Monszu-ra mondtam...T_T")
pl. minthamer a boríton a színek élénkebbek lennének...mondjuk lehet aé tűnik annak mer eddig ez a legszínesebb...mámint na...
De egy gond van vele! Feltűnően igazán naggyon vékonyka!....
...noh de ez egy időre (Dec.2-ig) kielégítette vágyaim...
...jááájjj de ánnyííráá jóóó....
(megjegyzés : mámrint most a kézbenfogható mangára gondolok...nem amúgy biztosan mindenki azhitte Monszu-ra mondtam...T_T")
pl. minthamer a boríton a színek élénkebbek lennének...mondjuk lehet aé tűnik annak mer eddig ez a legszínesebb...mámint na...
De egy gond van vele! Feltűnően igazán naggyon vékonyka!....
![](/var/images/emotions/10.png)
...jááájjj de ánnyííráá jóóó....
[QUOTE]Ha két cuccot rendelsz, az a 300 sincs [QUOTE]
Tudom, de ha mégis úgy jönne ki, hogy nem kell csak egy akkor se fog földhöz vágni az összeg.^_^
[QUOTE]Orrtúrás Munszunál a (nemtörődömséggel leplezett) zavar jele [QUOTE]
Nem túl guszta, még a körömrágás is jobb ennél O.o. Igaz senki se tökéletes, ettől emberibb.
De legalább nem eszi meg, mint általánosban az egyik osztálytársam...>_<°
Szerk: miyu 2007-11-13 18:54:09
valószinű, h gyakran fogok a webboltból rendelek igy nem kell hadjáratott indítani a könyvesbolt ellen azzal a címszóval, hogy "miko' jön má'"^^
(Háromszáz Ft-ba meg nem rokanok meg)
Ha két cuccot rendelsz, az a 300 sincs
Orrtúrás Munszunál a (nemtörődömséggel leplezett) zavar jele
A napokban feltesszük az új kötetet is előrendelésbe, a Hungaromixra jelenik meg (dec. 2.)
A szerkesztők élete nem csak játék és mese...
Szerk: Csaba 2007-11-13 17:29:22
beküldve: 2007-11-13 15:10:14
(#772) Megérkezett az Árnybíró 7, most hozzta a posta
. Jó gyorsan ideért, asszem pénteken küldtetek mailt, hogy postázátok. Úgyhogy köszönöm szépen, valószinű, h gyakran fogok a webboltból rendelek igy nem kell hadjáratott indítani a könyvesbolt ellen azzal a címszóval, hogy "miko' jön má'"^^
Ja igen a könyv: megértte várni rá
.
Ja igen a könyv: megértte várni rá
![](/var/images/emotions/12.png)
Mondjuk pislogtam rendesen mikor Vonszul "visszatért". *mi a fene? ők forgatják újra a holtak hajnalát? O.o* Szando egoját meg ennyire sérti, hogy kikapott? (Pontosabban inkább ahogy) és elmegy edzeni és itt találkozok majd Adzsitéval? Meg Munszu végre mosolyog^^, nem sunyin hanem őszintén. lol*_*
Viszont néha mikor megfeledkezik magáról akkor turja az orrát, hát ez kevésbé lol
O.o
Viszont néha mikor megfeledkezik magáról akkor turja az orrát, hát ez kevésbé lol
![](/var/images/emotions/03.png)
Szerk: miyu 2007-11-13 15:11:36
beküldve: 2007-11-11 01:06:01
(#771) Az adig oké hogy az interneten van minden!Csak én nem találtam meg az Árnybíró film-es változatát sehol. tehát aki tud az adjon nekem egy linket legyen olyan kedves
Én olvastam az első fejezetét (mondjuk az olvastam erős kifejezés mert japánul volt O.o°: inkább nézegetem) szal nézegetem és dióhéjban a tartalom: Csunhjang "előéletéről"
És ezzel ki is fújt. A többi "történet" egyáltalán nem kapcsolódik a sztorihoz és mind más rajzolótól van.
Kosa: Interneten minden van.
Szerk: Nemes1s_2.0 2007-11-09 18:54:19
beküldve: 2007-11-09 17:23:01
(#769) beküldve: 2007-11-09 10:19:53
(#768) Nem tudja valaki mi van a 7. kötettel? Már kezdek igen türelmetlen lenni. A filmet tegnap néztem meg, nekem nagyon tetszett.
beküldve: 2007-11-08 20:21:10
(#767) ÉN ma olvastam el az árnybiró első kötetét és nekem nagyon tetszet és már aligvárom hogy legyen pénzem második kötetre!!!!
beküldve: 2007-11-04 22:28:05
(#766) Az a kötet engem is érdekelne... Jó lenne, ha megjelenne magyarul is.
Persze a limitált példányszám lenne akkor biztos nem jutna el hozzám...
Mindent későn veszek meg, meg ha időben észbekapnék már elfogyna az összes...
Bár a tesómnak csak sikerülne és akkor nincs nagy gond
Mindenesetre a 7. kötet egész jó. Engem nem nagyon zavartak a "nyomtatási hibák". Bár azért nem baj, ha hibátlanul tarthatom a kezemben a kötetet
Persze a limitált példányszám lenne akkor biztos nem jutna el hozzám...
![](/var/images/emotions/15.png)
Bár a tesómnak csak sikerülne és akkor nincs nagy gond
Mindenesetre a 7. kötet egész jó. Engem nem nagyon zavartak a "nyomtatási hibák". Bár azért nem baj, ha hibátlanul tarthatom a kezemben a kötetet