Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Kiadványok >>
Árnybíró
Kapcsolódó tartalom: Árnybíró
beküldve: 2007-07-01 17:00:18
(#495) ??????????????????????????? Akkor mi? ..... én csak a 6. kötetig jutottam... kíváncsi vagyok mi lesz Szandoval....
"Angyalok konkrétan nincsenek, csak jó emberek,akik úgy viselkednek,hogy az már-már angyallá minősíti őket."
Akkor csak simán asztmás? Csak átkozza a béna egészségét? Hm.. végülis miért ne? Egész logikus, de én szivesebben hallanék valami tekervényes, hű de komplikált boszorkányos históriát
Tekervényes és boszorkányosan komplikált lesz Átok, és mégis betegség, és mégsem asztma. Na ezt rakjátok össze A teljes történet a 13. kötet tájékán áll össze, de apránként már előtte is fény derül a részletekre.
Végülis már így is elég komplikált a sztori, igazad van
De akkoris most direkt megnéztem, az elején a kari leírásokban azt írják h Monszu egy különös átok okozta betegségben szenved.
Most vagy átvernek minket, vagy én nyertem
De akkoris most direkt megnéztem, az elején a kari leírásokban azt írják h Monszu egy különös átok okozta betegségben szenved.
Hehe, lehet, hogy nyertél, de az is lehet, hogy akkoriban még senki nem tudta, hogy mi az asztma és ezért azt mondták rá, hogy átok.
Végülis már így is elég komplikált a sztori, igazad van
lumana.wordpress.com
Akkor csak simán asztmás? Csak átkozza a béna egészségét? Hm.. végülis miért ne? Egész logikus, de én szivesebben hallanék valami tekervényes, hű de komplikált boszorkányos históriát
Nem is tudom. Szerintem nem kéne túlbonyolítani Munszu betegségét. Ha átok lenne, akkor erősebbek lennének a tünetek.
Végülis, ha nem tudják hogyan lezárni a milliomodik rész után, még egy ilyen csavart is belerakhatnak Mert hepiend tutira nem lesz..
lumana.wordpress.com
Szerk: Lumana 2007-06-29 18:36:56
lumana.wordpress.com
beküldve: 2007-06-29 17:10:01
(#488) Szerintem Adzsite egy jol kitalált és poénos mkarakter .
Ezen a karekteren kivul Sando az odaverös figura bohokás mégi komoly és becsületes ö a no 2 karakter
Ezen a karekteren kivul Sando az odaverös figura bohokás mégi komoly és becsületes ö a no 2 karakter
Még azon filóztam nagyon sokat, hogy milyen átok lehet ez az aszma-izé.. (nemtom h kell írni..)
Ötletek??
Ötletek??
Nekem az is eszembe jutott, hogy lehet ez nem is átok, csak Munszu hiszi annak.
Lehet, hogy az egész sztori egy lázálom és csak haluzza, hogy Árnybíró, valójában a császár unokaöccse, aki éppen asztmás rohamot kapott!
Ha ez egy lázálom, akkor elég hosszú.
Hát nem kerestem át, hanem megrendeltem 576on átvétellel ma megyek balatonra, útközben beugrom érte
Ez is egy jó megoldás.
Még azon filóztam nagyon sokat, hogy milyen átok lehet ez az aszma-izé.. (nemtom h kell írni..)
Ötletek??
Ötletek??
Lehet, hogy az egész sztori egy lázálom és csak haluzza, hogy Árnybíró, valójában a császár unokaöccse, aki éppen asztmás rohamot kapott!
If you fight for peace, then peace is only a dream for you. But you fight for it so others can live your dream.
Szerk: Lanwell 2007-06-29 12:26:38
Ha fenn' van a listán, akkor valószínűleg a boltban is van, csak az eladónak gőze sincs a manga szó jelentéséről. Ebben az esetben neked kell átkutatni az egész üzletet és valahol biztosan megtalálod.
Hát nem kerestem át, hanem megrendeltem 576on átvétellel ma megyek balatonra, útközben beugrom érte
Szerk: fxo montana 2007-06-29 12:20:05
ma mentem a könyvesboltba megvenni (egy váci boltot is írtak itt, mivel váci vagyok oda mentem). csakhogy. kértem árnybíró 1. kötetet. nem tudta mi az mondom manga. azt sem tudta azt mondtam hogy képregény, és könyv, erre kérdezi ilyen kifestőkre meg ilyen hülye füzetekre hogy az e mondom nem... ja szal nemtom minek van a listán...
úgyhogy mehetek pestre...
Ha fenn' van a listán, akkor valószínűleg a boltban is van, csak az eladónak gőze sincs a manga szó jelentéséről. Ebben az esetben neked kell átkutatni az egész üzletet és valahol biztosan megtalálod.
beküldve: 2007-06-29 09:39:36
(#482) ma mentem a könyvesboltba megvenni (egy váci boltot is írtak itt, mivel váci vagyok oda mentem). csakhogy. kértem árnybíró 1. kötetet. nem tudta mi az mondom manga. azt sem tudta azt mondtam hogy képregény, és könyv, erre kérdezi ilyen kifestőkre meg ilyen hülye füzetekre hogy az e mondom nem... ja szal nemtom minek van a listán...
Szerk: fxo montana 2007-06-29 09:40:20
Ötletek??
Ötletek??