Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Kiadványok >>
Árnybíró
Kapcsolódó tartalom: Árnybíró
Volt egy vitánk a nyomdával, végül rendeztük és megkaptuk a könyveket. Van benne hiba, sajnos, de a legtöbb, amit tehetnénk az, hogy felgyújtjuk az egészet, és újranyomjuk hibátlanul... de ennyire azért nem vagyunk elvetemültek. Ha lesz belőle új kiadás, az valószínű csak évek múlva...
A szerkesztők élete nem csak játék és mese...
Az enyém is bolti, csak régebbi. Úgy gondoltam, hogy később lesz javított is. Ezek szerint nincs.
Az érdekelne, hogy volt arról szó, hogy lesz majd egy javított 6. kötet, és az mikor kerül kiadásra?
Úgy tudtam, hogy a boltokba már a javított változat került.
Én a King Comicsban vettem, és még mindig ott virít az 5-ös a 2. oldalon, tehát ugyanazt vettem meg, mint ti a Conon.
Az érdekelne, hogy volt arról szó, hogy lesz majd egy javított 6. kötet, és az mikor kerül kiadásra?
Úgy tudtam, hogy a boltokba már a javított változat került.
Szerk: Nemes1s_2.0 2007-07-03 23:38:37
mi az Árnybíró eredeti ( vagy angol) címe?
Shin Angyo Onshi
"Kezemben az eszköz, szívemben az akarat." - Death Note
beküldve: 2007-07-03 15:21:43
(#505) Az érdekelne, hogy volt arról szó, hogy lesz majd egy javított 6. kötet, és az mikor kerül kiadásra? Eddig csak azért nem vettem meg a 6. részt, mert az volt mondva, hogyha kijön a javított változat, akkor az mindenkinek ki lesz cserélve, aki ígényli. A felesleges tortúrákat meg utálom, ezért vártam.
beküldve: 2007-07-03 12:25:16
(#504) beküldve: 2007-07-03 11:17:35
(#503) Ezzel a Spike hasonlattal mondasz valamit, bár Munszu egy tizessel biztos öregebb nála, ha nem mingyárt kettővel...
Én az Alexandraban vagy a Sárkánytűzben veszem a mangákat... és remélhetőleg., hamarosan online is...
13. kötet... dejó... tudjátok, nagyon itt van a feeling, hogy csak nagyon kicsi dolgok történtek eddig... nagyon érdekle, hogy mi lesz. remélem, kibírom hogy ne kutassam föl neten. egyébként észrevettétek, hogy a 6. kötet nyomtatási hibás?
Én az Alexandraban vagy a Sárkánytűzben veszem a mangákat... és remélhetőleg., hamarosan online is...
13. kötet... dejó... tudjátok, nagyon itt van a feeling, hogy csak nagyon kicsi dolgok történtek eddig... nagyon érdekle, hogy mi lesz. remélem, kibírom hogy ne kutassam föl neten. egyébként észrevettétek, hogy a 6. kötet nyomtatási hibás?
I only need you who gave yourself to me /Kouga Yun-Loveless/
beküldve: 2007-07-02 19:36:00
(#502) Muszáj elmondanom, már annyi ideje tervezem: tudjátok, h Munszu kire hasonlít a legjobban? Aki ismeri a Cowboy Bebop-ot annak biztos feltűnt, hogy először kinézetre, de végül is személyiségre nézve is Munszu tiszta Spike.
Egy keménytetőset, jókora motorral!
Cöcö.. Nagyon próbálkozol, sose adod fel?
Lehet h csak a régi orvostudomány áldozata szegény Monszu
Feladni? Hehe. Az nem megy.
Tekervényes és boszorkányosan komplikált lesz Átok, és mégis betegség, és mégsem asztma. Na ezt rakjátok össze A teljes történet a 13. kötet tájékán áll össze, de apránként már előtte is fény derül a részletekre.
Huha ez nagyon komplikáltan hangzik.. tetszik is
Na majd itt kirakjuk szépen lassan a részleteket! Azért is ki fogjuk találni még a 13 kötet elött!!!
lumana.wordpress.com
Cöcö.. Nagyon próbálkozol, sose adod fel?
lumana.wordpress.com
Tekervényes és boszorkányosan komplikált lesz Átok, és mégis betegség, és mégsem asztma. Na ezt rakjátok össze A teljes történet a 13. kötet tájékán áll össze, de apránként már előtte is fény derül a részletekre.
Ez bizony érdekesen hangzik.
Ajjaj Már alig várom
Eddig azt hittem, hogy teljesen asztmás, amit egy átokkal szerzett... De ha nem, hát nem
"Egyetlen ismeret van, a többi csak toldás: Alattad a föld, fölötted az ég, benned a létra." (Weöres Sándor)
ma mentem a könyvesboltba megvenni (egy váci boltot is írtak itt, mivel váci vagyok oda mentem). csakhogy. kértem árnybíró 1. kötetet. nem tudta mi az mondom manga. azt sem tudta azt mondtam hogy képregény, és könyv, erre kérdezi ilyen kifestőkre meg ilyen hülye füzetekre hogy az e mondom nem... ja szal nemtom minek van a listán...
úgyhogy mehetek pestre...
úgyhogy mehetek pestre...
Legközelebb Dunakeszin is megveheted (Líra & Lant a Buy Wayben)... én mindig ott veszem, és mindig, mindegyik mangából van (na meg AS Magazin is... Mondót még nem láttam ott)