• A_MANGÁRÓL
    •  
    • Történet
    • Stílus
    • Irányzatok
    •  
  • Kiadványok
    •  
    • Mangák
    • MONDO magazin
    • Damage Report
    • DVD-k
    • Hol kapható?
    •  
  • Fórum
  • Webbolt
  • Közösség
    •  
    • Események
    • Fordítói blog
    • Szerkesztői blog
    •  
  • Mangafan
    •  
    • A kiadó
    • Média
    • Kapcsolat
    • Jognyilatkozat
    • Fan-art politika
    • Álláspont rajongói fordítások
    •  
Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
További bejegyzések
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >> Kiadványok >>
Árnybíró
Kapcsolódó tartalom: Árnybíró
Oldalak: ... 87 88 89 90 91 92 93 94 95 ... <<>>
beküldve: 2007-07-07 22:30:32
(#525)
Miyazaki
Miyazaki
[ Rászokóban ]
Igen, erre én is kíváncsi lennék...

új | válasz erre | moderátor
beküldve: 2007-07-07 21:21:20
(#524)
Andicilin
Andicilin
[ Addiktgyanús ]
Hm, a 7. kötet megjelenik a nyári conra? Már nagyon kíváncsi vagyok a sztorira, ami persze félbe lett hagyva!!!!

Csúcs ez az érzés, de csak annak, aki az, ami.
beküldve: 2007-07-06 22:04:38
(#523) Válasz Kagouna (#522) üzenetére
weingartia
weingartia
[ Gyalog ]
Na végre én is megszereztema könyvet!! na most hol lehet megtalálni az anime változatatot?

Kagouna, ment mail(véletlenül kétszer küldtem ).

Én a moviet a manga olvasása előtt láttam, és így elég unalmasnak találtam, bár a megvalósítása tetszett( főleg Csunhjang ).

Szerk: weingartia 2007-07-06 22:07:20
beküldve: 2007-07-06 21:24:24
(#522)
Kagouna
Kagouna
[ Új arc ]
Na végre én is megszereztema könyvet!! na most hol lehet megtalálni az anime változatatot?

Rock 4 Ever!!!!
beküldve: 2007-07-06 15:10:49
(#521)
sae-chan
sae-chan
[ Új arc ]
Jaj, nem is láttam még! Meg kell néznem! Van belőle anime! de happy vagyok mostan!

I only need you who gave yourself to me /Kouga Yun-Loveless/
beküldve: 2007-07-06 11:12:18
(#520) Válasz Lanwell (#519) üzenetére
Nemes1s_2.0
Nemes1s_2.0
[ True mangafan ]
Ezzel nem vagy egyedül. Kicsit olyan volt, mintha a mangát egészítené ki. Ettől függetlenül minden Árnybírófan számára kötelező a megtekintése.

beküldve: 2007-07-06 09:10:42
(#519)
Lanwell
Lanwell
[ Megszállott ]
Hajjaj akkor én leszek a vírus, de nekem nem jött be a film...
Nekem kissé sivár volt az artwork és a sztori pedig semmitmondó volt (a mangához képest)... na mind1. Egyébként a linkelt honlapon az egész megtalálható!

If you fight for peace, then peace is only a dream for you. But you fight for it so others can live your dream.
beküldve: 2007-07-06 00:57:01
(#518) Válasz rikaszan (#514) üzenetére
asx
asx
[ Megszállott ]
[Link]
Ezt láttátok már? nagyon komoly Nem is tudtam,hogy van belőle movie, de miután néztem ezt a vidit utánanéztem és tényleg van.

hát ez tényleg nagyon jó!
kár, hogy én csak ennyicskét láttam belőle.
sajnos a conra nem tudtam elmenni, de remélem egyszer meg tudom nézni a teljes verziót.

^_^ "Don't believe in yourself! Believe in me who believes in you!" TTGL XD
beküldve: 2007-07-05 21:23:00
(#517) Válasz rikaszan (#514) üzenetére
Nemes1s_2.0
Nemes1s_2.0
[ True mangafan ]
Hát persze, hogy láttuk. Kötelező darab.

beküldve: 2007-07-05 21:21:22
(#516) Válasz Youji (#515) üzenetére
rikaszan
rikaszan
[ Addiktgyanús ]
[Link]
Ezt láttátok már? nagyon komoly Nem is tudtam,hogy van belőle movie, de miután néztem ezt a vidit utánanéztem és tényleg van.

