• A_MANGÁRÓL
    •  
    • Történet
    • Stílus
    • Irányzatok
    •  
  • Kiadványok
    •  
    • Mangák
    • MONDO magazin
    • Damage Report
    • DVD-k
    • Hol kapható?
    •  
  • Fórum
  • Webbolt
  • Közösség
    •  
    • Események
    • Fordítói blog
    • Szerkesztői blog
    •  
  • Mangafan
    •  
    • A kiadó
    • Média
    • Kapcsolat
    • Jognyilatkozat
    • Fan-art politika
    • Álláspont rajongói fordítások
    •  
Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
További bejegyzések
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >> Kiadványok >>
Árnybíró
Kapcsolódó tartalom: Árnybíró
Oldalak: ... 73 74 75 76 77 78 79 80 81 ... <<>>
beküldve: 2007-10-09 21:19:16
(#735) Válasz Lumana (#732) üzenetére
Ashihei
Ashihei
[ Gyalog ]
Bocska, arra gondoltam, hogy már a nagyrészünk olvasta ezt a kötetet... de igy most már Neked se lehet kivetnivalód

Nekem nem jelentett gondot, tegnap elolvastam.

új | válasz erre | moderátor
beküldve: 2007-10-09 21:05:36
(#734)
skyknight
skyknight
[ Új arc ]
Istenem mennyi probléma: a lényeg, hogy itt van nem?
Ja és persze hogy k...va jó mint a többi!!!
Alig várom a folytatást...bár arra sajna még várhatok

Kiváló harcos lehettél volna, a sorsodat hibáztasd ne engem!
beküldve: 2007-10-09 19:57:22
(#733) Válasz Hanon (#724) üzenetére
Peddz
Peddz
[ Új arc ]
Vagy én vagyok figyelmetlen, vagy komolyan a szövegbuborékok levgásán kívül hibátlan volt az Árnybíró 7. szövege? O.o Én baromira nem találtam egy elgépelést sem. Grat

Én 1et találtam [v lehet h csak az enyimbe van xD]; az 1. fekete-fehér oldalon Pjongan helyett Pjogan van..^^' remélem nem én néztem csak félre x.X

Lehetőleg mindig mosolyogj! Ha úgy nem megy, h felhúzod a szád sarkát, akkor csak hagyd lekonyulni a közepét =)
beküldve: 2007-10-09 16:17:36
(#732) Válasz Ashihei (#730) üzenetére
Lumana
Lumana
[ Addiktgyanús ]
Bocska, arra gondoltam, hogy már a nagyrészünk olvasta ezt a kötetet... de igy most már Neked se lehet kivetnivalód

lumana.wordpress.com
beküldve: 2007-10-09 15:37:34
(#731) Válasz Lumana (#729) üzenetére
Nemes1s_2.0
Nemes1s_2.0
[ True mangafan ]
Pár tipped mellé ment, de majd a következő kötetben meglátod. Itt ugye nem kívánatos a szpoiler, mert Csaba megmondta.

beküldve: 2007-10-09 15:27:17
(#730) Válasz Lumana (#729) üzenetére
Ashihei
Ashihei
[ Gyalog ]
Ui.: nemtom, ez a hozzászólás spoilernek számit?

Annak.

beküldve: 2007-10-09 14:20:12
(#729)
Lumana
Lumana
[ Addiktgyanús ]
Na akkor vélemény! Annak ellenére hogy hibás, szerintem élvezhető, csak pár helyen kellett totóznom, hogy vajon mit is akarnak mondani.
Ennyi legyen a kemény kritika és most jöjjön a tömény áradozás!
Úgy örülök hogy végre h ott csücsül a polcomon!!! Ezt a mangát vártam a legjobban! Talán csak magának a Connak örültem jobban
Spoiler! Klikk ide az olvasáshoz.

Azt csodálom h a zizi Pjongannak sikerült kicsit helyrerázódnia.. vajon tud majd teljesen a valóságban élni? Na mindegy a lényeg, hogy minden jó ha a vége jó! Bár azt még mindig nem fogom h hogyan mentette meg Ondal a lány életét..
Az új Mahai pedig szinte ugyanaz mint a régi.. asszittem h külsőleg is változik egy picit, mondjuk más szerkót kapnak.. de igy is nagyon király!
De a sztori fénypontja akkoris az amikor Munszu mosolyog Imádom!!!
Vonszul él? Húúúha.. és akkor bizti ő áll be Szando helyére.
Az egy csúcs jelentet, amikor a bohóc pofa letapizza Szandót Csak ne lenne ilyen csúnya vége..
Ezzel a Hvalbindang bandával szép kis csavart raktak a sztoriba.. most még őket is le kell győzni, nem csak Adzsitét.. mennyi meló, readául Szando nélkül..

De összességében ez egy marha jó kötet!! Majd belehalok hogy olvashassam a kövit!

