Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Kiadványok >>
Árnybíró
Kapcsolódó tartalom: Árnybíró
beküldve: 2007-06-22 19:19:51
(#449) De még mindig fenn áll, hogy lehet biszex...
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
beküldve: 2007-06-22 19:14:52
(#448) Meg majdnem kiköpte a tüdejét, annyira kivolt, mintha maratont futott volna miután látta Szandót mesztelenül! Ha homi lenne, akkor kicsit máshogy reagálta volna le a dolgot..
lumana.wordpress.com
beküldve: 2007-06-22 19:05:17
(#447) Nem, Munszu nem homokos! Homokosok nem járnak bordélyházba, legalábbis nem olyanba, ahol lányok vannak.
Az élet attól szép, hogy bármi megtörténhet. És attól szar, hogy meg is történik.
Szerk: Mariko 2007-06-22 19:12:14
beküldve: 2007-06-22 18:47:49
(#446) hát nemtom, azért ebben a mangában sok furcsa dolgot megélhettünk már. én sem hiszem hogy munszu homokos lenne de azért nem zárnám ki ezt se de énis olyan 10% ot adok a homokos elméletreXD
ismerd meg jól, aztán ítélj, mert mindenki egyedi
Az én elméletem az hogy akibe Muszu szerelmes az nem más mint a császárnő
Nem azért, de a császár férfi. És Munszu szerintem tutira nem homokos.
Gondolom a császár feleségére célzott...
Ki tudja.. Biszex?
Amúgy császárNŐ-t írt
Az élet attól szép, hogy bármi megtörténhet. És attól szar, hogy meg is történik.
beküldve: 2007-06-22 14:04:56
(#442) Az én elméletem az hogy akibe Muszu szerelmes az nem más mint a császárnő
Csak az tud szívből nevetni aki már elegett szenvedett!
beküldve: 2007-06-21 13:21:04
(#441) Amikor először kezembe vettem, volt bennem egy kis félsz, hogy jaj biztos valami igazságosztós, robinhoodos sztori lesz. aztán Munszu karaktere szinte robbant! imádom a fickót! ma vettem meg és olvastam ki a 6. kötetet. őrület mik ki nem derülnek! nagyon kíváncsi vagyok Munszu, Adzsite és a császár történetére... és hogy ki volt az a bizonyos nő, akibe Munszu szerelmes volt. bár ezzel kapcsolatban gondolom mindenkinek vannak elméletei... mikor lesz folytatás???
I only need you who gave yourself to me /Kouga Yun-Loveless/
beküldve: 2007-06-19 11:25:34
(#440) Háhh..huuhh .. ehh... hát hogy lehet így befejezni egy kötetet?!?! Pont a végére indult be és puff vége, most két hónapig megint jojózhatok...
Amúgy jó, hogy látszik vlm jellemfejlődés a fő karakteren, kezd bunkóból, mezei tuskó lenni... a végén még megkedvelem.
Gyere gyere 7. kötet!!!
Amúgy jó, hogy látszik vlm jellemfejlődés a fő karakteren, kezd bunkóból, mezei tuskó lenni... a végén még megkedvelem.
Gyere gyere 7. kötet!!!
If you fight for peace, then peace is only a dream for you. But you fight for it so others can live your dream.
beküldve: 2007-06-18 23:01:47
(#439) Elolvastam az Árnybírót 13-ig angolul. Kár volt, mert a magyar fordítás nagyon jól sikerült, úgyhogy gyorsan meg is feledkezem róla mégpedig úgy, hogy újra olvasom magyarul az első résztől :)
Nem vagyok Mangafan, de ez a képregény már az első szám után belopta magát a szívembe és ahol tudom, terjesztem az igét :)
Tényleg nagyon jó a magyar fordítás stílusa, örülök, hogy anno rászántam magam az első két rész megvételére. Azóta egyből rohanok megvenni, ha kijön az újabb rész ;)
Köszi!
Nem vagyok Mangafan, de ez a képregény már az első szám után belopta magát a szívembe és ahol tudom, terjesztem az igét :)
Tényleg nagyon jó a magyar fordítás stílusa, örülök, hogy anno rászántam magam az első két rész megvételére. Azóta egyből rohanok megvenni, ha kijön az újabb rész ;)
Köszi!
beküldve: 2007-06-18 18:52:41
(#438) az egyik legjobb mangakötet.
edig mindegyik kötete teszet.
kiváncsian várom a 7.-ket.
edig mindegyik kötete teszet.
kiváncsian várom a 7.-ket.
Kacsincs rám kicsi bárány.
elolvastam a 6. kötetet és úgy döntöttem, hogy még mindig haragszom Munszura a pofon miatt
Jajj, csak megnevelte egy kicsit Szando tényleg hülyeséget csinált, igaz igencsak lovagias módon.
beküldve: 2007-06-17 19:55:36
(#436) most nem azért de hol laktok ti h már a 6. részt is elolvastások??itt még meg se jelent!!!!!!!!!!!!! mindig lkemaradok!pedig az 5.rész nagyon jó volt.bitzi a 6 is jó. pusz mindenkinek
Rock 4 Ever!!!!