Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Kiadványok >>
Árnybíró
Kapcsolódó tartalom: Árnybíró
Persze, mivel a mostani megjelenési ütemre alapoztam
Ui.: Amúgy novemberben már nem három kötet volt? Csak azért, mert annyit láttam a Hungarocomix-on... O.o Amúgy egyszer, még régebben kiszámoltam, hogy kb 1,5 havonta jelent meg egy.
Ui.: Amúgy novemberben már nem három kötet volt? Csak azért, mert annyit láttam a Hungarocomix-on... O.o Amúgy egyszer, még régebben kiszámoltam, hogy kb 1,5 havonta jelent meg egy.
Szerk: Horsee 2007-07-26 18:41:13
Juhéé! Akkor inkább az enyém a nyerő!!
Már anniyra várom hogy ott viritsanak szépen sorban a polcomon!
Már anniyra várom hogy ott viritsanak szépen sorban a polcomon!
lumana.wordpress.com
Az 1. kötet 2006 novemberében jelent meg boltokban. Azóta eltelt 9 hónap, 6 kötettel, tehát 1,5 havonta van egy kötet De ha a megjelenési ütemet veszed, akkor látod, hogy az első 5 közel havonta jött ki, csak a 6 előtt ill. után volt nagyobb szünet. Más szóval én nem fogadnék nagyobb összegben, hogy jó a megjelenési terv, amit levezettél
A szerkesztők élete nem csak játék és mese...
beküldve: 2007-07-26 11:48:39
(#552) Amúgy akkor jövő karácsonyra hozzánk is elér a vége kb, nem? Mert mintha vki aszonta volna hogy úgy tervezik idén már kijön a 10dik.
Na akkor megnyugodtam, nincs is ez olyan hamar
Ha marad ez az ütem, akkor nem. Számold ki! Ha a 7-es augusztusban lesz, akkor a 8-as októberben, a 9-es pedig decemberben. Jövőre akkor megjelenik 6db. Az 15, és 2009-re marad még kettő. És akkor nem számoltam az OSA-LOGY könyvecskét. Persze mindez csak akkor valósul meg, ha nem gyorsul vagy változik a kiadás üteme.
Szerk: Horsee 2007-07-26 11:39:16
Én is olvastam...
Örülök is neki meg nem is. Mert nem baj ha végre megtudjuk hogy mi lesz a vége a sztorinak , de akkor ez azt jelenti hogy az egésznek mindjárt vége!
Amúgy akkor jövő karácsonyra hozzánk is elér a vége kb, nem? Mert mintha vki aszonta volna hogy úgy tervezik idén már kijön a 10dik.
Örülök is neki meg nem is. Mert nem baj ha végre megtudjuk hogy mi lesz a vége a sztorinak , de akkor ez azt jelenti hogy az egésznek mindjárt vége!
Amúgy akkor jövő karácsonyra hozzánk is elér a vége kb, nem? Mert mintha vki aszonta volna hogy úgy tervezik idén már kijön a 10dik.
lumana.wordpress.com
A sorozat befejeződött, így a 17. kötet lesz az utolsó.
Ó, hál' Istennek
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
beküldve: 2007-07-25 11:20:20
(#548) Ne bonyolítsuk ennyire túl sztem, én már most se értek néhány dolgot..
A nyuszik szerintem valódiak, mert a dada meg a kovács is látta őket. Azért a csajszi álomvilága nem olyan kiterjedt.. csak a szerelmi életére korlátozódik
A nyuszik szerintem valódiak, mert a dada meg a kovács is látta őket. Azért a csajszi álomvilága nem olyan kiterjedt.. csak a szerelmi életére korlátozódik
Szerintem is létezik a nyúl is meg a dada is és tényleg megtámadták őket, csak amikor Pjongan elfutott, akkor Ondal helyett mondjuk egy fának ment neki, és azért találtak rá ájultan.
beküldve: 2007-07-24 08:22:17
(#546) Nyulakkal kapcsolatban:
még fel fognak tűnni a 7. kötetben, és lesz is egy kis szerepük ;)
Ne bonyolítsuk ennyire túl sztem, én már most se értek néhány dolgot..
lumana.wordpress.com
Akkor lehet h a nyuszik se léteznek?
Ja de most jut eszembe, ők valódiak, mert a kovács is említette h kifosztotta egy vérszomjas nyúlhorda
Ja de most jut eszembe, ők valódiak, mert a kovács is említette h kifosztotta egy vérszomjas nyúlhorda
Ez azért elgondolkodtató. A kovács esetében a nyuszik valódiak, Pjongannál meg csak elképzeltek? De azon én is filóztam, hogyha Pjongan csak elképzelte őket, akkor a dadusa mért mondja azt, hogy meneküljön és ő majd feltartja őket? Talán ő is csak Pjongan képzeletének a része?
Mindegy végülis...ez kezd túl bonyolultá válni számomra.
^_^ "Don't believe in yourself! Believe in me who believes in you!" TTGL XD
beküldve: 2007-07-23 11:07:43
(#543) igen enyhe volt... nem akar valaki nekem egy kicsivel nagyobbat spoilerezni? most vettem meg a HP 7-et és azonnal a végébe olvastam bele... naaaaaaaaaaaaaaaaa! légyszííííííííííí! spoilert az Onshiból...
I only need you who gave yourself to me /Kouga Yun-Loveless/
Enyhe spoiler:
A 7. kötetben már kész lesz a mahai és nem is akármilyen...
Hát ez talán nem is volt olyan enyhe...
Inkább nem is volt annyira spoiler... ;)
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Szerk: alister 2007-07-23 09:51:02
Akkor lehet h a nyuszik se léteznek?
lumana.wordpress.com