Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Kiadványok >>
Árnybíró
Kapcsolódó tartalom: Árnybíró
Még olyan sokat kell rá várni??? Addig hol lesz pici Szando? Ugyi nem fognak elválni Munszuval?!
Ez amúgy valami olyasmit jelent, hogy a tippek közül valami egész közel van a valósághoz?
Ugyi nem halt meg!!!
Most nem fogok tudni aludni a 9. kötetig...
Ez amúgy valami olyasmit jelent, hogy a tippek közül valami egész közel van a valósághoz?
Ugyi nem halt meg!!!
Most nem fogok tudni aludni a 9. kötetig...
lumana.wordpress.com
beküldve: 2007-10-01 17:19:55
(#689) Remélem nem lesz benne semmi olyan csavar hogy Szandó már rég halott, csak Adzsite kicsit felélesztette...
Ez tényleg nem lenne a legjobb
Viszont kivi lennék rá h ebben az esetben Munszu képes lenne-e olyan "egyszerűen" megölni mint a falulakókat.
Sztem ezt még ő sem tudná megtenni
De ez eléggé lehangoló kis történet lenne
beküldve: 2007-09-30 23:32:50
(#687) Csatlakozok a lelkes tömeghez!
Itt a 7.!!!
De azért hogy valamit rendesen a témához is szóljak: Tök jó a borító! És imádom h a poszteren is ez a kép van!
(csak én vok lassú vagy mindenki tudta már, hogy ez lesz a borító? )
Ó és Sae-chan, én is filóztam ezeken egy darabig!
Az akupunktúra igen zavaró, jaja. Remélem nem lesz benne semmi olyan csavar hogy Szandó már rég halott, csak Adzsite kicsit felélesztette...
És a szerelmi szálra ki ne lenne kivi!
Itt a 7.!!!
De azért hogy valamit rendesen a témához is szóljak: Tök jó a borító! És imádom h a poszteren is ez a kép van!
(csak én vok lassú vagy mindenki tudta már, hogy ez lesz a borító? )
Ó és Sae-chan, én is filóztam ezeken egy darabig!
Az akupunktúra igen zavaró, jaja. Remélem nem lesz benne semmi olyan csavar hogy Szandó már rég halott, csak Adzsite kicsit felélesztette...
És a szerelmi szálra ki ne lenne kivi!
lumana.wordpress.com
Szerk: Lumana 2007-09-30 23:36:41
beküldve: 2007-09-30 21:39:44
(#686) akk, már leírom énis...
Jön a 7. köteeeeet!!!!
Jön a 7. köteeeeet!!!!
Tanulok, mert a tanulás előbb-utóbb meghozza a gyümölcsét. És mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni...
beküldve: 2007-09-29 22:22:30
(#684) Lehet találgatni, de ne kérdezz túl sokat, mert a végén még elszólom magam. Annyit mondok, hogy a következő kötet valami eszméletlen jó, szal tessék türelmesen várni rá.
Szerk: miyu 2007-09-29 17:03:04
és hogy a fenébe lett olyan szép világis Adzsite haja, mikor javult meg a szeme, annak a szemüveges, sötéthajú kis törpének????
Lehet elment fodrászhoz és beszerzett egy jó kontaklencsét ( esetleg magát is megszúrkálta pár tűvel és megjavult a szeme)
beküldve: 2007-09-29 12:34:07
(#681) látom itten megin mennek az elméletek...
egy korábbi miért is állna át Szando Adzsitéhez típusú dologhoz megjegyezném: nagyon nem tetszik, hogy Adzsite akkupunktúrával gyógyította a lányt... ezt valahogy nem tudom kiverni a fejemből
hogy lesz-e mahai, az jó kérdés... de most gondoljunk bele: Munszu mahai nélkül lett Dzsusin legfőbb tábornoka, szóval nem kell félteni... én pl nagyon kíváncsi vagyok, hogy mire jut a pecsét nélkül.
Bár egy csomó dolog ennél is jobban: ki volt az a nő, az a káprázat, akibve Munszu szerelmes volt? és hogy a fenébe lett olyan szép világis Adzsite haja, mikor javult meg a szeme, annak a szemüveges, sötéthajú kis törpének????
egy korábbi miért is állna át Szando Adzsitéhez típusú dologhoz megjegyezném: nagyon nem tetszik, hogy Adzsite akkupunktúrával gyógyította a lányt... ezt valahogy nem tudom kiverni a fejemből
hogy lesz-e mahai, az jó kérdés... de most gondoljunk bele: Munszu mahai nélkül lett Dzsusin legfőbb tábornoka, szóval nem kell félteni... én pl nagyon kíváncsi vagyok, hogy mire jut a pecsét nélkül.
Bár egy csomó dolog ennél is jobban: ki volt az a nő, az a káprázat, akibve Munszu szerelmes volt? és hogy a fenébe lett olyan szép világis Adzsite haja, mikor javult meg a szeme, annak a szemüveges, sötéthajú kis törpének????
I only need you who gave yourself to me /Kouga Yun-Loveless/
Lehet találgatni, de ne kérdezz túl sokat, mert a végén még elszólom magam. Annyit mondok, hogy a következő kötet valami eszméletlen jó, szal tessék türelmesen várni rá.
Valami átok nem ?
De Öné a pont
beküldve: 2007-09-24 09:43:47
(#677) Jah, hát az télleg bökkenő x) én mondjuk szeretem a vizet, na de ne offoljuk szét a topicot^^'
Szóval..hmm kiváncsi vagyok a folytatásra=)
Szóval..hmm kiváncsi vagyok a folytatásra=)
Lehetőleg mindig mosolyogj! Ha úgy nem megy, h felhúzod a szád sarkát, akkor csak hagyd lekonyulni a közepét =)
Aham ezt csipem, nem is kell normálisan tesiznem csak úszni meg valami speciális akkármire járni
(csak egy a bökkenő, hogy víz iszonyom van )
(csak egy a bökkenő, hogy víz iszonyom van )
Szerk: miyu 2007-09-23 21:51:46