Ui.: nemtom, ez a hozzászólás spoilernek számit?

lumana.wordpress.com
Szerk: Lumana 2007-10-09 16:13:53
beküldve: 2007-10-09 08:31:37
(#728)
Horsee
Horsee
[ Megszállott ]
Sajnos találtam benne egy visszatérő hibát. Pedig már azt hittem, hogy nincs benne. Konkrétan a "tékvandó"-ról lenne szó. Ugyebár a magyaros átírásokban vannak kivételek. Ilyen például: Tokyo (Tókjó helyett Tokió) Kyoto (Kjóto helyett Kiotó). Ezek a magyaros átírás buktatói is. Na mindegy. A "tékvandó" is kivétel. Akárcsak "Phenjan" "Phjongjang" helyett. Na de térjünk vissza a "tékvandó"-ra. Mivel ő is kivétel ezért taekwondo-nak kell írni. Hogy miért? Mert ezek a szavak az átírástól függetlenül, így honosodtak meg. Most nem a magyarítás ellen vagyok, hanem vannak bizonyos kivételi szabályok, amiket be kell tartani. Ha már papírforma alapján csináljátok, fontos odafigyelni a kivételekre is. Mert a meghonosodási szabályok előbb vannak, mint az átírási szabályok. Ajánlom az ezekkel a témákkal foglalkozó igen vaskos könyvek beszerzését. Ezért arra kérlek benneteket, hogy ezt a hibát orvosoljátok az újranyomásban. Köszönöm!

beküldve: 2007-10-08 14:55:56
(#727) Válasz Vadri (#726) üzenetére
Csaba
Csaba
[ Szerkesztő ]
Sziasztok!
Szerintem nagyon zavaro a kilogo szovegbuborekok...meg volt oldalosszenoves is. Eloszor azt hittem, csak az en peldanyom ilyen, de ezek szerint nem. Es ha lesz javitott kiadas, akkor vegyem meg meg egyszer? :/
Kisse kapkodhattak a nyomdaban a conra, vagy nem is ertem...

Minket is baromira zavar: itt írok a további lépésekről.

A szerkesztők élete nem csak játék és mese...
beküldve: 2007-10-08 12:01:26
(#726) Válasz Ashihei (#725) üzenetére
Vadri
Vadri
[ Új arc ]
Sajna nem tetszett az Árnybíró 7-ben, hogy a szövegbuborékok sok helyen kilógtak, így a szöveg egy része nem volt olvasható. Azért persze ki lehet következtetni, de akkor is zavaró volt.

Engem is kicsit idegesít a dolog. De örüljünk, hogy nem úgy járt mint az Alive. Láttam a conon a mintapéldányt. Úgy néz ki nehéz manapság jó nyomdát találni.
Azért remélem lesz javított kiadás a 7. kötetből.

Sziasztok!
Szerintem nagyon zavaro a kilogo szovegbuborekok...meg volt oldalosszenoves is. Eloszor azt hittem, csak az en peldanyom ilyen, de ezek szerint nem. Es ha lesz javitott kiadas, akkor vegyem meg meg egyszer? :/
Kisse kapkodhattak a nyomdaban a conra, vagy nem is ertem...

beküldve: 2007-10-08 11:40:17
(#725) Válasz Horsee (#715) üzenetére
Ashihei
Ashihei
[ Gyalog ]
Sajna nem tetszett az Árnybíró 7-ben, hogy a szövegbuborékok sok helyen kilógtak, így a szöveg egy része nem volt olvasható. Azért persze ki lehet következtetni, de akkor is zavaró volt.

Engem is kicsit idegesít a dolog. De örüljünk, hogy nem úgy járt mint az Alive. Láttam a conon a mintapéldányt. Úgy néz ki nehéz manapság jó nyomdát találni.
Azért remélem lesz javított kiadás a 7. kötetből.

beküldve: 2007-10-08 11:37:15
(#724)
Hanon
Hanon
[ True shotafan ]
Vagy én vagyok figyelmetlen, vagy komolyan a szövegbuborékok levgásán kívül hibátlan volt az Árnybíró 7. szövege? O.o Én baromira nem találtam egy elgépelést sem. Grat

What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
beküldve: 2007-10-07 20:02:15
(#723) Válasz Nemes1s_2.0 (#722) üzenetére
きぃちご
きぃちご
[ Új arc ]
De ha majd elmész megvenni, akkor lapozd végig, nehogy "összenőtt" oldalakat találj, mert akkor elkezdheted "műteni".

De én nem bicskával..hanem inkább kisbaltával Vagy visszamegyek a boltba, és az eladó fejéhez vágom...

beküldve: 2007-10-07 19:48:45
(#722) Válasz きぃちご (#721) üzenetére
Nemes1s_2.0
Nemes1s_2.0
[ True mangafan ]
De ha majd elmész megvenni, akkor lapozd végig, nehogy "összenőtt" oldalakat találj, mert akkor elkezdheted "műteni".

beküldve: 2007-10-07 19:25:41
(#721) Válasz Nemes1s_2.0 (#720) üzenetére
きぃちご
きぃちご
[ Új arc ]
Hááát, holnap azért még ne menj.

Hüpp, pedig már alig várom...a Conra meg nem mehettem el....

Oldalak: ... 73 74 75 76 77 78 79 80 81 ... <<>>