Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Kiadványok >>
Árnybíró
Kapcsolódó tartalom: Árnybíró
beküldve: 2007-06-06 10:57:32
(#390) beküldve: 2007-06-06 10:34:34
(#389) Bocsánat, hogy értetlenkededm, de ti itt folyamatosan a 6. részről beszéltek... ez azt jelenti, hogy megjelent már? Én nem láttam sem itt sem máshol... Most akkor hogyan is van ez, valaki világosítson fel, léci!
beküldve: 2007-06-05 22:37:32
(#388) Hát azért meg kell hagyni ha így haladunk, hogy egy hónap/egy manga akkor hamar túlleszünk a 16 köteten ami eddig megjelent :) De meg kell hagyni a magyarok lustaságában lenyűgözött, hogy az árnybíró milyen precizen van kidolgozva. Az az egy két hiba csak halvány díszfolt benne Csak így tovább! Kedves MangaFan néni/bácsi nagyon becsülendő munkát végez! :)
Légyszi a következő kötet ne jelenjen meg addig amíg nem lesz rá 1500Ft zsebpénzem légyszike
INGYEN ÖLELÉS! :)
Szerk: NortonGirl 2007-06-05 22:38:23
Tessék gyorsan beszerezni a hatos részt mindenkinek, hogy nyugodtan tippelgethessük a hetes eseményeit
hm...remélem azért már Munszu megcsinálja a Mahai pecsétet....
Asszem erről Csaba már nyilatkozott valahol...
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Tessék gyorsan beszerezni a hatos részt mindenkinek, hogy nyugodtan tippelgethessük a hetes eseményeit
hm...remélem azért már Munszu megcsinálja a Mahai pecsétet....
"Mióta oly jelentéktelen vagyok, hibáim egyre ismétlődnek. Vajon mennyire kell megerősödnöm, hogy senki se sérüljön meg?"
beküldve: 2007-06-05 21:26:30
(#385) Tessék gyorsan beszerezni a hatos részt mindenkinek, hogy nyugodtan tippelgethessük a hetes eseményeit
beküldve: 2007-06-05 20:48:44
(#384) Kedvenc magyarra fordított manga nálam! Imádom
Még a 4. és a 6. kötetet kell beszereznem. pénzpénz-pénz...
(még a Dramacon 1. is ami nagyon kéne és még nincs meg a magyarra fordított mangák közül... )
Még a 4. és a 6. kötetet kell beszereznem. pénzpénz-pénz...
(még a Dramacon 1. is ami nagyon kéne és még nincs meg a magyarra fordított mangák közül... )
beküldve: 2007-06-05 18:38:24
(#383) Ami az igényességet illeti csak az előttem szólókhoz tudok csatlakozni! Amióta az Árnybíró első kötetét megvettem, azóta rajongok érte és mindenkinek csak ajánlom!:)
A 2-es kötet beszerzésével kicsit megszenvedtem, de csak meg lett (meg kell köszönöm a boltos néninek, aki minden követ megmozgatott, hogy minnél előbb meg tudja nekem rendelni. Vagy csak én jártam mindig a nyakára?:)
Mostmár csak a 6-os kötet hiányzik, de ez a fordulatos dolog nagyon felcsigázott!!:)
A 2-es kötet beszerzésével kicsit megszenvedtem, de csak meg lett (meg kell köszönöm a boltos néninek, aki minden követ megmozgatott, hogy minnél előbb meg tudja nekem rendelni. Vagy csak én jártam mindig a nyakára?:)
Mostmár csak a 6-os kötet hiányzik, de ez a fordulatos dolog nagyon felcsigázott!!:)
^_^ "Don't believe in yourself! Believe in me who believes in you!" TTGL XD
beküldve: 2007-06-05 18:15:12
(#382) Húúú, most olvaastam a hatost és nagyon érdekes fordulatot vett a dolog ... nagyon tetszett!
"Képregény=képsorokból álló művészet"
Nekem 1-2 apróbb hibától eltekintve eddig sem volt bajom az Árnybíróval. Messze a legigényesebb magyarul is megjelenő manga. Meg merem kockáztatni, hogy a teljes képregénymezőnyben (nem csak ázsiai) benne van a top 3-ban. Érződik rajta, hogy nem pusztán üzleti szempontból dobtátok piacra.
Egyetértek
amikor tökéletes a végeredmény, akkor jelenik meg.)
Helyes, helyes
Nekem 1-2 apróbb hibától eltekintve eddig sem volt bajom az Árnybíróval. Messze a legigényesebb magyarul is megjelenő manga. Meg merem kockáztatni, hogy a teljes képregénymezőnyben (nem csak ázsiai) benne van a top 3-ban. Érződik rajta, hogy nem pusztán üzleti szempontból dobtátok piacra.
Mindig reméld a legjobbat, de készülj a legrosszabbra!
amikor tökéletes a végeredmény, akkor jelenik meg.)
Helyes, helyes
Ezt örömmel halljuk!
Nagyon nem lassultunk be, lásd: indulástól számított 6 hónap alatt van 6 Árnybíró, 1 Naruto, 1 Mondo, és javában készülnek a többiek
(Bár az tény, hogy most sokkal odafigyelőbb munkát akarunk végezni. A 4-5. kötetben már alig volt elírás, a 6.-ban megint elsiettük. Ilyen többet nem lesz, amikor tökéletes a végeredmény, akkor jelenik meg.)
Nagyon nem lassultunk be, lásd: indulástól számított 6 hónap alatt van 6 Árnybíró, 1 Naruto, 1 Mondo, és javában készülnek a többiek
(Bár az tény, hogy most sokkal odafigyelőbb munkát akarunk végezni. A 4-5. kötetben már alig volt elírás, a 6.-ban megint elsiettük. Ilyen többet nem lesz, amikor tökéletes a végeredmény, akkor jelenik meg.)
A szerkesztők élete nem csak játék és mese...
beküldve: 2007-06-03 12:20:39
(#377) Nem türelmetlenkedésnek szánom, de mintha a fordítások lelassultak volna. Régebben alig győztük a párommal pénztársával, most meg porosodik a sok értékes kis bankó félretéve. A Kenshinre már annyit elraktam, hogy az egész sorozatot meg fogom tudni lassan venni belőle :(
Tudom, milyen nehéz lehet, és tényleg nem udvariatlan akarok lenni, csupán érdeklődöm, hogy mi történt.. A közösségen belül sajnos nem tudom megnyitni a fordítói blogot, valamiért mindig eltűnik a kocka ahol a ink van mikor megmozdítom az egeret.
Tudom, milyen nehéz lehet, és tényleg nem udvariatlan akarok lenni, csupán érdeklődöm, hogy mi történt.. A közösségen belül sajnos nem tudom megnyitni a fordítói blogot, valamiért mindig eltűnik a kocka ahol a ink van mikor megmozdítom az egeret.
Nagypofájú vagyok, de legalább én megmondom, amit gondolok, kérdezz bátran >:)
Kicsit elszaladt, igen Csak szép fokozatosan. Vagy szülinapodra kérd be az egészet
A szerkesztők élete nem csak játék és mese...
Szerk: Csaba 2007-06-03 11:44:40