A tavaszi Sakuraconon mutatták be és nagyon jó volt.Csunhjang tök jól harcolt benne.Elvittem az egyik barátnőmet aki nem szereti az animéket ,de ahogy nézte az Árnybírót.......hehe...tátot t szájjal és közben bökdösött ,hogy én is látom e.Utánna meg elcsaklizta a mangáimat.

Tavaszin? Ott voltam, de esküszöm nem rémlik... mindegy ez a kis felfedezés akkor is feldobta a napomat

Hagane no chibi-san // Yaoi fan lettem XD
beküldve: 2007-07-05 21:12:18
(#515) Válasz rikaszan (#514) üzenetére
Youji
Youji
[ Új arc ]
[Link]

A tavaszi Sakuraconon mutatták be és nagyon jó volt.Csunhjang tök jól harcolt benne.Elvittem az egyik barátnőmet aki nem szereti az animéket ,de ahogy nézte az Árnybírót.......hehe...tátot t szájjal és közben bökdösött ,hogy én is látom e.Utánna meg elcsaklizta a mangáimat.

beküldve: 2007-07-05 21:04:46
(#514)
rikaszan
rikaszan
[ Addiktgyanús ]
[Link]

Hagane no chibi-san // Yaoi fan lettem XD
beküldve: 2007-07-05 09:32:50
(#513) Válasz asx (#511) üzenetére
Saphira
Saphira
[ Gyalog ]
Muszáj elmondanom, már annyi ideje tervezem: tudjátok, h Munszu kire hasonlít a legjobban? Aki ismeri a Cowboy Bebop-ot annak biztos feltűnt, hogy először kinézetre, de végül is személyiségre nézve is Munszu tiszta Spike.

hát néha egy-egy beállítás sztem is hasonlít. de azért általában ez nem feltűnő. sőt amióta meg van a hajpántja, azóta sztem már nem hasonlítanak.
szerencsére, mert nekem Spike nem túl szimpi, Munszu viszont igen.

Ja, én tegnap pont néztem a Cowboy Bebop-ot és rögtön az árnybíró jutott eszembe. De nem csak azért, mert Spike hasonlít Munszura hanem úgy az egész rajzolási stílusa olyan Szerintem

beküldve: 2007-07-05 07:35:19
(#512) Válasz Csaba (#510) üzenetére
Nemes1s_2.0
Nemes1s_2.0
[ True mangafan ]
Volt egy vitánk a nyomdával, végül rendeztük és megkaptuk a könyveket. Van benne hiba, sajnos, de a legtöbb, amit tehetnénk az, hogy felgyújtjuk az egészet, és újranyomjuk hibátlanul... de ennyire azért nem vagyunk elvetemültek. Ha lesz belőle új kiadás, az valószínű csak évek múlva...

Amikor elkezdtem olvasni a válaszodat és eljutottam addig, hogy felgyújtjátok a köteteket, előtört belőlem a CSAK AZT NE! gondolat. Még szerencse, hogy ilyet nem tennétek. Nekem igazából nincs problémám a 6. kötettel. Semmi sem hibátlan. Ami hiba meg benne van, az elhanyagolható. Nem zavarja az olvasási élményt.

beküldve: 2007-07-05 01:17:19
(#511) Válasz Shimohira (#502) üzenetére
asx
asx
[ Megszállott ]
Muszáj elmondanom, már annyi ideje tervezem: tudjátok, h Munszu kire hasonlít a legjobban? Aki ismeri a Cowboy Bebop-ot annak biztos feltűnt, hogy először kinézetre, de végül is személyiségre nézve is Munszu tiszta Spike.

hát néha egy-egy beállítás sztem is hasonlít. de azért általában ez nem feltűnő. sőt amióta meg van a hajpántja, azóta sztem már nem hasonlítanak.
szerencsére, mert nekem Spike nem túl szimpi, Munszu viszont igen.

^_^ "Don't believe in yourself! Believe in me who believes in you!" TTGL XD
Szerk: asx 2007-07-05 01:20:39
Oldalak: ... 87 88 89 90 91 92 93 94 95 ... <<>>