Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Kiadványok >>
Árnybíró
Kapcsolódó tartalom: Árnybíró
beküldve: 2007-09-06 15:03:13
(#630) Talán, sosem lehet tudni...Elégé dörzsölt az öreg ha még Munszut is rávette, hogy úgy táncoljon ahogy ő fütyül
(elég bénna hasonlat volt de jobb nem jutt az eszembe
)
(elég bénna hasonlat volt de jobb nem jutt az eszembe
)Ezen én is gondolkodtam, majd talán a következő kötetben megtudjuk, hogy mitől ismeri olyan jól Munszut.
Én is
Remélem szeptemberben már a markomban tarthatom...Ami zavarja a fantáziám azaz öreg kovács, hogy ki is volt ő pontosan és honnan ismeri olyan jól Munszut, mert kedvenc árnybírónknak nem volt ismerös
(legalábbis így emlékszem
)
Remélem szeptemberben már a markomban tarthatom...Ami zavarja a fantáziám azaz öreg kovács, hogy ki is volt ő pontosan és honnan ismeri olyan jól Munszut, mert kedvenc árnybírónknak nem volt ismerös(legalábbis így emlékszem
)beküldve: 2007-08-30 13:33:25
(#624) van benne vmi
tök vacak volt a szünet új árnybíró nélkül=( már nagyon türelmetlenül várom
tök vacak volt a szünet új árnybíró nélkül=( már nagyon türelmetlenül várom
ismerd meg jól, aztán ítélj, mert mindenki egyedi
beküldve: 2007-08-30 13:02:14
(#623) Szerintem már mindenki iszonyatosan várja. Bevallom sokszor én is elgondolkodom azon, hogy elolvasom angolul de félek akkor veszítene a varázsából, mert mégiscsak papíron, kézben érzed az illatát a papírnak. Lehet fanatizmus de ez az igazi.
Eléggé. Nah szóval már tökre kíváncsi vagyok, hogy milyen lesz az új Mahai.
Már nem sokáig bírom, hogy ne nézzem meg angolul.
Már nem sokáig bírom, hogy ne nézzem meg angolul.
beküldve: 2007-08-29 16:06:20
(#621)
Szerk: miyu 2007-08-29 16:06:34
Az én koleszomban a nevelőm megengedte h. a szobában tanuljunk ami persze halott ötlet hiszen így a tanulásnak mindig alvás a vége jobb esetben mert általában a városban csatangolunk, szegény nevelők immár három éve probálják betartatni velünk a házirendet( kiváncsi vagyok most negyedikben maradt-e kitartás bennük
)
)beküldve: 2007-08-28 21:53:37
(#619) Fősulin, ha beestem netalántán az órákra, akkor mindig bevittem az aktuális könyvet, képregényt, vagy mangát. Az elején a tanárokat zavarta, de utána rámhagyták, mert ha nem olvastam akkor rajzoltam vagy aludtam. Most keződik a másod évem, remélem az új taárok is tolerálni fogják a hobbiaim 

beküldve: 2007-08-28 11:00:47
(#618) beküldve: 2007-08-28 00:16:36
(#617) és tudni kell rólunk, Zichy-s kollégistákról, hogy alvásra legkissebb mértékben sem alkalmas az a hely, amit kóternak neveznek, ezért mindig kialvatlanok vagyunk. egyik nap évvégén már annyira nem bírtam, hogy imádkoztam hogy ne legyen művészettörténet órán filmvetítés, mert akkor besötétítenek és régi filmet nézünk amin a narrátor monoton, tompa hangját hallhatjuk... nekem pedig felelnem kellett a hármasért. bejön a tanár, és boldogan bejelenti hogy ma filmet nézünk.
OÚÚÚÚÚÚÚ!!!!!!!!!
elindul a film, én nem bírom, az aztalra borulok és már alszom is
..... óra végén felébredek, és hallom a mondat végét:
-nos hát ezek voltak az év végi jegyek.-
ELNÉZÉST? TANÁRNŐŐŐ, ENGEM HÁNYASRA ZÁRT LEEE???!!!
