Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Kiadványok >>
Árnybíró
Kapcsolódó tartalom: Árnybíró
Ha jól rémlik, lesz mahai. Ennél többet viszont nem mondok.
Te elöttünk jársz egy lépéssel? Ez nem fair Szép lista!
Amúgy nekem a sokadik variáció jön be, miszerint lesz mahai. Hiszen már jó régóta nem láttuk a Fantomsereget, már a 4dik olyan kötet lenne amelyikben nincs mahai..
Nekem már lassan elvonási tüneteim lesznek, olyan régen nem hallottam hogy "Egy Árnybíró áll elötettek!"
Szal sztem megkapja a rengeteg pacis mahait, és boldogan lenyomja a támadókat!
Amúgy nekem a sokadik variáció jön be, miszerint lesz mahai. Hiszen már jó régóta nem láttuk a Fantomsereget, már a 4dik olyan kötet lenne amelyikben nincs mahai..
Nekem már lassan elvonási tüneteim lesznek, olyan régen nem hallottam hogy "Egy Árnybíró áll elötettek!"
Szal sztem megkapja a rengeteg pacis mahait, és boldogan lenyomja a támadókat!
lumana.wordpress.com
Szerintetek a következő kötetben lesz új mahai?
Rövid gondolkodás után v anélkül a következő eshetőségek jutottak eszembe :
Nem lesz mert:
A sikeres küldetés után a végén (utolsó oldalakon) az öreg mester közli: Köszönöm a segítségedet Munszu. Ahogy ígértem elkészítem neked a legerősebb x lovas mahait.
És itt jön a csapó
Visszatérnek és közli az öreg h a pecsét elkészítése még eltart egy darabig, addig menjenek el-esetleg ad vmi új feladatot ha már az első is ilyen jól sikerült (Munszu naon bepöccen)
Nem sikerül a legjobban a küldetés és ezért kap Munszu egy újabb lehetőséget.
Annyira elhúzódik a csata h még csak a kövi kötetben lesz vége.
Lesz mahai:
Egy űberglobálisanhatalmas csata alakul ki Szando és Marlene közt (Munszu a pecsét nélkül nem tud segíteni Szandonak-egyébként lefoglalják a katonák) és a legfeszültebb pillanatban megjelenik Bangdzsa és hozza az x lovas mahait ami az eddigi legerősebb, innentől két lehetőség van:
Munszu megidéz vele egy űberhatalmas sereget és vége
Megidézi a sereget és jön a happy end
Több variációt nem írok le mert így is elég hosszú lett
főleg hogy a Marlene tényleg egy francia női név.
jól sejtetem Szerintetek a következő kötetben lesz új mahai? beküldve: 2007-09-21 09:59:33
(#654) Szerintem nő. Elég nőies, még mangához képest is (ahol ugye ezt nem mindig lehet ezt elsőre egyértelműen eldönteni ). Plusz a Marlene valóban női név.
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
beküldve: 2007-09-20 19:29:28
(#653) Hááát szerintem eléggé nőies.. bár az igaz hogy attól függetlenül akár még pasi is lehetne.. a mai világban bármi megtörténhet..
De szerintem nő, főleg hogy a Marlene tényleg egy francia női név. viszont ez lehet az álneve is, mint egyes transziknak a christal.. mondjuk
Na ezt most hagyom abba!
De szerintem nő, főleg hogy a Marlene tényleg egy francia női név. viszont ez lehet az álneve is, mint egyes transziknak a christal.. mondjuk
Na ezt most hagyom abba!
lumana.wordpress.com
Adzsite jól informált emberke! Bár az is lehet h ő maga írja a sztorit..
Na akkor biztos nem lenne heppy end vagy látta 13. kötet borítóját
Szívesen Kérek szépen még ilyeneket had bövüljön a szókincsem
Férfi ?? Hát...Én ránéztem most gyors ötször is de nekem valahogy nagyon nőnek tűnik
érdeklödő célzatú kérdés: A Marlene nem francia női név? Bocs ha hülyeség
Szerintem ez a Marlene férfi (mármint második ránézésre)
Férfi ?? Hát...Én ránéztem most gyors ötször is de nekem valahogy nagyon nőnek tűnik
érdeklödő célzatú kérdés: A Marlene nem francia női név? Bocs ha hülyeség
a nyugatiak csúnyánerősharcosamazon kategóriás bántóembere
Ez a szófordulat nagyon tetszik meg is jegyzem *jegyzetel*
Köszönöm, és csak nyugodtan
Mondjuk... vajon ki az a Marlene nőci, aki az uccsó pillanatokban lovagol be a képbe?
Szerintem ez a Marlene férfi (mármint második ránézésre)
"Miki manó, raconte nous, Miki manó, reste avec nous..."
[QUOTE]Vagy hogy Adzsite miért veszi egyértelműnek hogy Szandó majd csatlakozni fog hozzá?
Én arra tippelnék h lehet Munszu "magávalragadó" stílusából kiindulva szeretné elcsalogatni Szandot, hiszen elég jól ismeri (bár sztem nem fog neki sikerülni )
Engem még az érdekelne h mi történt köztük, mert eddig Adzsite elég keveset mutatott magából (bár tdom h ez csak úgyis a vége felé fog kiderülni )
a nyugatiak csúnyánerősharcosamazon kategóriás bántóembere
Ez a szófordulat nagyon tetszik meg is jegyzem *jegyzetel*
Üdv!
Na lássuk csak a teóriákat:
Nyilván a nyugatiak csúnyánerősharcosamazon kategóriás bántóembere. Ebből következően kinéz egy-két durva összecsapás...
Vagy hogy Adzsite miért veszi egyértelműnek hogy Szandó majd csatlakozni fog hozzá?
Amit eddig megtudtunk erről az Adzsite gyerekről, az alapján nagy kavarógép, és mint ilyen nyilván jól ismeri az embereket, és ezt biztos tudja is magáról. Na most szerintem négy eset lehetséges:
Szandó
a, átáll (pont)
b, átáll, de aztán visszatér Munszuhoz
c, nem áll át, de úgy tesz (továbbiakban lásd b, pont)
d, nem áll át (pont)
Egy biztos: sok harc lesz...
Na lássuk csak a teóriákat:
...vajon ki az a Marlene nőci, aki az uccsó pillanatokban lovagol be a képbe?
Nyilván a nyugatiak csúnyánerősharcosamazon kategóriás bántóembere. Ebből következően kinéz egy-két durva összecsapás...
Vagy hogy Adzsite miért veszi egyértelműnek hogy Szandó majd csatlakozni fog hozzá?
Amit eddig megtudtunk erről az Adzsite gyerekről, az alapján nagy kavarógép, és mint ilyen nyilván jól ismeri az embereket, és ezt biztos tudja is magáról. Na most szerintem négy eset lehetséges:
Szandó
a, átáll (pont)
b, átáll, de aztán visszatér Munszuhoz
c, nem áll át, de úgy tesz (továbbiakban lásd b, pont)
d, nem áll át (pont)
Egy biztos: sok harc lesz...