Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Kiadványok >>
Árnybíró
Kapcsolódó tartalom: Árnybíró
beküldve: 2007-06-17 12:53:56
(#435) elolvastam a 6. kötetet és úgy döntöttem, hogy még mindig haragszom Munszura a pofon miatt
Egy keménytetőset, jókora motorral!
Az lenne a legjobb ha lenne egy kiírás a főoldalon hogy:
A KÖVETKEZŐ MANGA VÁRHATÓ MEGJELENÉSE: X
És akkor nem kéne kérdezősködni...
Vagy hamarabb kirakni az "előkészületben" képecskét, hogy mindenki megnyugodjon...
Vagy hamarabb kirakni az "előkészületben" képecskét, hogy mindenki megnyugodjon...
A főoldalon fent van, hogy lesz megjelenési terv !
"Képregény=képsorokból álló művészet"
Az lenne a legjobb ha lenne egy kiírás a főoldalon hogy:
Jogos, bár én annyira el vagyok maradva a társaság zöméhez képest az Árnybírók olvasásában, hogy szerencsémre, engem ez a probléma nem igazán érint (egyenlőre).
Mi a jobb, bűnösként élni, vagy ártatlanul meghalni?
beküldve: 2007-06-16 21:21:22
(#432) Az lenne a legjobb ha lenne egy kiírás a főoldalon hogy:
"All things change. Rocks to sand,men to corpses. Let me show you."
beküldve: 2007-06-16 19:17:59
(#431) nagyon jó lett a 6. kötet is jól ki lett találva a story, alig várom a folytatást
ismerd meg jól, aztán ítélj, mert mindenki egyedi
beküldve: 2007-06-16 19:16:24
(#430) Én most fejeztem be az első történetet, és meg kell mondanom, ez nagyon baró Egy asztmás árnybíró... na ezen nagyot röhögtem :) Az egész sztori felépítése nagyon tetszik, és a rajzolása is szép, legalábbis a magam mércéjével mérve.
Mi a jobb, bűnösként élni, vagy ártatlanul meghalni?
beküldve: 2007-06-16 16:40:56
(#429) Huhh, nem tudom, ti hogy vagytok vele, de ez a hatodik kötet... Király lett! Húha, eddig az első négyet nem kellett rejtegetnem anya elől... De azt az utóbbi 2-t... Mondjuk apa is rendszeresen olvassa, felváltva vesszük meg... Tehát 2- 1 ellen az arány nem ???
Én voltam a Kék Trollféleség a Sakuraconon xD =)
beküldve: 2007-06-14 23:28:54
(#428) Biztos hülye kérdés, de a 7. kötet mikor jelenik meg?
Csúcs ez az érzés, de csak annak, aki az, ami.
beküldve: 2007-06-14 19:15:27
(#427) Kissé megkésve ugyan, de megjött a 6. kötet. Nekem tetszik ez a történet is. Kíváncsi vagyok a végkifejletre.
... de ha nem is az Árnybíró, de a Naruto kapcsán biztosan sokan érdeklődnének pólók, figurák, stb. után.
Maximálisan támogatom az ötletet!!!
Lett volna egy jelentős összegem, hogy így teszel...
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
... de ha nem is az Árnybíró, de a Naruto kapcsán biztosan sokan érdeklődnének pólók, figurák, stb. után.
Maximálisan támogatom az ötletet!!!
"All things change. Rocks to sand,men to corpses. Let me show you."
Ahá, szóval japánosítják és utána mégis eltérnek tőle, értem, köszi
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
beküldve: 2007-06-12 14:30:00
(#423) Személy szerint engem nagyon érdekelnének az interjúk meg ilyesmik is. Minden, ami Árnybírós az jöhet.
Azon nem gondolkodtatok még, hogy valami merchandise cuccokról szóló megállapodást próbáljatok kötni? Tudom, hogy elsősorban nyomdaipari termékekkel foglalkoztok, de ha nem is az Árnybíró, de a Naruto kapcsán biztosan sokan érdeklődnének pólók, figurák, stb. után.
Azon nem gondolkodtatok még, hogy valami merchandise cuccokról szóló megállapodást próbáljatok kötni? Tudom, hogy elsősorban nyomdaipari termékekkel foglalkoztok, de ha nem is az Árnybíró, de a Naruto kapcsán biztosan sokan érdeklődnének pólók, figurák, stb. után.
Mindig reméld a legjobbat, de készülj a legrosszabbra!
beküldve: 2007-06-12 13:50:31
(#422) Szvsz az őszi conra kéne kiadni. Ott vinnék rendesen és nagyobb hírverést is kapna... Az interjúk meg jöhetnek végülis az alkotókat is kérdezik
Azért remélem enged a kiadó.
Azért remélem enged a kiadó.
Az tök jó lenne! amúgy ha meg lehetne oldani, akkor tehetnétek bele helyette számunkra érdekesebb dolgot. Mondjuk a szerzőkről, vagy rajzokat, mittomén.
Amúgy csak ez az egy ilyen spec. kötet van?
Amúgy csak ez az egy ilyen spec. kötet van?
Csúcs ez az érzés, de csak annak, aki az, ami.