-MÉRT NEM FIGYELTÉL??
-elnézést, a filmet néztem...-
-ja, az más! téged?... hármasra.-
kifele menet összefutottam az osztályfőnökömmel, mondta h a valamilyen papírt el tudta intézni és... aludtál? -de még milyet
! alva szerztem egy hármast!!- igen, látszik...
OÚÚÚÚÚÚÚ!!!!!!!!!
elindul a film, én nem bírom, az aztalra borulok és már alszom is
..... óra végén felébredek, és hallom a mondat végét:-nos hát ezek voltak az év végi jegyek.-
ELNÉZÉST? TANÁRNŐŐŐ, ENGEM HÁNYASRA ZÁRT LEEE???!!!
-MÉRT NEM FIGYELTÉL??
-elnézést, a filmet néztem...-
-ja, az más! téged?... hármasra.-
kifele menet összefutottam az osztályfőnökömmel, mondta h a valamilyen papírt el tudta intézni és... aludtál? -de még milyet
! alva szerztem egy hármast!!- igen, látszik...
Egy keménytetőset, jókora motorral!
beküldve: 2007-08-28 00:04:28
(#616) így én is jártam, csak súlyosabb volt
.... 9.-es vok, és kötelező szilenciumra járnom, ami tanulószobát jelent, csak itt a szülő nem tudja kikérni róla a csemetéjét, hanem kötelező végigülni a 2 órát
. Amikor már harmadszor akadt ki azon, hogy miért játszok egész idő alatt, azt mondtam hogy mert utálom a kémiát
, én csak arra utazok hogy meg ne húzzanak, és ez a félévi hármasommal nem gond. Azt mondta, hogy akkor is eltölthetném hasznosan az időmet. És milyen igaza volt
! Azután rendszeresen végigaludtam a 2 órát
, magam elé támasztva a könyvet. Nem aludtam túl mélyen, mert gyakran megkérdezte hogy alszok-e, és ekkor sértődötten rávgtam, hogy nem, tanultam, de ha már azt se lehet akkor abbahagyom
! Sokadik alkalomal, amikor már hitt nekem hogy tanulok, na akkor tettem fel fordítva a könyvet. Egyszer csak néma csend. Felnézek,
meglátom hogy ÚRISTEN!!! FORDÍTVA!!!
megfordítottam a könyvet, addigra persze az egész csoport engem nézett, képzelhetitek hogy le****-ott a nevelő. De ami a legrosszabb: egyszínú drap borító volt a könyvemen!!! Ha nem kiabálom el magam, megúsztam volna!!!
.... 9.-es vok, és kötelező szilenciumra járnom, ami tanulószobát jelent, csak itt a szülő nem tudja kikérni róla a csemetéjét, hanem kötelező végigülni a 2 órát
. Amikor már harmadszor akadt ki azon, hogy miért játszok egész idő alatt, azt mondtam hogy mert utálom a kémiát
, én csak arra utazok hogy meg ne húzzanak, és ez a félévi hármasommal nem gond. Azt mondta, hogy akkor is eltölthetném hasznosan az időmet. És milyen igaza volt
! Azután rendszeresen végigaludtam a 2 órát
, magam elé támasztva a könyvet. Nem aludtam túl mélyen, mert gyakran megkérdezte hogy alszok-e, és ekkor sértődötten rávgtam, hogy nem, tanultam, de ha már azt se lehet akkor abbahagyom
! Sokadik alkalomal, amikor már hitt nekem hogy tanulok, na akkor tettem fel fordítva a könyvet. Egyszer csak néma csend. Felnézek,
meglátom hogy ÚRISTEN!!! FORDÍTVA!!!
megfordítottam a könyvet, addigra persze az egész csoport engem nézett, képzelhetitek hogy le****-ott a nevelő. De ami a legrosszabb: egyszínú drap borító volt a könyvemen!!! Ha nem kiabálom el magam, megúsztam volna!!!
Egy keménytetőset, jókora motorral!