Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Kiadványok >>
Árnybíró
Kapcsolódó tartalom: Árnybíró
Annyira azért nem nagy hülyeség... végül is, mindketten gonoszak. Munszu a saját kezével ölte meg a császárt, Adzsite pedig el akarja pusztítani a világot, hogy új világot hozhasson létre (Ilpalazzo-szindróma ), szóval ez elég érdekes lesz így
Plusz ilyen még úgyse volt
Igaz hogy Munszu ölte meg a császárt de nem a saját akaratából. Mármint ha jól megnézzük a negyedik könyvben mikor Munszu a gombát ette és kivolt kötve a fához akkor azt hitte hogy a császárral van és mondta hogy meneküljön (meg hogy kicsit enyhült a méreg szóval valamit csináltak Munszuval)
Ami Szandot és Munszut illeti szentem van egy icikepicike indurkapindurka esély rá hogy összejöjjenek.Mert megint visszatérve a gombás részhez ott kétszer is rámászott volna és mint tudjuk az ember akkor a legőszintébb amikor nincs teljesen magánál...(nah jólvan ez nem biztos hogy igaz.)
Meg Munszu nőként tekint Szandora
beküldve: 2007-08-03 18:43:13
(#584) Valaki tudja mikor jelenik meg a következő Árnybíró?
Szerintem összejöhetnek Muszuval!
Szerintem összejöhetnek Muszuval!
Csak az tud szívből nevetni aki már elegett szenvedett!
beküldve: 2007-08-03 17:14:16
(#583) Szerintem Csunhjang inkább lenne Adzsite nője, mint Munszué...
Sőt, a Wikipedia azt írja, az eredeti sorozatban már át is állt...
"A hópehely sárral keveredve is csak fehér hópehely marad..."
Szerk: Tsugirai 2007-08-03 17:16:37
beküldve: 2007-08-02 17:42:18
(#582) Nézem miket írtok, közben meg jót röhögök. Szerintem nem fér bele a történetbe, hogy Munszu összejöjjön a szando-val... huh... soha eszembe nem jutott volna, fél percre fordult meg bennem a gondolat az első kötetben, de aztán pillanatok alatt elfelejtődött.nem valók össze.
Munszu túlságosan összetört és céltalan. az árnybíróskodást jobb híjján csinálja, meg azért mert megígérte Dzsusinnak... nem hiszem hogy megjön az életkedve valaha is... ahhoz előbb megkéne bocsátania saját magának, már pedig ennél nehezebb dolog nem sok van
Ami Adzsite-t és Szandot illeti... Szandonak tetszik Adzsite világnézete... az ahogy a dolgokhoz áll, ami a jót és a rosszat, valamint a látást illeti... ezekben én is egyetértek vele, egyébb terveivel nem igazán. Adzsite nem gonoszMunszu sem. csak két ellentétes akarat. Adzsite a saját szemszögéből helyeset tesz, Munszuéból helytelent, és ez fordítva is igaz. Jól van megszerkesztve a történet. Ha azember nem vigyáz, jogosnak érezheti Aduózsite törekvéseit is. az egész nézőpont kérdése... majd úgyis elválik, hogyan alakul kettejük harca, vagy hogy egymás ellen harcolnak egyáltalán, és nem a semmibe lövögetnek el egymás mellett...
Munszu túlságosan összetört és céltalan. az árnybíróskodást jobb híjján csinálja, meg azért mert megígérte Dzsusinnak... nem hiszem hogy megjön az életkedve valaha is... ahhoz előbb megkéne bocsátania saját magának, már pedig ennél nehezebb dolog nem sok van
Ami Adzsite-t és Szandot illeti... Szandonak tetszik Adzsite világnézete... az ahogy a dolgokhoz áll, ami a jót és a rosszat, valamint a látást illeti... ezekben én is egyetértek vele, egyébb terveivel nem igazán. Adzsite nem gonoszMunszu sem. csak két ellentétes akarat. Adzsite a saját szemszögéből helyeset tesz, Munszuéból helytelent, és ez fordítva is igaz. Jól van megszerkesztve a történet. Ha azember nem vigyáz, jogosnak érezheti Aduózsite törekvéseit is. az egész nézőpont kérdése... majd úgyis elválik, hogyan alakul kettejük harca, vagy hogy egymás ellen harcolnak egyáltalán, és nem a semmibe lövögetnek el egymás mellett...
