Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Kiadványok >>
Árnybíró
Kapcsolódó tartalom: Árnybíró
Bocska, arra gondoltam, hogy már a nagyrészünk olvasta ezt a kötetet... de igy most már Neked se lehet kivetnivalód
Nekem nem jelentett gondot, tegnap elolvastam.
beküldve: 2007-10-09 21:05:36
(#734) Istenem mennyi probléma: a lényeg, hogy itt van nem?
Ja és persze hogy k...va jó mint a többi!!!
Alig várom a folytatást...bár arra sajna még várhatok
Ja és persze hogy k...va jó mint a többi!!!
Alig várom a folytatást...bár arra sajna még várhatok
Kiváló harcos lehettél volna, a sorsodat hibáztasd ne engem!
Vagy én vagyok figyelmetlen, vagy komolyan a szövegbuborékok levgásán kívül hibátlan volt az Árnybíró 7. szövege? O.o Én baromira nem találtam egy elgépelést sem. Grat
Én 1et találtam [v lehet h csak az enyimbe van xD]; az 1. fekete-fehér oldalon Pjongan helyett Pjogan van..^^' remélem nem én néztem csak félre x.X
Lehetőleg mindig mosolyogj! Ha úgy nem megy, h felhúzod a szád sarkát, akkor csak hagyd lekonyulni a közepét =)
Bocska, arra gondoltam, hogy már a nagyrészünk olvasta ezt a kötetet... de igy most már Neked se lehet kivetnivalód
lumana.wordpress.com
Pár tipped mellé ment, de majd a következő kötetben meglátod. Itt ugye nem kívánatos a szpoiler, mert Csaba megmondta.
beküldve: 2007-10-09 14:20:12
(#729) Na akkor vélemény! Annak ellenére hogy hibás, szerintem élvezhető, csak pár helyen kellett totóznom, hogy vajon mit is akarnak mondani.
Ennyi legyen a kemény kritika és most jöjjön a tömény áradozás!
Úgy örülök hogy végre h ott csücsül a polcomon!!! Ezt a mangát vártam a legjobban! Talán csak magának a Connak örültem jobban
Azt csodálom h a zizi Pjongannak sikerült kicsit helyrerázódnia.. vajon tud majd teljesen a valóságban élni? Na mindegy a lényeg, hogy minden jó ha a vége jó! Bár azt még mindig nem fogom h hogyan mentette meg Ondal a lány életét..
Az új Mahai pedig szinte ugyanaz mint a régi.. asszittem h külsőleg is változik egy picit, mondjuk más szerkót kapnak.. de igy is nagyon király!
De a sztori fénypontja akkoris az amikor Munszu mosolyog Imádom!!!
Vonszul él? Húúúha.. és akkor bizti ő áll be Szando helyére.
Az egy csúcs jelentet, amikor a bohóc pofa letapizza Szandót Csak ne lenne ilyen csúnya vége..
Ezzel a Hvalbindang bandával szép kis csavart raktak a sztoriba.. most még őket is le kell győzni, nem csak Adzsitét.. mennyi meló, readául Szando nélkül..
De összességében ez egy marha jó kötet!! Majd belehalok hogy olvashassam a kövit!
Ui.: nemtom, ez a hozzászólás spoilernek számit?
Ennyi legyen a kemény kritika és most jöjjön a tömény áradozás!
Úgy örülök hogy végre h ott csücsül a polcomon!!! Ezt a mangát vártam a legjobban! Talán csak magának a Connak örültem jobban
Azt csodálom h a zizi Pjongannak sikerült kicsit helyrerázódnia.. vajon tud majd teljesen a valóságban élni? Na mindegy a lényeg, hogy minden jó ha a vége jó! Bár azt még mindig nem fogom h hogyan mentette meg Ondal a lány életét..
Az új Mahai pedig szinte ugyanaz mint a régi.. asszittem h külsőleg is változik egy picit, mondjuk más szerkót kapnak.. de igy is nagyon király!
De a sztori fénypontja akkoris az amikor Munszu mosolyog Imádom!!!
Vonszul él? Húúúha.. és akkor bizti ő áll be Szando helyére.
Az egy csúcs jelentet, amikor a bohóc pofa letapizza Szandót Csak ne lenne ilyen csúnya vége..
