Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Kiadványok >>
Árnybíró
Kapcsolódó tartalom: Árnybíró
Én holnap veszem meg az Árnybíró 8-at! Jujj, alig várom
Várhatod is
Nem tudtam megvenni...Bementem a Sárkánytűzbe, de nem volt...az Alexandrába meg nem volt időm elmenni.
Mindegy. Annál nagyobb örömmel fogom majd megvenni HÉTFŐN *nagyon várja a hétfőt*
A Végső Döntés: Meghalni, Hogy Élhess... /アライヴ/
Munszu és Vonszul "BL pillanata" meg nagyon ott van!
Mekkora jelenet. Lehet táptalajt biztosított egy doujinsihez... :)
Én holnap veszem meg az Árnybíró 8-at! Jujj, alig várom
Várhatod is
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
beküldve: 2007-12-13 19:41:13
(#822) Én holnap veszem meg az Árnybíró 8-at! Jujj, alig várom
A Végső Döntés: Meghalni, Hogy Élhess... /アライヴ/
beküldve: 2007-12-13 19:06:50
(#821) Végre nekem is sikerült beszereznem a 8. kötetet.
Adzsite csak alig pár oldalon szerepel, de kiráz tőle a hideg. Munszu és Vonszul "BL pillanata" meg nagyon ott van!
Adzsite csak alig pár oldalon szerepel, de kiráz tőle a hideg. Munszu és Vonszul "BL pillanata" meg nagyon ott van!
Az élet attól szép, hogy bármi megtörténhet. És attól szar, hogy meg is történik.
áhhh kiolvastam a 8.-at egyszerűen hihetetlenül szeretem ezt a mangát mi lesz velem ha vége lesz?=( és hogy fogom kibírni a folytatásig?
Nekem sajna vszínűleg csak karácson után lesz meg a 7-8. kötet de arra már gondoltam h mit csinálok ha egyszer vége lesz: kezdem az egészet előröl
Remélem Szando azért nem gajdul meg teljesen Adzsite mellett és visszatér a normális kerékvágásba, bár sztem Adzsite eléggé megvezette szegényt.
Eh, lassan kezdem azt hinni, ezeknek a világ összes gyógyszere kevés lenne
És lassan kezdek elveszni a történetben. Az egy dolog, hogy nem tudom ki kivel van, de momentán idegesít, hogy tök hülyének érzem magam, mert mindenki homlokegyenest mást csinál mint amit elvárnék. Szörnyen várom már, hogy megokosodjak
Ha esetleg vki tud vmit, igazán megoszthatná, mielőtt az én gyógyszerem is messzire gurulna
Egyébként nekem Jongszil gyanús...
És lassan kezdek elveszni a történetben. Az egy dolog, hogy nem tudom ki kivel van, de momentán idegesít, hogy tök hülyének érzem magam, mert mindenki homlokegyenest mást csinál mint amit elvárnék. Szörnyen várom már, hogy megokosodjak
Ha esetleg vki tud vmit, igazán megoszthatná, mielőtt az én gyógyszerem is messzire gurulna
Egyébként nekem Jongszil gyanús...
beküldve: 2007-12-10 16:50:45
(#818) SAO-LOGY-ot kifogjátok adni vagy azt kihagyátok?
mert ha igen akkor azt tuti többször is meghveszem hogy kitapétázhassam vele a falat
mert ha igen akkor azt tuti többször is meghveszem hogy kitapétázhassam vele a falat
...pöttöm rókafing...
Na és ki is volt az, aki csóringer rabokat gyilkolászta?
Mondom, hogy nagyon kíváncsi vagyok, pontosan mi történt, amitől mindenkinek ilyen messzire gurult a gyógyszere...
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Vonszul igazán vagány gyerek, de nem hiszem, hogy Munszu döntéseinek áldozata. Elvégre ő volt az, aki beállt Adzsite táborába, teljesen önszántából. Na és ki is volt az, aki csóringer rabokat gyilkolászta? Mindettől függetlenül, nekem nagyon bejön
Szerk: Maja 2007-12-10 09:20:50
Annyit elárulhatok, hogy a csajok örülhetnek, megint kapnak egy kis fanservice-t Munszu hátsójáról, aminek láttán Bangdzsa elég érdekes képet vág... xD
Nyehehe, a Bangdzsa nem Munszu s'eneke látványától vágott érdekes fejet...*vigyor*
Ahhh, fáradt vagyok már, de azaz arc minden pénzt megér. Túl nagy vagy túl kicsi, vagy csak meglepődött... (sztem nagy...xD)
Annyit elárulhatok, hogy a csajok örülhetnek, megint kapnak egy kis fanservice-t Munszu hátsójáról, aminek láttán Bangdzsa elég érdekes képet vág... xD
Nyehehe, a Bangdzsa nem Munszu s'eneke látványától vágott érdekes fejet...*vigyor*
beküldve: 2007-12-08 23:32:56
(#813) A 8. kötet jó akciódús lett. A véleményemet elrejtem, senki nem szidhat spoiler miatt. :)
Az első történetben Szandó harca remekül sikerült. Eszméletlen látványos a kardpárbaly közte és Marlene között. Élvezet volt a részletes képeket tanulmányozni. Szando ha egyszer magára talál (és ez biztosan így lesz), rettentően brutális harcos lesz. Rálépett az útra, de ki lehet az a két új arc? Kötődhetnek Munszuhoz?
Nagyon bejött Munszu új fegyverarzenálja és öltözéke is, amitől szerintem nagyon "cool" lett. Ismét a dupla pisztolyos harcmodort veti be, de már egy sokkal gyorsabb stílusban nyomul. Jó volt látni ahogy felszabadultan harcol.
Kár hogy a kötet megint gy érdekes ponton ért véget. biztosan érdekes lesz Munszu és az elvileg halott (volt)szerelmének a találkozása.
Nagyon bejött Munszu új fegyverarzenálja és öltözéke is, amitől szerintem nagyon "cool" lett. Ismét a dupla pisztolyos harcmodort veti be, de már egy sokkal gyorsabb stílusban nyomul. Jó volt látni ahogy felszabadultan harcol.
Kár hogy a kötet megint gy érdekes ponton ért véget. biztosan érdekes lesz Munszu és az elvileg halott (volt)szerelmének a találkozása.
beküldve: 2007-12-08 20:33:52
(#812) áhhh kiolvastam a 8.-at egyszerűen hihetetlenül szeretem ezt a mangát mi lesz velem ha vége lesz?=( és hogy fogom kibírni a folytatásig?
ismerd meg jól, aztán ítélj, mert mindenki egyedi
beküldve: 2007-12-08 09:40:24
(#811) Nekem csak karácsonykor lesz meg a 8. kötet , addig beérem a decemberi Mondo-val. Amúgy szerintem azért kuszálódik ennyire a történet az Árnybíróban, hogy a válaszokat csak a későbbi kötetekben találjuk meg és addig is rendszeresen vásároljuk és élvezzük a mangát.