Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Kiadványok >>
Árnybíró
Kapcsolódó tartalom: Árnybíró
beküldve: 2007-05-29 11:53:58
(#345)
Szerk: Julcsi 2007-05-29 11:54:13
Jó hírek: rövidesen lesz ÁB 6 a boltokban, a kiszállítás pontos időpontját még megírjuk.
A következő kötetektől tovább javul a minőség (kisebb áttörés lesz a grafikai fronton)
Kíváncsi vagyok mit tudtok még javítani a grafikai minőségen.
Mindig reméld a legjobbat, de készülj a legrosszabbra!
Hali, bocsánat a szünetért, kicsit lazítani kell néha
Jó hírek: rövidesen lesz ÁB 6 a boltokban, a kiszállítás pontos időpontját még megírjuk.
A következő kötetektől tovább javul a minőség (kisebb áttörés lesz a grafikai fronton)
Ami a nyári Cont illeti, igyekszünk elkészülni, de nem ígérünk semmit. Nem szeretnénk még egy elírást vagy bakit látni a mangáinkban, bármelyikről is legyen szó; ezért inkább nem jelenünk meg rendezvényre, de hibátlan lesz a végeredmény
Ami a nyári Cont illeti, igyekszünk elkészülni, de nem ígérünk semmit. Nem szeretnénk még egy elírást vagy bakit látni a mangáinkban, bármelyikről is legyen szó; ezért inkább nem jelenünk meg rendezvényre, de hibátlan lesz a végeredmény
szuper ! Már nagyon várom, mert nekem még nincs meg a 6 ...
"Képregény=képsorokból álló művészet"
beküldve: 2007-05-26 23:33:26
(#342) Hali, bocsánat a szünetért, kicsit lazítani kell néha
A szerkesztők élete nem csak játék és mese...
beküldve: 2007-05-26 22:04:44
(#341) Én is pont ezt kérdeztem egy kicsivel lejjebb... de még sehol semmi válasz...
beküldve: 2007-05-26 20:55:39
(#340) Egy kérdés: Lészen-e Árnybíró hetes számu kötet a nyáron megrendezendő conon? Mert ha igen találnom kell valakit aki megveszi nekem mert én le nem vonatozok nyíregyházára xD
"We begin the armed intervention to all warfare with Gundam."
Nyisd meg a könyv (Árnybíró 6.) címénél a részletes adatlapját, és ott már engedi a kosarat használni.
Tényleg működött. Köszönöm a segitséget.
(Alig várom, hogy elolvassam. )
Szerk: AkuSano 2007-05-25 13:07:32
beküldve: 2007-05-25 11:52:35
(#338) Nyisd meg a könyv (Árnybíró 6.) címénél a részletes adatlapját, és ott már engedi a kosarat használni.
Tigersss
Tigersss
Bookline-on már lehet rendelni...
Érdekes, én nem tudom betenni a kosárba. De, ha neked megy, akkor nálam van valami probléma. Köszi.
Az online 576 Shop-ban és a Bookline-on már kapható lenne a hatos kötet? (Láttam ki van rakva az oldalukra, bár lehet csak előjegyzés, mert a Bookline-on még nem lehet beletenni a kosárba.)
Bookline-on már lehet rendelni...
"A szárnyaim elfeledték, hogy kell repülni, mert mindig csak megjátszottam, hogy repülök. Van értelme a szárnyaknak, melyek képtelenek repülni?" /Air/
Vagy úgy is kérdezhetném: a Nyári AnimeConon hányadik Árnybíró kötetet foghatjuk majd a kezünkben? :)
Ez az igazán jó kérdés... Bár a nyári A-Con vidéken lesz, nem?
De attól még lehet, h addigra megjelenik a 7. kötet, de az Alive!-t már nagyon várom. Ha már tudjátok, hogy lesz a Nyíregyházi Conra, írjátok meg, légyszi. Azt már azóta várom, hogy a főoldalra kiírtátok.
A beszélő szerencsesüti...
beküldve: 2007-05-24 21:01:02
(#334) Az online 576 Shop-ban és a Bookline-on már kapható lenne a hatos kötet? (Láttam ki van rakva az oldalukra, bár lehet csak előjegyzés, mert a Bookline-on még nem lehet beletenni a kosárba.)
Szerk: AkuSano 2007-05-24 21:10:56
Vagy úgy is kérdezhetném: a Nyári AnimeConon hányadik Árnybíró kötetet foghatjuk majd a kezünkben? :)
Ez az igazán jó kérdés... Bár a nyári A-Con vidéken lesz, nem?
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Tényleg sajnáljuk, de nem tudunk mit tenni. Még mindig civakodunk a nyomdával, illetve rendeljük az újranyomást. Milliós tételekről van szó, és az ügyvédek csak lassan mozognak
Egy biztos, nekünk sem hiányzik a késés...
Egy biztos, nekünk sem hiányzik a késés...
Apropó késés. Ezek szerint a hetedik kötet is később fog megjelenni (a nyomdás vita miatt?) Vagy úgy is kérdezhetném: a Nyári AnimeConon hányadik Árnybíró kötetet foghatjuk majd a kezünkben? :)
beküldve: 2007-05-23 13:50:34
(#331) Sárkánytűz ?!
If you fight for peace, then peace is only a dream for you. But you fight for it so others can live your dream.