Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Kiadványok >>
Árnybíró
Kapcsolódó tartalom: Árnybíró
Egyébként nekem a 6-os kötetben a "vérszomjas nyúlhorda" nagyon tetszik!!! Iszonyú kemények, nem? Főleg az, amelyiknek virág van a fején és még az is, amelyik épp cigizik.(Vagy lehet, hogy nem cigi , de vmi van a szájában...)
Azért sajnáltam szegény nyuszikát, mikor Ondal akkorát beverrt neki...
Igen, a nyuszik fenomenálisak
Nekem is nagyon tetszettek a nyuszik És véleményem szerint a nyuszinak nem fájhatott nagyon amikor Ondal bevert neki, merthogy Ondal nem is létezik. Csak a kisasszony találta ki.
Enyhe spoiler:
A 7. kötetben már kész lesz a mahai és nem is akármilyen...
Hát ez talán nem is volt olyan enyhe...
If you fight for peace, then peace is only a dream for you. But you fight for it so others can live your dream.
beküldve: 2007-07-13 08:12:09
(#537) Enyhe spoiler:
A 7. kötetben már kész lesz a mahai és nem is akármilyen...
Egyébként nekem a 6-os kötetben a "vérszomjas nyúlhorda" nagyon tetszik!!! Iszonyú kemények, nem? Főleg az, amelyiknek virág van a fején és még az is, amelyik épp cigizik.(Vagy lehet, hogy nem cigi , de vmi van a szájában...)
Igen, a nyuszik fenomenálisak
"Egyetlen ismeret van, a többi csak toldás: Alattad a föld, fölötted az ég, benned a létra." (Weöres Sándor)
Az a gyanúm, hogy nagyon gondosan ki van találva, hogy mikor mi törénik. A kisasszony sem lehet felesleges... ráadásul ez kell ahhoz, hogy Munszu visszakapja a Mahai-t,
Nekem a legjobban az "EGY ÁRNYBÍRÓ ÁLL ELŐTTETEK!!!!" kiáltás hiányzik, meg a szellemsereg.
Nekem a legjobban az "EGY ÁRNYBÍRÓ ÁLL ELŐTTETEK!!!!" kiáltás hiányzik, meg a szellemsereg.
Egyetértek.
De hamarosan biztos lesz neki valami új Mahai pecsétje, hiszen ez Munszu legfőbb fegyvere -persze Szando-t leszámítva.
És szerintem a szerző azért vonta ki a forgalomból a régi Mahai-t, mert már eleget láttuk és valami újdonsággal akarja meglepni az olvasókat.
^_^ "Don't believe in yourself! Believe in me who believes in you!" TTGL XD
Az a gyanúm, hogy nagyon gondosan ki van találva, hogy mikor mi törénik. A kisasszony sem lehet felesleges... ráadásul ez kell ahhoz, hogy Munszu visszakapja a Mahai-t,
"Egyetlen ismeret van, a többi csak toldás: Alattad a föld, fölötted az ég, benned a létra." (Weöres Sándor)
Ezt nagyon úgy mondtad mint valami Nagy testvér aki mindent tud
Honnan szerzed az infóidat? Netalán Te már olvastad a kövi részeket???
Honnan szerzed az infóidat? Netalán Te már olvastad a kövi részeket???
lumana.wordpress.com
Annyira idegesítő hogy egy egész könyvet felhasználtak egy olyan sztorira ami az alaptörténethez abszolút nem kapcsolódik.
Kit érdekel miket halucinál egy félhülye királykisasszony?
Néhány kötettel később szerintem nem ez fogod gondolni!!! Türelem Theo papa, mindennek megvan a miértje...
If you fight for peace, then peace is only a dream for you. But you fight for it so others can live your dream.
Engem se érdekelne nagyon, hogy miket képzel be magának a kiscsaj. De nem is az a lényeg, hanem a közös szál, mármint hogy Munszunak is volt egy hasonló szerelme. És sztem ahhoz hogy ezt a szerelmet most felgöngyölítsék ezt a sztorit találták ki.
Szóval annak ellenére h az nem igazán érdekel h mi lesz a vége a lányka történetének, majd bele halok hogy halljak még egy kis infót Munszu régebbi életéről!!!
Szóval annak ellenére h az nem igazán érdekel h mi lesz a vége a lányka történetének, majd bele halok hogy halljak még egy kis infót Munszu régebbi életéről!!!
lumana.wordpress.com
beküldve: 2007-07-11 15:37:08
(#530) Annyira idegesítő hogy egy egész könyvet felhasználtak egy olyan sztorira ami az alaptörténethez abszolút nem kapcsolódik.
Hm, a 7. kötet megjelenik a nyári conra? Már nagyon kíváncsi vagyok a sztorira, ami persze félbe lett hagyva!!!!
Én úgy tudom, hogy nem fog, mert valahol azt olvastam, hogy csak a Kenshin meg az Alive lesz az új manga megjelenés a conon.
De, ha nem így van javítsatok ki nyugodtan
a 6. kötet nyomtatási hibás
igen? hol?
A legszembetűnőbb: A 2. oldalon 6-os helyett 5-ös van írva. De szerintem nem olyan vészes.
beküldve: 2007-07-08 00:17:10
(#526) nahát... egész eddig nem tudtam, hogy mi az a manhwa, most meg kiderül hogy a kedvenc mangám sem manga, hanem az.. de mégül is majdnem mind1, nem változtat semmin
Egy keménytetőset, jókora motorral!