Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Kiadványok >>
Árnybíró
Kapcsolódó tartalom: Árnybíró
beküldve: 2007-08-27 17:33:23
(#615) Én mikor először vettem mangát (ami az Árnybíró volt )Kb 20-szor elolvastam aztán amikor megvettem a 2.-részt elvittem a suliba és szünetbe olvastam ez még oké de megszokásböl a biosz könyvet hátul nyitottam ki és erre csak akkor jöttem tá mikor nem stimmelt a mondatvége a lap alján lévő elejével a barátnöm meg ott nevetett melletem mikor rájöttem h nem jó fele haladok!!
Rock 4 Ever!!!!
beküldve: 2007-08-27 16:10:22
(#614) hujaj már 3 ember pályázik az Árnybíró poszteremre, vigyáznom kell rá, még a végén lenyulják
beküldve: 2007-08-20 08:19:33
(#613) beküldve: 2007-08-20 08:18:42
(#612) beküldve: 2007-08-20 08:18:16
(#611) most néztem meg a naruto 1,2 filmet. nagyon király ezért meg is veszem mind a 2-őt
HerO
beküldve: 2007-08-19 20:39:30
(#610) nekem az árnybírónál már nem volt furi a visszafelé olvasás mivel én akkor már csomó mangát olvasta Már nem bírok várni a 7-esre!!!!!!!!!4
Evezz, evezz az élet tengerén, s köss ki a boldogság szigetén!!
beküldve: 2007-08-17 19:13:38
(#609) jah az elején tényleg furi volt, de annyiszor olvastam már őket hogy ma már a napilapokat meg ilyesmiket is így olvasomXD
ismerd meg jól, aztán ítélj, mert mindenki egyedi
hy mindenkinek.
az biztos hogy nagyon jó emlélkszem mikkor az első köttete olvastam meglepödtem hogy jóbbrol balra kell de hamar rászoktam. és már alig várom hogy kiadják a 7dik köttetet
az biztos hogy nagyon jó emlélkszem mikkor az első köttete olvastam meglepödtem hogy jóbbrol balra kell de hamar rászoktam. és már alig várom hogy kiadják a 7dik köttetet
A legapróbb dologban is van kevés ismeretlen találjuk meg!!!!!!!!!!
beküldve: 2007-08-17 17:19:56
(#607) nagyon türelmetlenül várom a 7. kötetet örülök hogy sikereket ér el mert nagyo jó kis manga
ismerd meg jól, aztán ítélj, mert mindenki egyedi
Ez nagyon jó
A békéscsabai Center Alexandrájában mindig rendelelniük kell új adag Árnybírot mert mindig elfogynak a kötetek, pedig az elsöt nem most adták ki
A békéscsabai Center Alexandrájában mindig rendelelniük kell új adag Árnybírot mert mindig elfogynak a kötetek, pedig az elsöt nem most adták ki
beküldve: 2007-08-17 13:02:23
(#605) Csak gondoltam feldobom érdekességként, hogy a pécsi Árkádban lévő Alexandra top 15-jéből az Árnybíró 6. kötete a 9. helyen van. Ez azért valami...
Mindig reméld a legjobbat, de készülj a legrosszabbra!
Ami pedig azt az iwiw-es spoilert illeti...
Nem iwiw, Wikipedia. Amúgy meg szerintem Munszu max egy futó kaland erejéig állna össze Szandóval egy szorosabb kapcsolatban.
"A hópehely sárral keveredve is csak fehér hópehely marad..."
Meg, hogy mikor jön a 7. rész
A fordításunk már megvan, de nyersanyagunk még mindig nincs
Mindegy, remélem az őszi conra kijön, addig meg a, feltőkésítem magam b, itt a negyedik Mondo, szépen fóliában, poszterrel, stb...
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
A fordításunk már megvan, de nyersanyagunk még mindig nincs
A szerkesztők élete nem csak játék és mese...
...Sztem Szando hipnotizálva lesz, de erősen...
jó móka itt találgatni, nee?
Deeee És nagyon kíváncsi vagyok hogyan fog Szando Adzsite hálójába keveredni.
"Egyetlen ismeret van, a többi csak toldás: Alattad a föld, fölötted az ég, benned a létra." (Weöres Sándor)