Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Kiadványok >>
Árnybíró
Kapcsolódó tartalom: Árnybíró
"Osalogy - egy extra kötet, limitált példányszámban jelent meg Japánban. Egyelőre nem nagyon akarják ideadni nekünk a jogait... :( ..."- idézem Csabát.
Én olvastam az első fejezetét (mondjuk az olvastam erős kifejezés mert japánul volt O.o°: inkább nézegetem) szal nézegetem és dióhéjban a tartalom: Csunhjang "előéletéről" szól.(Nehogy hülyeségeket írjak vagy poéngyilkos legyek) hátha kiadják magyarul *reménykedik*^^ De mintha grafikailag egy kicsit más lenne ...(hopp egy boritó[Link])
Én olvastam az első fejezetét (mondjuk az olvastam erős kifejezés mert japánul volt O.o°: inkább nézegetem) szal nézegetem és dióhéjban a tartalom: Csunhjang "előéletéről" szól.(Nehogy hülyeségeket írjak vagy poéngyilkos legyek) hátha kiadják magyarul *reménykedik*^^ De mintha grafikailag egy kicsit más lenne ...(hopp egy boritó[Link])
Szerk: miyu 2007-11-04 19:06:55
beküldve: 2007-11-03 16:52:28
(#764) beküldve: 2007-10-29 20:13:26
(#763) Ilyen már velem is volt,h nem tudtam h megnyomtam-e vagy nem,de aztán kaptam egy helyes kis visszajelzést...
"Szennyes viktoriánusok!Ők készítettek...A világosabb fény,a sötétebb árnyék?Nekem nincs szükségem őrzőre.Döntöttem.Menj el."
Szerk: Nona 2007-10-29 20:13:59
beküldve: 2007-10-29 20:00:08
(#762) Hali! Úgy emlékszem, előrendeltem az Árnybíró 7. kötetét, de nem kaptam semmiféle viasszajelzést. Vagyis megnyomtam az ok, viszem-et. Megnyomtam tényleg? Ha mégegyszer megnyomom, kettőt kapok? :)
Ezt is elküldték nemrég...
Ez azt jelenti, hogy ki fogjátok adni?
Nem, csak elküldték mustrára. A sorozattal kapcsolatos dolgokat általában elküldik.
A szerkesztők élete nem csak játék és mese...
Ezt is elküldték nemrég...
Ez azt jelenti, hogy ki fogjátok adni?
Igazából nem különösebben izgalmas. A mangákból kiemelt képek, mellettük eléggé színvonal alatti ismertetőszövegek. Japánban újabban az a gyakorlat, hogy egy 10 körüli kötetszámú rétegsorozathoz kiadnak egy ilyet, hogy az is be tudjon kapcsolódni, aki nem akarja végigvenni az eddig megjelent köteteket: így megveszi ezt, összefoglalják neki az eddigieket, aztán hajrá a 10. kötettől.
Persze, nyilván aki figyelemmel követi a mangát, annak nem tud újat mutatni, de ez is vmilyen szinten a sorozat darabja. Szívesen látnám a polcomon.
Mi most inkább az Osalogy-ra gyúrunk, abban vannak jó dolgok. Mi lenne majd a magyar címe, az nem tudom... Onsilógia? Árnybírológia? Törvénytan? Ja olyan már van
Na, reméljük összejön.
HC-re 8-as lesz biztosan. Még decemberben lesz 9-es, de csak a webboltban és a képregényboltokban, mert a nagy könyves terjesztők dec. 1-től már nem vesznek át új könyveket feb. 1-ig.
Kár, de ez van.
Ezt is elküldték nemrég, de igazából nem különösebben izgalmas. A mangákból kiemelt képek, mellettük eléggé színvonal alatti ismertetőszövegek. Japánban újabban az a gyakorlat, hogy egy 10 körüli kötetszámú rétegsorozathoz kiadnak egy ilyet, hogy az is be tudjon kapcsolódni, aki nem akarja végigvenni az eddig megjelent köteteket: így megveszi ezt, összefoglalják neki az eddigieket, aztán hajrá a 10. kötettől.
Mi most inkább az Osalogy-ra gyúrunk, abban vannak jó dolgok. Mi lenne majd a magyar címe, az nem tudom... Onsilógia? Árnybírológia? Törvénytan? Ja olyan már van
HC-re 8-as lesz biztosan. Még decemberben lesz 9-es, de csak a webboltban és a képregényboltokban, mert a nagy könyves terjesztők dec. 1-től már nem vesznek át új könyveket feb. 1-ig.
A szerkesztők élete nem csak játék és mese...
beküldve: 2007-10-27 18:34:26
(#758) Japánban a 9-es kötettel egyidőben kiadtak egy guidebookot is. Japán címe: 新暗行御史 ガイドブック (ha kérdőjeleket látsz, nincs telepítve a japán nyelvkészlet).
