Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Kiadványok >>
Árnybíró
Kapcsolódó tartalom: Árnybíró
beküldve: 2007-06-09 15:08:39
(#405) Hello, még új vok itt, ez az első hozzászólásom, úgyhogy bocs az esetleges bakikért.
Hmmm...Árnybíró....Ez a sorozat nekem nagyon bejött, bár még csak az első két kötete olvastam, azokat viszont már legalább négyszer ... Tetszik, hogy a történetek mögé odaírják azok hátterét, az eredeti legenda tartalémát. Meg a készítőkről szóló sztorik is nagyon jól sikerültek. Nekem főleg Munszu feje tetszik, az a kicsit olyan őrültes arckifejezés. És azt is nagyon jó ötletnek találom, h Munszu asztmás.... Egyelőre ennyi, még elolvasom a többit is, majd utána kicsit konkrétabb tudok majd lenni....
Hmmm...Árnybíró....Ez a sorozat nekem nagyon bejött, bár még csak az első két kötete olvastam, azokat viszont már legalább négyszer ... Tetszik, hogy a történetek mögé odaírják azok hátterét, az eredeti legenda tartalémát. Meg a készítőkről szóló sztorik is nagyon jól sikerültek. Nekem főleg Munszu feje tetszik, az a kicsit olyan őrültes arckifejezés. És azt is nagyon jó ötletnek találom, h Munszu asztmás.... Egyelőre ennyi, még elolvasom a többit is, majd utána kicsit konkrétabb tudok majd lenni....
Viszont nemsokára lesz Webbolt ahonnan megrendelhető, házhoz viszik, és valamilyen ajándékot is csomagolunk majd mellé. Ráadásul ha minden jól megy, nem kell majd postaköltséget sem felszámítanunk, azt mi átvállaljuk.
Hmmm...ez így tényleg jól hangzik. Már alig várom.
Na ja! Én is majdnem az anyázás határáig jutottam, mikor vége lett és ott voltam folytatás nélkül és tudtam, hogy a 7. részre még egy csomót várni kell.
(Persze az anyázást nem úgy értettem...)
Dettó
A webbolt jóóó lesz
Én ugyan pesti vagyok, de ez az extra ajándék felvillanyoz
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Szerk: alister 2007-06-09 14:02:59
nemsokára lesz Webbolt ahonnan megrendelhető, házhoz viszik, és valamilyen ajándékot is csomagolunk majd mellé. Ráadásul ha minden jól megy, nem kell majd postaköltséget sem felszámítanunk, azt mi átvállaljuk.
Úúú, ez nagyon jól hangzik!!!!
Egy keménytetőset, jókora motorral!
beküldve: 2007-06-09 13:21:58
(#401) Na ja! Én is majdnem az anyázás határáig jutottam, mikor vége lett és ott voltam folytatás nélkül és tudtam, hogy a 7. részre még egy csomót várni kell.
Mindig reméld a legjobbat, de készülj a legrosszabbra!
Nagy nehezen eljutottam a Comicsba, és sikerült megvennem az Árnybíró 6. kötetét.
Nekem onnantól kezdett el tetszeni, amikor megláttam a bácsit Csaba avatarjáról. (6. oldal)
Ezt a kötetet nagyon gonosz módon fejezték be: sehogy, szóval már alig várom a 7. kötetet! (ami gondolom sokára lesz )
Nekem onnantól kezdett el tetszeni, amikor megláttam a bácsit Csaba avatarjáról. (6. oldal)
Ezt a kötetet nagyon gonosz módon fejezték be: sehogy, szóval már alig várom a 7. kötetet! (ami gondolom sokára lesz )
Sajnos nem tudunk nagyon beleszólni abba, hogy a nagy terjesztők hova mennyit visznek. Mivel pesten nagyon sok fogy, és hamar kimerülnek a készleteik (nekünk szintén, ezért nem tudunk nekik újra vinni), ezért kevesebbet visznek vidékre, és a nagy forgalmú fővárosi boltoka koncentrálnak.
Viszont nemsokára lesz Webbolt ahonnan megrendelhető, házhoz viszik, és valamilyen ajándékot is csomagolunk majd mellé. Ráadásul ha minden jól megy, nem kell majd postaköltséget sem felszámítanunk, azt mi átvállaljuk.
A szerkesztők élete nem csak játék és mese...
beküldve: 2007-06-09 10:22:01
(#398) Nekem is az Árnybíró volt az első kézbe fogott mangám (és egyszerre kettő a szülinapomra ). De azóta egyre nehezebben tudom beszerezni. Az 5-et is vagy 3 hétig kerestem miután azt íertátok, hogy megjelent. De a 6-t még tegnap sem találtam abban a boltban, ahonnan a többit beszereztem. Igaz a Narutot is csak két hete sikerült náluk megkapnom. Vidékre még nem szállítottatok a 6.-ból?
Na jó még ma is próbálkozom máshol, hátha...
Na jó még ma is próbálkozom máshol, hátha...
beküldve: 2007-06-09 06:19:12
(#397) Végre megvan a 6.kötet!!!
Tegnap olyan boldog voltam, hogy meg tudtam venni.
Egyébként nekem ez a kötet úgy a fele környékén kezdett nagyon tetszeni! És mivel nagyon izgi résznél maradt abba, alig várom a hetest!
Tegnap olyan boldog voltam, hogy meg tudtam venni.
Egyébként nekem ez a kötet úgy a fele környékén kezdett nagyon tetszeni! És mivel nagyon izgi résznél maradt abba, alig várom a hetest!
^_^ "Don't believe in yourself! Believe in me who believes in you!" TTGL XD
Hogyhogy nincsen fenn a mangafan oldalon?
Hát igen, ezt jó lenne tudni...
Nahát, tényleg nincs...
Hát igen, ezt jó lenne tudni...
Szerk: Gyalog lettem!!! Yatta!!!!
Szerk: Horsee 2007-06-06 17:34:22
Lehet, hogy rossz helyen kérdezem, de van valamilyen hír az Alive-ról?
Még nincs, de elvileg előbb a Kenshin jön...
Én a múlthéten a 576 Kbyte boltban vettem meg a Westend-ben
Köszi!
Lehet, hogy rossz helyen kérdezem, de van valamilyen hír az Alive-ról?
Conon jelent meg.
Izé, és hol lehet kapni???