Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Kiadványok >>
Árnybíró
Kapcsolódó tartalom: Árnybíró
Valaki tudna ajánlani nekem még szupi mangakönyveket az Árnybíro a Narútó a Nyári srácok és a Bizenghaston kívül? Mert ezeket már mind kiolvastam.
Mondjuk Bania?
Szerk: Miyazaki 2007-05-30 16:26:43
Valaki tudna ajánlani nekem még szupi mangakönyveket az Árnybíro a Narútó a Nyári srácok és a Bizenghaston kívül? Mert ezeket már mind kiolvastam.
Dramacont és a makrancos hercegnőt még nem nézegetted?
"Képregény=képsorokból álló művészet"
beküldve: 2007-05-30 14:27:22
(#358) Valaki tudna ajánlani nekem még szupi mangakönyveket az Árnybíro a Narútó a Nyári srácok és a Bizenghaston kívül? Mert ezeket már mind kiolvastam.
Csak az tud szívből nevetni aki már elegett szenvedett!
Szerk: Ekler 2007-05-30 14:28:30
beküldve: 2007-05-30 14:19:42
(#357)
Szerk: Ekler 2007-05-30 14:36:24
Valaki mondja már meg a pontos időt hogy mikor lesz a boltokban az Á6 mert már a exbarátnőmnek megvan de ő nem hajlandó elárulni nekem!!
A pontos idő 14:16, de ez hogy jön ide?!?!?!
A nagyobb boltoknak már kiment és az elosztás fürgeségén múlik, hogy hova mikor jut el. Vagy legalább is korábban ilyesmiket írtak... de biztos, hogy előbb megszerzed, mint a 7. kötetet, így ne félj nem lesz kiesés a sztoriban!
If you fight for peace, then peace is only a dream for you. But you fight for it so others can live your dream.
beküldve: 2007-05-30 14:11:31
(#355) Valaki mondja már meg a pontos időt hogy mikor lesz a boltokban az Á6 mert már a exbarátnőmnek megvan de ő nem hajlandó elárulni nekem!!
Csak az tud szívből nevetni aki már elegett szenvedett!
beküldve: 2007-05-30 11:06:04
(#354) Á pedig ugy igyekeztem, hogy jól irjam Igen, felcseréltem a neveket...
Ahha, szal csak egy kesztyű..
Ahha, szal csak egy kesztyű..
Someday the Dream will End
Az egy karomkesztű. Néha látszik is, hogy leveti (4. kötet, harc Vonszullal, 5. kötet pusztakezes harc Magoval)
Annak valami jelentősége amugy, hogy Szando Munszujának a keze néha ilyen bazinagy szörnykéz, néha meg normáéis? vagy ez csak a vizuális gyönyör érdekében van?
Nem inkább Munszu Szandójának?
beküldve: 2007-05-29 18:57:04
(#351) Annak valami jelentősége amugy, hogy Szando Munszujának a keze néha ilyen bazinagy szörnykéz, néha meg normáéis? vagy ez csak a vizuális gyönyör érdekében van?
Someday the Dream will End
Lehet, sajnos (?) Sosincs olyan, hogy tökéletes
Persze a nyomdai eljáráson fogunk javítani, nem a rajzoló javul. Jang-szan már most is elég penge
Persze a nyomdai eljáráson fogunk javítani, nem a rajzoló javul. Jang-szan már most is elég penge
Persze, gondoltam... Csak nem Ti is a maximálisra törekedtek?
"A szárnyaim elfeledték, hogy kell repülni, mert mindig csak megjátszottam, hogy repülök. Van értelme a szárnyaknak, melyek képtelenek repülni?" /Air/
beküldve: 2007-05-29 17:19:04
(#349)
Szerk: AkuSano 2007-05-29 17:19:16
L Jang-szan már most is elég penge
Az már igaz. Ilyen minőségű és részletességű rajzokat nem mindenki csinál.
Mindig reméld a legjobbat, de készülj a legrosszabbra!
Lehet, sajnos (?) Sosincs olyan, hogy tökéletes
A szerkesztők élete nem csak játék és mese...
beküldve: 2007-05-29 12:10:54
(#346) Úgy tűnik, hogy maximalista a pasas rajzolás terén...
"A szárnyaim elfeledték, hogy kell repülni, mert mindig csak megjátszottam, hogy repülök. Van értelme a szárnyaknak, melyek képtelenek repülni?" /Air/