Borító:
Mintaoldalak:
Nagyobb méretben: [Link]
Ezt ti hogy tervezitek kiadni? Illetve tervezitek-e egyátalán? Hátha ehhez előbb kaptok jogot.
Borító:
Mintaoldalak:
Nagyobb méretben: [Link]
Ezt ti hogy tervezitek kiadni? Illetve tervezitek-e egyátalán? Hátha ehhez előbb kaptok jogot.
beküldve: 2007-10-26 17:22:20
(#757) ...hogy van-e már valami info arról, hogy mikor jelenik meg az utánnyomott 7.kötet?
Ez engem is érdekelne. Valaki már a 8. kötetre vágyik, én beérném a 7.-kell is.
A filmet még nem néztem meg, pedig itt van már jóideje. Belenéztem viszont és egy kicsit az rettentett el. Nem tudom, de manga jobb sztem, de nem itélkezek így előre. És mintha pár dolog másként lenne. Ehh ide spoilert teszek mert mittudom én, de lehet hogy az...
...az zavart hogy ha jól láttam az a tigrises csaj (akit nagyon csipek) mintha elhullana benne.
Lehet hogy majd valamejik elkövetkező számban lesz, de jobban örülnék ha a mangában nem, mert azaz egyik kedvenc karakterem.
Harcolni a békéért olyan, mint dugni a szüzességért.
beküldve: 2007-10-22 20:41:23
(#755) Hja ja, lehet elnéztem a nevet.
hát ja, én is szívesebben láttam volna vmi olyan történetet, ahol már teljes a csapat és Bangdzsa is jelen van. Igaz így is tetszett a film.
A 7. kötet újranyomásáról Csaba írt pár szót a dumaládában. Folyamatban van a dolog.
hát ja, én is szívesebben láttam volna vmi olyan történetet, ahol már teljes a csapat és Bangdzsa is jelen van. Igaz így is tetszett a film.
A 7. kötet újranyomásáról Csaba írt pár szót a dumaládában. Folyamatban van a dolog.
^_^ "Don't believe in yourself! Believe in me who believes in you!" TTGL XD
A filmet én is láttam, de valahogy nagyon nem fogott meg, azt persze aláírom, hogy a képi világa gyönyörű, de a sztori nem volt az igazi. Szerintem nem a szigetes történetet kellett volna belerakni, hanem mondjuk a Vonszul/Vonhjo-sat, az jobban beleillett volna... (Apropó a csaj neve nem Mari volt? Egyébként tényleg Magóról lett mintázva...)
Csak még egy kérdés: lusta vagyok visszaolvasni a fórumot, úgyhogy csak annyit szeretnék tudni, hogy van-e már valami info arról, hogy mikor jelenik meg az utánnyomott 7.kötet?
(így jár aki nem megy conra )
Csak még egy kérdés: lusta vagyok visszaolvasni a fórumot, úgyhogy csak annyit szeretnék tudni, hogy van-e már valami info arról, hogy mikor jelenik meg az utánnyomott 7.kötet?
(így jár aki nem megy conra )
"Miki manó, raconte nous, Miki manó, reste avec nous..."
beküldve: 2007-10-21 23:02:25
(#753) Nah ma végre volt időm leülni és megnézni végre a filmet.
Nekem tetszett, tök jó a képi világa. Annak is örültem, hogy BoA énekel benne , mert ő az egyik kedvencem. Érdekesen oldották meg a filmet, hogy csak a legelejét filmesítették meg. Egyébként az a Maki nevű csaj, nem Adzsite szandojáról lett mintázva?
Nekem tetszett, tök jó a képi világa. Annak is örültem, hogy BoA énekel benne , mert ő az egyik kedvencem. Érdekesen oldották meg a filmet, hogy csak a legelejét filmesítették meg. Egyébként az a Maki nevű csaj, nem Adzsite szandojáról lett mintázva?
^_^ "Don't believe in yourself! Believe in me who believes in you!" TTGL XD
Szerk: asx 2007-10-21 23:03:15
beküldve: 2007-10-21 10:37:41
(#752) nah végre sikerült elolvasnom a 7. kötetet [pedig már con óta megvan, csak eddig nem jutott rá időm.. ] Nos tehát; a Pjonganos történetnek a lezárása kicsit sablonos volt, de azért nekem teccett
Na mind1.. a Spirál is teccett, sok izgalmas fordulat volt benne!
Már várom a 8.-at^^
Bár kiváncsi lettem volna arra, h hogy alakul a történet ha a pasi télleg lelövi Pjongant..
Na mind1.. a Spirál is teccett, sok izgalmas fordulat volt benne!
Már várom a 8.-at^^
Lehetőleg mindig mosolyogj! Ha úgy nem megy, h felhúzod a szád sarkát, akkor csak hagyd lekonyulni a közepét =)
Szerintem magában nem kapsz borítót
Én az eredetit még nem is láttam
Én az eredetit még nem is láttam
Tessék:
Első kiadás:
Második kiadás (eredeti borítóval):