Ezzel a Hvalbindang bandával szép kis csavart raktak a sztoriba.. most még őket is le kell győzni, nem csak Adzsitét.. mennyi meló, readául Szando nélkül..
De összességében ez egy marha jó kötet!! Majd belehalok hogy olvashassam a kövit!
Ui.: nemtom, ez a hozzászólás spoilernek számit?
lumana.wordpress.com
Szerk: Lumana 2007-10-09 16:13:53
beküldve: 2007-10-09 08:31:37
(#728) Sajnos találtam benne egy visszatérő hibát. Pedig már azt hittem, hogy nincs benne. Konkrétan a "tékvandó"-ról lenne szó. Ugyebár a magyaros átírásokban vannak kivételek. Ilyen például: Tokyo (Tókjó helyett Tokió) Kyoto (Kjóto helyett Kiotó). Ezek a magyaros átírás buktatói is. Na mindegy. A "tékvandó" is kivétel. Akárcsak "Phenjan" "Phjongjang" helyett. Na de térjünk vissza a "tékvandó"-ra. Mivel ő is kivétel ezért taekwondo-nak kell írni. Hogy miért? Mert ezek a szavak az átírástól függetlenül, így honosodtak meg. Most nem a magyarítás ellen vagyok, hanem vannak bizonyos kivételi szabályok, amiket be kell tartani. Ha már papírforma alapján csináljátok, fontos odafigyelni a kivételekre is. Mert a meghonosodási szabályok előbb vannak, mint az átírási szabályok. Ajánlom az ezekkel a témákkal foglalkozó igen vaskos könyvek beszerzését. Ezért arra kérlek benneteket, hogy ezt a hibát orvosoljátok az újranyomásban. Köszönöm!
Sziasztok!
Szerintem nagyon zavaro a kilogo szovegbuborekok...meg volt oldalosszenoves is. Eloszor azt hittem, csak az en peldanyom ilyen, de ezek szerint nem. Es ha lesz javitott kiadas, akkor vegyem meg meg egyszer? :/
Kisse kapkodhattak a nyomdaban a conra, vagy nem is ertem...
Szerintem nagyon zavaro a kilogo szovegbuborekok...meg volt oldalosszenoves is. Eloszor azt hittem, csak az en peldanyom ilyen, de ezek szerint nem. Es ha lesz javitott kiadas, akkor vegyem meg meg egyszer? :/
Minket is baromira zavar: itt írok a további lépésekről.
A szerkesztők élete nem csak játék és mese...
Sajna nem tetszett az Árnybíró 7-ben, hogy a szövegbuborékok sok helyen kilógtak, így a szöveg egy része nem volt olvasható. Azért persze ki lehet következtetni, de akkor is zavaró volt.
Engem is kicsit idegesít a dolog. De örüljünk, hogy nem úgy járt mint az Alive. Láttam a conon a mintapéldányt. Úgy néz ki nehéz manapság jó nyomdát találni.
Azért remélem lesz javított kiadás a 7. kötetből.
Sziasztok!
Sajna nem tetszett az Árnybíró 7-ben, hogy a szövegbuborékok sok helyen kilógtak, így a szöveg egy része nem volt olvasható. Azért persze ki lehet következtetni, de akkor is zavaró volt.
Engem is kicsit idegesít a dolog. De örüljünk, hogy nem úgy járt mint az Alive. Láttam a conon a mintapéldányt. Úgy néz ki nehéz manapság jó nyomdát találni.
Azért remélem lesz javított kiadás a 7. kötetből.
beküldve: 2007-10-08 11:37:15
(#724) Vagy én vagyok figyelmetlen, vagy komolyan a szövegbuborékok levgásán kívül hibátlan volt az Árnybíró 7. szövege? O.o Én baromira nem találtam egy elgépelést sem. Grat
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
De ha majd elmész megvenni, akkor lapozd végig, nehogy "összenőtt" oldalakat találj, mert akkor elkezdheted "műteni".
De én nem bicskával..hanem inkább kisbaltával Vagy visszamegyek a boltba, és az eladó fejéhez vágom...
De ha majd elmész megvenni, akkor lapozd végig, nehogy "összenőtt" oldalakat találj, mert akkor elkezdheted "műteni".
Hááát, holnap azért még ne menj.
Hüpp, pedig már alig várom...a Conra meg nem mehettem el....