I only need you who gave yourself to me /Kouga Yun-Loveless/
És ha majd jön a jellemfejlődés a végére, akkor meg bizti érzelmes cuki kissrác lesz belőle
Sohaaa
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
Ahham Ezt nagyon jól megfogalmaztad!!!
Hát ja, Munszu "sablonpasi", de hogyan lehetne árnybíró, ha nem rendelkeze ezekkel a tulajdonságokkal??
És ha majd jön a jellemfejlődés a végére, akkor meg bizti érzelmes cuki kissrác lesz belőle
Hát ja, Munszu "sablonpasi", de hogyan lehetne árnybíró, ha nem rendelkeze ezekkel a tulajdonságokkal??
lumana.wordpress.com
Persze van az a szemszög h bizti ő lesz a jófiú és Munszu a gonosz. De nem is tudom.. Adzsite az a tipikus rosszfiú tipus (már ha van ilyen ), tod hogy olyan kis cukinak néz ki, közben meg ki akarja pusztítani az emberiséget mondjuk
De nem lenne rossz fordulat ha kiderülna hogy Munszu a kisördög
De nem lenne rossz fordulat ha kiderülna hogy Munszu a kisördög
lumana.wordpress.com
Munszu túl bunkó vele, persze bizti csak azért hogy leplezze valódi érzelmeit
Holtbiztos De nem a "csalódása" miatt, hanem mert tipikus "sablonpasi", ami egyenlő a "sok egóval, nagy szájjal, a mindig tudja mit kell tenni és a ki a gonosz és mi is történt a faluban"-szindrómával. Szerintem
Hm.. nem is tudom melyik pasinak szurkoljak..
Nem tom.. Munszu túl bunkó vele, persze bizti csak azért hogy leplezze valódi érzelmeit , bizti olyan durva volt az elöző csalódása, hogy nem akar semmi komolyat érezni ezentúl.
Viszont én mindigis a gonosz pasikért voltam oda szal imádnám ha tényleg Adzsite mellett kötne ki Szando
Nem tom.. Munszu túl bunkó vele, persze bizti csak azért hogy leplezze valódi érzelmeit , bizti olyan durva volt az elöző csalódása, hogy nem akar semmi komolyat érezni ezentúl.
Viszont én mindigis a gonosz pasikért voltam oda szal imádnám ha tényleg Adzsite mellett kötne ki Szando
lumana.wordpress.com
beküldve: 2007-08-01 00:37:31
(#575) Ok. Ezzel egyetértek. (De a szerelmi szál is csak akkor sablonos, ha úgy szövik.) De igazad van, bármi lehet... Csak jönnének már a kötetek!!!!
^_^ "Don't believe in yourself! Believe in me who believes in you!" TTGL XD
Maga a kerettörténet biztos nem lenne sablonos, de a benne húzódó szerelmi szál már annál inkább...de ki tudja mi lesz itt
beküldve: 2007-08-01 00:08:19
(#573) Hmm...akkor jó. Bár elég nagy fordulat lenne, de tuti nem sablonos!
Angolul én bele sem kezdtem. Amíg magyarul jön ki addig asszem nem is fogok.
Angolul én bele sem kezdtem. Amíg magyarul jön ki addig asszem nem is fogok.
^_^ "Don't believe in yourself! Believe in me who believes in you!" TTGL XD
Egyáltalán nem hülyeség. Sőt marha jó lenne. Direkt nem olvastam végig angolul. Inkább kivárom.
Annyira azért nem nagy hülyeség... végül is, mindketten gonoszak. Munszu a saját kezével ölte meg a császárt, Adzsite pedig el akarja pusztítani a világot, hogy új világot hozhasson létre (Ilpalazzo-szindróma ), szóval ez elég érdekes lesz így
Szerk: Hanon 2007-08-01 00:00:19