Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Kiadványok >>
Árnybíró
Kapcsolódó tartalom: Árnybíró
Na, erre nem is gondoltam
Adzsite jól informált emberke! Bár az is lehet h ő maga írja a sztorit..
Adzsite jól informált emberke! Bár az is lehet h ő maga írja a sztorit..
lumana.wordpress.com
Vagy hogy Adzsite miért veszi egyértelműnek hogy Szandó majd csatlakozni fog hozzá? 

Biztosan azért, mert ő már olvasta a folytatást...
Nem rossz ötlet!
Vagy hogy Adzsite miért veszi egyértelműnek hogy Szandó majd csatlakozni fog hozzá? 

Biztosan azért, mert ő már olvasta a folytatást...
beküldve: 2007-09-15 14:47:51
(#642) Túl nagy a csend, igazatok van.
De ahelyett hogy itt izgulunk és nyafizunk h mikor jelenik már meg a kövi kötet foglaljuk le magunkat!
Nem is tudom, találjunk ki valami eszement teóriát, h vajon mi lesz a kövi könyvben.
Mondjuk... vajon ki az a Marlene nőci, aki az uccsó pillanatokban lovagol be a képbe?
Ha lefoglaljuk magunkat talán gyorsabban tellik az a röpke pár hét amig kijönnek a kötetek.. talán..
De ahelyett hogy itt izgulunk és nyafizunk h mikor jelenik már meg a kövi kötet foglaljuk le magunkat! Nem is tudom, találjunk ki valami eszement teóriát, h vajon mi lesz a kövi könyvben.
Mondjuk... vajon ki az a Marlene nőci, aki az uccsó pillanatokban lovagol be a képbe?
Ha lefoglaljuk magunkat talán gyorsabban tellik az a röpke pár hét amig kijönnek a kötetek.. talán..
lumana.wordpress.com
beküldve: 2007-09-15 12:28:44
(#641) Most már elég sokadszorra: Nem kell aggódni, majd meglesz az új kötet, when it's done.
beküldve: 2007-09-15 11:10:20
(#640) nekem is szivfájdalmam hogy nincs árnybíró...sőt a conon se valószinü h megjelenik
régen csak úgy röpködtek a kötetek
régen csak úgy röpködtek a kötetek
"Do you think that my feelings can be expressed with just a word 'like'?"
beküldve: 2007-09-14 20:06:53
(#639) még mindig nincs meg a kövi rész
De elv már készen van a nyomtatásra csak még nem küldték ki a nyomdának, vagy mi van... de az is lehet h a nyomda szarakodik...
De elv már készen van a nyomtatásra csak még nem küldték ki a nyomdának, vagy mi van... de az is lehet h a nyomda szarakodik...
Evezz, evezz az élet tengerén, s köss ki a boldogság szigetén!!
beküldve: 2007-09-14 18:54:37
(#638) Nem bírom ki árnybíró nélkül!
Csak az tud szívből nevetni aki már elegett szenvedett!
Vazz, se új Árnybíró, se frissítés, mióta legutóbb itt jártam... Kezdem elveszteni a hitemet a Mangafanban.
Nyugi, azzal hogy még a lábadról is lerágod a körmöd nem lesz hamarabb. Türelem jelen esetben Árnybírot terem, ja és ne légy hitetlen
beküldve: 2007-09-12 12:37:08
(#636) Vazz, se új Árnybíró, se frissítés, mióta legutóbb itt jártam... Kezdem elveszteni a hitemet a Mangafanban.
"A hópehely sárral keveredve is csak fehér hópehely marad..."
beküldve: 2007-09-08 19:41:48
(#635) ohh köcce
hálám üldözni fog
nem baj hogy regizni kell, így legalább nem felejtem el az oldal címétXD
hálám üldözni fog
nem baj hogy regizni kell, így legalább nem felejtem el az oldal címétXDismerd meg jól, aztán ítélj, mert mindenki egyedi
nem tudja valaki hogy a movinak van e magyar felirata vhol?
nézz körül az animeaddicts-on [Link] Itt az egész movit lelehet tölteni magyar felirattal, nagyon jó minőségben csak hát elöbb regisztrálni kell
Szerk: miyu 2007-09-08 18:10:27
beküldve: 2007-09-08 15:05:04
(#633) hát jah, jó lenne még szeptemberben olvasgatni a 7. kötetet
tudnék neki nagyon örülni. Lehet azért nem ismeri fel a kovácsot monszu mert szakálla van meg ilyenekXD bár szerintem ez valószínűtlen
. nem tudja valaki hogy a movinak van e magyar felirata vhol?
tudnék neki nagyon örülni. Lehet azért nem ismeri fel a kovácsot monszu mert szakálla van meg ilyenekXD bár szerintem ez valószínűtlen
. nem tudja valaki hogy a movinak van e magyar felirata vhol?ismerd meg jól, aztán ítélj, mert mindenki egyedi
jah mikor lesz már uj árnybiró?
Fogalmam sincs, de már nagyon ránk férne (mármint Árnybíró rajongókra).
beküldve: 2007-09-08 13:57:16
(#631)