Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Kiadványok >>
Árnybíró
Kapcsolódó tartalom: Árnybíró
beküldve: 2007-07-07 22:30:32
(#525) beküldve: 2007-07-07 21:21:20
(#524) Hm, a 7. kötet megjelenik a nyári conra? Már nagyon kíváncsi vagyok a sztorira, ami persze félbe lett hagyva!!!!
Csúcs ez az érzés, de csak annak, aki az, ami.
Na végre én is megszereztema könyvet!! na most hol lehet megtalálni az anime változatatot?
Kagouna, ment mail(véletlenül kétszer küldtem ).
Én a moviet a manga olvasása előtt láttam, és így elég unalmasnak találtam, bár a megvalósítása tetszett( főleg Csunhjang ).
Szerk: weingartia 2007-07-06 22:07:20
beküldve: 2007-07-06 21:24:24
(#522) Na végre én is megszereztema könyvet!! na most hol lehet megtalálni az anime változatatot?
Rock 4 Ever!!!!
beküldve: 2007-07-06 15:10:49
(#521) Jaj, nem is láttam még! Meg kell néznem! Van belőle anime! de happy vagyok mostan!
I only need you who gave yourself to me /Kouga Yun-Loveless/
Ezzel nem vagy egyedül. Kicsit olyan volt, mintha a mangát egészítené ki. Ettől függetlenül minden Árnybírófan számára kötelező a megtekintése.
beküldve: 2007-07-06 09:10:42
(#519) Hajjaj akkor én leszek a vírus, de nekem nem jött be a film...
Nekem kissé sivár volt az artwork és a sztori pedig semmitmondó volt (a mangához képest)... na mind1. Egyébként a linkelt honlapon az egész megtalálható!
Nekem kissé sivár volt az artwork és a sztori pedig semmitmondó volt (a mangához képest)... na mind1. Egyébként a linkelt honlapon az egész megtalálható!
If you fight for peace, then peace is only a dream for you. But you fight for it so others can live your dream.
[Link]
Ezt láttátok már? nagyon komoly Nem is tudtam,hogy van belőle movie, de miután néztem ezt a vidit utánanéztem és tényleg van.
Ezt láttátok már? nagyon komoly Nem is tudtam,hogy van belőle movie, de miután néztem ezt a vidit utánanéztem és tényleg van.
hát ez tényleg nagyon jó!
kár, hogy én csak ennyicskét láttam belőle.
sajnos a conra nem tudtam elmenni, de remélem egyszer meg tudom nézni a teljes verziót.
^_^ "Don't believe in yourself! Believe in me who believes in you!" TTGL XD
[Link]
A tavaszi Sakuraconon mutatták be és nagyon jó volt.Csunhjang tök jól harcolt benne.Elvittem az egyik barátnőmet aki nem szereti az animéket ,de ahogy nézte az Árnybírót.......hehe...tátot t szájjal és közben bökdösött ,hogy én is látom e.Utánna meg elcsaklizta a mangáimat.
Tavaszin? Ott voltam, de esküszöm nem rémlik... mindegy ez a kis felfedezés akkor is feldobta a napomat
Hagane no chibi-san // Yaoi fan lettem XD
[Link]
A tavaszi Sakuraconon mutatták be és nagyon jó volt.Csunhjang tök jól harcolt benne.Elvittem az egyik barátnőmet aki nem szereti az animéket ,de ahogy nézte az Árnybírót.......hehe...tátot t szájjal és közben bökdösött ,hogy én is látom e.Utánna meg elcsaklizta a mangáimat.
beküldve: 2007-07-05 21:04:46
(#514) [Link]
Hagane no chibi-san // Yaoi fan lettem XD
Muszáj elmondanom, már annyi ideje tervezem: tudjátok, h Munszu kire hasonlít a legjobban? Aki ismeri a Cowboy Bebop-ot annak biztos feltűnt, hogy először kinézetre, de végül is személyiségre nézve is Munszu tiszta Spike.
hát néha egy-egy beállítás sztem is hasonlít. de azért általában ez nem feltűnő. sőt amióta meg van a hajpántja, azóta sztem már nem hasonlítanak.
szerencsére, mert nekem Spike nem túl szimpi, Munszu viszont igen.
Ja, én tegnap pont néztem a Cowboy Bebop-ot és rögtön az árnybíró jutott eszembe. De nem csak azért, mert Spike hasonlít Munszura hanem úgy az egész rajzolási stílusa olyan Szerintem
Volt egy vitánk a nyomdával, végül rendeztük és megkaptuk a könyveket. Van benne hiba, sajnos, de a legtöbb, amit tehetnénk az, hogy felgyújtjuk az egészet, és újranyomjuk hibátlanul... de ennyire azért nem vagyunk elvetemültek. Ha lesz belőle új kiadás, az valószínű csak évek múlva...
Amikor elkezdtem olvasni a válaszodat és eljutottam addig, hogy felgyújtjátok a köteteket, előtört belőlem a CSAK AZT NE! gondolat. Még szerencse, hogy ilyet nem tennétek. Nekem igazából nincs problémám a 6. kötettel. Semmi sem hibátlan. Ami hiba meg benne van, az elhanyagolható. Nem zavarja az olvasási élményt.
Muszáj elmondanom, már annyi ideje tervezem: tudjátok, h Munszu kire hasonlít a legjobban? Aki ismeri a Cowboy Bebop-ot annak biztos feltűnt, hogy először kinézetre, de végül is személyiségre nézve is Munszu tiszta Spike.
hát néha egy-egy beállítás sztem is hasonlít. de azért általában ez nem feltűnő. sőt amióta meg van a hajpántja, azóta sztem már nem hasonlítanak.
szerencsére, mert nekem Spike nem túl szimpi, Munszu viszont igen.
^_^ "Don't believe in yourself! Believe in me who believes in you!" TTGL XD
Szerk: asx 2007-07-05 01:20:39