Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Kiadványok >>
Árnybíró
Kapcsolódó tartalom: Árnybíró
beküldve: 2007-09-23 21:34:00
(#675) hát, talán 1 előnye van/volt; nem kell(ett) a suliban coopert v más ilyen sz˙rokat futnod..
Lehetőleg mindig mosolyogj! Ha úgy nem megy, h felhúzod a szád sarkát, akkor csak hagyd lekonyulni a közepét =)
Miyu: jajj,az nem túl kellemes,nem?
Meglehet szokni, csak ne legyen párás a levegő, ne keljen futni, kerüljön a por stb...
beküldve: 2007-09-23 20:54:47
(#673) ajj,jólvanna xD mindent énsem tud6ok.. d: de akk majd átírom,nehogy feljelentsenek,h félreinformálom őket najó,azért csak nem..
˙Nah, ki is cseréltem, tudom, ez sem tökéletes, de evvan..d:
˙˙Amúgy [lehet,h már volt róla szó,csak lusta vagyok visszanézni^^'] a 7. kötet megjelenik a conra? nehogy véletlenül ez is hibás legyen x)
˙Nah, ki is cseréltem, tudom, ez sem tökéletes, de evvan..d:
˙˙Amúgy [lehet,h már volt róla szó,csak lusta vagyok visszanézni^^'] a 7. kötet megjelenik a conra? nehogy véletlenül ez is hibás legyen x)
Lehetőleg mindig mosolyogj! Ha úgy nem megy, h felhúzod a szád sarkát, akkor csak hagyd lekonyulni a közepét =)
Szerk: Peddz 2007-09-23 21:05:15
Valami átok nem ? De a tünetei nagyon hasonlók az aszthmához (én csak tom mivel az vagyok )
Szerk: miyu 2007-09-23 20:35:07
Olvasom az oldaladon, hogy Munszu betegsége asztma... pedig nem is
A szerkesztők élete nem csak játék és mese...
beküldve: 2007-09-23 12:32:27
(#670) Hmm,visszatértem;]
Úgy látom,nagyon sok Árnybíró rajongó gyűlt itt össze^^ Akinek lenne kedve valamilyen rajongói munkát [fanfic,fanart] csinálni, esetleg már készített valamit, és elküldené az e-mail címemre [peddz@citromail.hu], azt nagyon szívesen kitenném oldalamra nevével, ha akarja [és van] oldalával együtt^^ Oldalam: [Link]
Ui.: ez nem reklám volt x)
Úgy látom,nagyon sok Árnybíró rajongó gyűlt itt össze^^ Akinek lenne kedve valamilyen rajongói munkát [fanfic,fanart] csinálni, esetleg már készített valamit, és elküldené az e-mail címemre [peddz@citromail.hu], azt nagyon szívesen kitenném oldalamra nevével, ha akarja [és van] oldalával együtt^^ Oldalam: [Link]
Ui.: ez nem reklám volt x)
Sziasztok, én tegnap előtt hozzájutottam a sorozathoz, elég jó, igényes rajzok, jó sztorik, tetszenek a kommentek a történetek végén. Úgyhogy megyek és be is szerzem a 5-6-os kötetet.
Akkor jó *megnyugszik* már azt hittem, hogy a vége fele tartasz
* Te is fiam, Joun-szan?!* De szerencsére csak kedvenc hercegnőnk unatkozott
Mondjuk a valóságban is vannak ehhez hasonló pszichés finomságok pl:a kedves páciens megvan győződve róla h neki mitomén..rákja van (pedig semmi baja) és lás csodát késöbb valóban kialakul(vagy valami hasonló kaliberű finomság) Ritkán de megesik
Nem annyira őrült az. Megjátszani, hogy megerőszakolnak annyira nem is rossz *nem szólt semmit*
Tényleg nem, hiteles alakítás volt(de a ruhát is ő tépte le saját magáról? ezen filóztam) Szinte örültem mikor kiderült hogy nem volt semmilyen anális, banális, orális vagy bármilyen erőszak mert amit ez idő tájt olvastam mangák mindegyikében megerőszakoltak minimum egy nőt és kezdtem csömört kapni tőle Erre a jó öreg Árnybíróban a nemtommegjegyeznianevét bátyus szeme megakadt a dekoltázson és támadó menyét fejel azt mondja -Gyere a szobámba, beszédem van veled..na akkor felsziszentem* Te is fiam, Joun-szan?!* De szerencsére csak kedvenc hercegnőnk unatkozott
Mondjuk a valóságban is vannak ehhez hasonló pszichés finomságok pl:a kedves páciens megvan győződve róla h neki mitomén..rákja van (pedig semmi baja) és lás csodát késöbb valóban kialakul(vagy valami hasonló kaliberű finomság) Ritkán de megesik
Szerk: miyu 2007-09-22 22:24:55
beküldve: 2007-09-22 21:21:32
(#666) Nem annyira őrült az. Megjátszani, hogy megerőszakolnak annyira nem is rossz *nem szólt semmit*
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
De aztán ne tessék nekünk spoilerezgetni ám!
Nem viselem jól.. sosem akarom elolvasni, de aztán mégis úgy jön ki...
bakkfity: Sztem már nem számít olyan nagyon hogy 1 vagy 2 hét múlva jelenik meg. Az a lényeg, hogy nemsokára meglesz!
Már nagyon kivi vok, hogy vajon az őrült hercegnőcinek lesz-e annyi esze tartalékba, hogy átvészelje a sztorit.
Nem viselem jól.. sosem akarom elolvasni, de aztán mégis úgy jön ki...
bakkfity: Sztem már nem számít olyan nagyon hogy 1 vagy 2 hét múlva jelenik meg. Az a lényeg, hogy nemsokára meglesz!
Már nagyon kivi vok, hogy vajon az őrült hercegnőcinek lesz-e annyi esze tartalékba, hogy átvészelje a sztorit.
lumana.wordpress.com
beküldve: 2007-09-22 16:34:43
(#664) tudom hogy direkt nem erről a témáról beszélgettek de azt olvastam a mondoban vagy az animestartban hogy szeptemberben kijön a hetedik kötet. Szerintetek ez igaz vagy megint csúszik kb egy hónappal?
Am remélem tényleg lesz mahai és nem húzódik még tobább. Jah meg nekem is hiányzik már Munszu szövege...nah mindegy...
Am remélem tényleg lesz mahai és nem húzódik még tobább. Jah meg nekem is hiányzik már Munszu szövege...nah mindegy...