Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Kiadványok >>
Árnybíró
Kapcsolódó tartalom: Árnybíró
beküldve: 2007-09-06 15:03:13
(#630) Talán, sosem lehet tudni...Elégé dörzsölt az öreg ha még Munszut is rávette, hogy úgy táncoljon ahogy ő fütyül
(elég bénna hasonlat volt de jobb nem jutt az eszembe )
(elég bénna hasonlat volt de jobb nem jutt az eszembe )
Ezen én is gondolkodtam, majd talán a következő kötetben megtudjuk, hogy mitől ismeri olyan jól Munszut.
Én is Remélem szeptemberben már a markomban tarthatom...Ami zavarja a fantáziám azaz öreg kovács, hogy ki is volt ő pontosan és honnan ismeri olyan jól Munszut, mert kedvenc árnybírónknak nem volt ismerös
(legalábbis így emlékszem )
(legalábbis így emlékszem )
beküldve: 2007-08-30 13:33:25
(#624) van benne vmi tök vacak volt a szünet új árnybíró nélkül=( már nagyon türelmetlenül várom
ismerd meg jól, aztán ítélj, mert mindenki egyedi
beküldve: 2007-08-30 13:02:14
(#623) Szerintem már mindenki iszonyatosan várja. Bevallom sokszor én is elgondolkodom azon, hogy elolvasom angolul de félek akkor veszítene a varázsából, mert mégiscsak papíron, kézben érzed az illatát a papírnak. Lehet fanatizmus de ez az igazi.
Eléggé. Nah szóval már tökre kíváncsi vagyok, hogy milyen lesz az új Mahai. Már nem sokáig bírom, hogy ne nézzem meg angolul.
beküldve: 2007-08-29 16:06:20
(#621)
Szerk: miyu 2007-08-29 16:06:34
Az én koleszomban a nevelőm megengedte h. a szobában tanuljunk ami persze halott ötlet hiszen így a tanulásnak mindig alvás a vége jobb esetben mert általában a városban csatangolunk, szegény nevelők immár három éve probálják betartatni velünk a házirendet( kiváncsi vagyok most negyedikben maradt-e kitartás bennük )
beküldve: 2007-08-28 21:53:37
(#619) Fősulin, ha beestem netalántán az órákra, akkor mindig bevittem az aktuális könyvet, képregényt, vagy mangát. Az elején a tanárokat zavarta, de utána rámhagyták, mert ha nem olvastam akkor rajzoltam vagy aludtam. Most keződik a másod évem, remélem az új taárok is tolerálni fogják a hobbiaim
beküldve: 2007-08-28 11:00:47
(#618) beküldve: 2007-08-28 00:16:36
(#617) és tudni kell rólunk, Zichy-s kollégistákról, hogy alvásra legkissebb mértékben sem alkalmas az a hely, amit kóternak neveznek, ezért mindig kialvatlanok vagyunk. egyik nap évvégén már annyira nem bírtam, hogy imádkoztam hogy ne legyen művészettörténet órán filmvetítés, mert akkor besötétítenek és régi filmet nézünk amin a narrátor monoton, tompa hangját hallhatjuk... nekem pedig felelnem kellett a hármasért. bejön a tanár, és boldogan bejelenti hogy ma filmet nézünk.
OÚÚÚÚÚÚÚ!!!!!!!!!
elindul a film, én nem bírom, az aztalra borulok és már alszom is ..... óra végén felébredek, és hallom a mondat végét:
-nos hát ezek voltak az év végi jegyek.-
ELNÉZÉST? TANÁRNŐŐŐ, ENGEM HÁNYASRA ZÁRT LEEE???!!!
-MÉRT NEM FIGYELTÉL??
-elnézést, a filmet néztem...-
-ja, az más! téged?... hármasra.-
kifele menet összefutottam az osztályfőnökömmel, mondta h a valamilyen papírt el tudta intézni és... aludtál? -de még milyet ! alva szerztem egy hármast!!- igen, látszik...
OÚÚÚÚÚÚÚ!!!!!!!!!
elindul a film, én nem bírom, az aztalra borulok és már alszom is ..... óra végén felébredek, és hallom a mondat végét:
-nos hát ezek voltak az év végi jegyek.-
ELNÉZÉST? TANÁRNŐŐŐ, ENGEM HÁNYASRA ZÁRT LEEE???!!!
-MÉRT NEM FIGYELTÉL??
-elnézést, a filmet néztem...-
-ja, az más! téged?... hármasra.-
kifele menet összefutottam az osztályfőnökömmel, mondta h a valamilyen papírt el tudta intézni és... aludtál? -de még milyet ! alva szerztem egy hármast!!- igen, látszik...
Egy keménytetőset, jókora motorral!
beküldve: 2007-08-28 00:04:28
(#616) így én is jártam, csak súlyosabb volt .... 9.-es vok, és kötelező szilenciumra járnom, ami tanulószobát jelent, csak itt a szülő nem tudja kikérni róla a csemetéjét, hanem kötelező végigülni a 2 órát . Amikor már harmadszor akadt ki azon, hogy miért játszok egész idő alatt, azt mondtam hogy mert utálom a kémiát , én csak arra utazok hogy meg ne húzzanak, és ez a félévi hármasommal nem gond. Azt mondta, hogy akkor is eltölthetném hasznosan az időmet. És milyen igaza volt ! Azután rendszeresen végigaludtam a 2 órát , magam elé támasztva a könyvet. Nem aludtam túl mélyen, mert gyakran megkérdezte hogy alszok-e, és ekkor sértődötten rávgtam, hogy nem, tanultam, de ha már azt se lehet akkor abbahagyom ! Sokadik alkalomal, amikor már hitt nekem hogy tanulok, na akkor tettem fel fordítva a könyvet. Egyszer csak néma csend. Felnézek, meglátom hogy ÚRISTEN!!! FORDÍTVA!!! megfordítottam a könyvet, addigra persze az egész csoport engem nézett, képzelhetitek hogy le****-ott a nevelő. De ami a legrosszabb: egyszínú drap borító volt a könyvemen!!! Ha nem kiabálom el magam, megúsztam volna!!!
Egy keménytetőset, jókora motorral!