Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Kiadványok >>
Árnybíró
Kapcsolódó tartalom: Árnybíró
a 6. kötet nyomtatási hibás
igen? hol?
A legszembetűnőbb: A 2. oldalon 6-os helyett 5-ös van írva. De szerintem nem olyan vészes.
és télleg!!!!
most megnéztem az én példányomat, és télleg!! nem baj, részemről ettől csak eredetibb...
Egy keménytetőset, jókora motorral!
beküldve: 2007-08-12 17:06:23
(#599) Igen, Szandonak akár be is jöhet Munszu. Simán kinézek egy apakomplexust abból a csajból, meghát Munszu akkor került a képbe, mikor Szando fiúja meghalt ugye...
Lehet itt klavarni, kérem szépen!
Ami a korát illeti... Munszu szerintem meglehetőst fiatalon lett főkutya a hadseregnél. Tud a fickó, ez kétségtelen.
Ami pedig azt az iwiw-es spoilert illeti... Ne érts félre, de Adzsite irtó biztos abban,. hogy Szando csatlakozik hozzájuk. Kíváncsi vagyok mivel itatta meg őt a múltkor mielőtt megemlítette volna, hoy Munszu valahol bajban van. Sztem Szando hipnotizálva lesz, de erősen...
jó móka itt találgatni, nee?
Lehet itt klavarni, kérem szépen!
Ami a korát illeti... Munszu szerintem meglehetőst fiatalon lett főkutya a hadseregnél. Tud a fickó, ez kétségtelen.
Ami pedig azt az iwiw-es spoilert illeti... Ne érts félre, de Adzsite irtó biztos abban,. hogy Szando csatlakozik hozzájuk. Kíváncsi vagyok mivel itatta meg őt a múltkor mielőtt megemlítette volna, hoy Munszu valahol bajban van. Sztem Szando hipnotizálva lesz, de erősen...
jó móka itt találgatni, nee?
I only need you who gave yourself to me /Kouga Yun-Loveless/
Valóban, Szando egy számára fontos dologért tud csak így küzdeni. Az egyetlen megmaradt kérdés: Vajh eme fontos dolog tényleg Munszu-e, és nem a halott szerelemnek tett ígéret?
Igen...igen ez egy nagyon jó kérdés.
Harmadrészt a negyedik kötet végén Hvang, az árnybírónő megjegyzi, hogy a nőket az teszi erőssé, ha számukra fontos dolgokért küzdenek.
Egy szó mint száz, azt gondolom, hogy Munszu igenis bejön Szandonak, és most bizonyítani akar.
Az első két érved nem nagyon hatott rám, de a harmadik igen. Valóban, Szando egy számára fontos dologért tud csak így küzdeni. Az egyetlen megmaradt kérdés: Vajh eme fontos dolog tényleg Munszu-e, és nem a halott szerelemnek tett ígéret? De a lényeg: igazad van, nem szabad ilyen egyértelműen leírni a kapcsolatukat, ahogyan azt én tettem az imént.
"A hópehely sárral keveredve is csak fehér hópehely marad..."
beküldve: 2007-08-10 18:46:17
(#596) Hm...szerintem is bejön Szandonak Munszu:)
Amúgy mikor fog megjelenni a 7. kötet?Mert már nagyon várom:)
Amúgy mikor fog megjelenni a 7. kötet?Mert már nagyon várom:)
Igaziból az 5. könyv gombázós része gondolkodtatott el, mikor először akar rámászni Szandora, akkor ő maga is említi a korkülönbséget. Másrészt meg lehet, hogy Adzsite tényleg ezeréves, de Szando biztos nem gondol erre... Legalábbis akkor nem emlékeztetné őt Adzsi a régi szerelmére.
Szerintem.
Szerintem.
Jogos a meglátás, de az ominózus gombázás után Szando visszakérdez, hogy Munszu tényleg nem emlékszik semmire sem. Másrészt épp a következő történet végén, amikor Munszu kifejti, hogy miért nem szereti a nőket, őszintén megdöbben.
Harmadrészt a negyedik kötet végén Hvang, az árnybírónő megjegyzi, hogy a nőket az teszi erőssé, ha számukra fontos dolgokért küzdenek.
Egy szó mint száz, azt gondolom, hogy Munszu igenis bejön Szandonak, és most bizonyítani akar.
"Egyetlen ismeret van, a többi csak toldás: Alattad a föld, fölötted az ég, benned a létra." (Weöres Sándor)
beküldve: 2007-08-09 18:41:14
(#594) Hmm, de rég is írtam ide..[meg úgy mindenhova:] hát, nekem a 6. kötet teccik eddig a legjobban:p olyan kis furfangos=D mint 1 krimiXD kiwi vok már a végkifejletre, naon várom a 7.-et;)
Lehetőleg mindig mosolyogj! Ha úgy nem megy, h felhúzod a szád sarkát, akkor csak hagyd lekonyulni a közepét =)
Igaziból az 5. könyv gombázós része gondolkodtatott el, mikor először akar rámászni Szandora, akkor ő maga is említi a korkülönbséget. Másrészt meg lehet, hogy Adzsite tényleg ezeréves, de Szando biztos nem gondol erre... Legalábbis akkor nem emlékeztetné őt Adzsi a régi szerelmére.
Szerintem.
Szerintem.
Szerk: Tsugirai 2007-08-09 13:18:21
Nem tom... A baj, hogy teljesen más az életfelfogásuk. De még ha nem is így lenne, a korkülönbség... Emlékezz csak, Munszu már veterán tábornok volt, mikor Adzsite gólyaként került a hivatalnokképzőbe.
De Munszu nem úgy néz ki mint aki az ötödik X-et tapossa. inkább tűnik közép-harmincasnak. Másrészt, abból amit Mito szama mond a 6. részben az a gyanúm, hogy Munszu tábornok sem a "hagyományos" módon lett. Meg aztán a Császár a legjobb barátja volt, vagy mi.
Adzsite életkorát még kevésbé merném a külsejéből kitalálni. Ahogy manipulálja az enberket, még az is lehetséges, hogy már gólya képében is ezeréves volt.
"Egyetlen ismeret van, a többi csak toldás: Alattad a föld, fölötted az ég, benned a létra." (Weöres Sándor)
Nem feltétlenül olyan nagy a korkülönbség. Veterán katona a sokat látott katonából lesz. Nem kell ahhoz korosnak lenni.
beküldve: 2007-08-08 17:08:08
(#590) Egyébként a 7. könyv megjelenési dátuma már engem is nagyon érdekelne...
Nem tom... A baj, hogy teljesen más az életfelfogásuk. De még ha nem is így lenne, a korkülönbség... Emlékezz csak, Munszu már veterán tábornok volt, mikor Adzsite gólyaként került a hivatalnokképzőbe.
beküldve: 2007-08-04 15:53:12
(#588) Szerintem van rá esély, hogy összejönnek, de csak a vége felé Valaki nem tudja hogy mikor jön a kövi rész??? Már nem bírok várni rá!!!!!!!!!
Evezz, evezz az élet tengerén, s köss ki a boldogság szigetén!!
Negyedik könyv!? Nem ötödik?