Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Kiadványok >>
Árnybíró
Kapcsolódó tartalom: Árnybíró
Trillianban, Vladinál, King Comics-ban, Bookline-ban van/lesz nemsokára, és talán az 576 boltok is kap rövidesen. Ami volt nálunk az első szállításból, azt átadtuk a Képregényellátónak akik ezekre a helyekre szállítanak.
Lírának, Alexandrának nagyobb mennyiségek kellenenek, azt csak a rendes szállításból tudnánk teljesíteni, arra meg várni kell
Lírának, Alexandrának nagyobb mennyiségek kellenenek, azt csak a rendes szállításból tudnánk teljesíteni, arra meg várni kell
A szerkesztők élete nem csak játék és mese...
Szerk: Csaba 2007-05-23 13:10:29
Az vicces volna, párezer rajongó megrohanná a nyomdacsarnokot, egy cosplayes Munszu és Szando vezetésével
Simán, összeütünk egy saját mangafanos Mahai pecsétet is, amivel megidézzük a szerkesztőket a kritikus pillanatben!
Csak a cosplayes Munszu ne legyen asztmás, mert befürdünk! LoL
If you fight for peace, then peace is only a dream for you. But you fight for it so others can live your dream.
Ezek szerint a hatos kötetet még seholsem lehet kapni?
Szerintem nem. Én még sehol sem találtam meg. Pedig elég sok helyen megnéztem...
beküldve: 2007-05-23 10:36:59
(#327) Ezek szerint a hatos kötetet még seholsem lehet kapni?
"A szárnyaim elfeledték, hogy kell repülni, mert mindig csak megjátszottam, hogy repülök. Van értelme a szárnyaknak, melyek képtelenek repülni?" /Air/
Az vicces volna, párezer rajongó megrohanná a nyomdacsarnokot, egy cosplayes Munszu és Szando vezetésével
Tényleg sajnáljuk, de nem tudunk mit tenni. Még mindig civakodunk a nyomdával, illetve rendeljük az újranyomást. Milliós tételekről van szó, és az ügyvédek csak lassan mozognak
Egy biztos, nekünk sem hiányzik a késés...
Pfff... mi lélekben veletek vagyunk! Ügyvédek vs. nyomdaipari szakszervezet!?! Inkább őrlődnék két malomkő között.
Küldjünk egy árnybírót, hogy csináljon rendet!
Mi várunk türelmesen a manga dózisunkra, aztán max. megyünk tüntetni... az úgyis divat.
If you fight for peace, then peace is only a dream for you. But you fight for it so others can live your dream.
Tényleg sajnáljuk, de nem tudunk mit tenni. Még mindig civakodunk a nyomdával, illetve rendeljük az újranyomást. Milliós tételekről van szó, és az ügyvédek csak lassan mozognak
Jó kicsit túloztam De mikor már harmadszorra is beverekedtem magamat abba a sorba és ki tudja hanyadszorra hallottam a "Naruto van?" kérdést gondolkodóba estem
Harmadszor? Kétszer kilöktek?
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
beküldve: 2007-05-23 06:42:09
(#322) Azért jó lenne, ha a hatos már kapható lenne a boltokban is. A con már lassan egy hónapja volt... (Bár biztos vagyok benne, hogy a következő nagy pesti rendezvényen, amire megint nem tudok elmenni, kapható lesz. )
Szerk: AkuSano 2007-05-23 06:44:40
Á, szombaton nem is volt Naruto... de ha lett volna, akkor se maradt volna árnyékban...
Jó kicsit túloztam De mikor már harmadszorra is beverekedtem magamat abba a sorba és ki tudja hanyadszorra hallottam a "Naruto van?" kérdést gondolkodóba estem
"We begin the armed intervention to all warfare with Gundam."
beküldve: 2007-05-23 01:54:33
(#320) Egész pontosan a conon jelent meg! Csak a Naruto árnyékában volt így kimaradt a reflektorfényből
Á, szombaton nem is volt Naruto... de ha lett volna, akkor se maradt volna árnyékban...
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
a Naruto árnyékában volt így kimaradt a reflektorfényből
Francokat
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
Szerk: Hanon 2007-05-22 20:54:21
Lehet hülyeséget kérdek, de megjelent már a 6.???
Nem kérdezel hülyeséget mert már megjelent! Egész pontosan a conon jelent meg! Csak a Naruto árnyékában volt így kimaradt a reflektorfényből
"We begin the armed intervention to all warfare with Gundam."
Lehet hülyeséget kérdek, de megjelent már a 6.???
Romantikaa~aa? :P
Ezen annyira nevettem, amikor ma Egerben olvastam. Rég derültem ilyen jót. Eszement (pozitív értelemben)! LOL
Ez mondjuk nem igazán romantikus, de baromira tetszett. Azért sztem a romantikára sem lehet panasz. A 6. kötet sztorija például igencsak romantikus, ha a szó eredeti jelentését tekintjük.
Fú nagyon birom ezt a mangát
igaz kéne bele egy kis romantika
igaz kéne bele egy kis romantika
Romantikaa~aa? :P
Munszu: "Helló, ngyon fincsinek tűnsz! Pont bejösz nekem. A korodra való tekintettel kíméletes leszek. Na gyerünk! Kezdődjék a móka!"
Ezen annyira nevettem, amikor ma Egerben olvastam. Rég derültem ilyen jót. Eszement (pozitív értelemben)! LOL
Ez mondjuk nem igazán romantikus, de baromira tetszett. Azért sztem a romantikára sem lehet panasz. A 6. kötet sztorija például igencsak romantikus, ha a szó eredeti jelentését tekintjük.
Someday the Dream will End