Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Kiadványok >>
Árnybíró
Kapcsolódó tartalom: Árnybíró
Csak azt nem értem, hogy miért nem Onshi-logy?
Ugye mi is két verzióban használjuk: Árnybíró és Angjo Onsi. A japánok ugyanígy tesznek, ők Angjo Onshit és Amen Oszát használnak (ami ugyanzoknak a kandzsiknak a koreai olvasata), sőt, a későbbi kötetekben inkább az oszát használják, mint az onsit. Ezért is ez a bónuszkötet címe.
A kiadást még megvizsgáljuk, mert sajnos több mint a fele számunkra nem érdekes dolgokkal van tele pl. interjú a film hangjait adó színészekkel, Árnybíró figurák és merchandise, stb. Viszont a szando sztorija zseniális, Mary és Mago szösszenete gyönyörű, és a kis stripek is többnyire viccesek. Ha meg lehet beszélni a Sógakkannal, hogy csak ezeket a részeket nyomjuk ki, akkor valószínűleg ki lesz adva
Dyvolie: mondunk egy júliusi startot bevállalósan.
A szerkesztők élete nem csak játék és mese...
beküldve: 2007-06-11 21:23:49
(#419) Yay..én máma vettem meg a 6. részét a boritoja ennek is gyönyörü nagyon teccik ez a manwha/manga :) (pontosan nem tudom) ..ajánlani tudom csak :)
lizaa
Na ez télleg egy logikus kérdés...
"All things change. Rocks to sand,men to corpses. Let me show you."
beküldve: 2007-06-11 19:20:36
(#417) Hmm, jól néz ki, már a borítója is elbűvölő Csak azt nem értem, hogy miért nem Onshi-logy? Ha már a japán verziójú cím, vagyis a "Shin Angyo Onshi" van ott, nem pedig az "Amen Osa"
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
Nagyon jó lenne, ha ez is megjelenne.
Egyetértek
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
A 8-as kötet után ki lesz adva az OSA-LOGY is?
Nagyon jó lenne, ha ez is megjelenne.
Szando története miatt megérné. Bár még itt sem tisztázódik minden a múltjával kapcsolatban.
beküldve: 2007-06-11 10:42:09
(#414) A 8-as kötet után ki lesz adva az OSA-LOGY is?
Fúú ez jól néz ki! DE tulajdonképpen miről szól?
Elég romantikusnak néz ki.
Szerk. Beleolvastam.
Eleje arról szól, hogy hogyan találja meg Monrjon Szandót. Tovább nem mertem olvasni.
Remélem lesz szerencsénk hozzá! Érdekesnek tűnik!
"Képregény=képsorokból álló művészet"
beküldve: 2007-06-10 23:05:55
(#412) Csaba!
Remélem, a web boltra kevesebbet kell majd várnunk, mint a honlap elkészülésére anno...:)
Azért valami infót tudsz adni, hogy az a "nem sokára" mikor lesz?
Remélem, a web boltra kevesebbet kell majd várnunk, mint a honlap elkészülésére anno...:)
Azért valami infót tudsz adni, hogy az a "nem sokára" mikor lesz?
Az angyalok léteznek, csak néha nincsenek szárnyaik és BARÁTOKnak nevezzük Őket!
OMG ez kell! Akarom bármi áron xD
"We begin the armed intervention to all warfare with Gundam."
Elég romantikusnak néz ki.
Szerk. Beleolvastam.
Eleje arról szól, hogy hogyan találja meg Monrjon Szandót. Tovább nem mertem olvasni.
Szerk: weingartia 2007-06-10 20:32:51
"All things change. Rocks to sand,men to corpses. Let me show you."
beküldve: 2007-06-10 19:41:40
(#408) Sajnos nem tudunk nagyon beleszólni abba, hogy a nagy terjesztők hova mennyit visznek. Mivel pesten nagyon sok fogy, és hamar kimerülnek a készleteik (nekünk szintén, ezért nem tudunk nekik újra vinni), ezért kevesebbet visznek vidékre, és a nagy forgalmú fővárosi boltoka koncentrálnak.
Viszont nemsokára lesz Webbolt ahonnan megrendelhető, házhoz viszik, és valamilyen ajándékot is csomagolunk majd mellé. Ráadásul ha minden jól megy, nem kell majd postaköltséget sem felszámítanunk, azt mi átvállaljuk.
Viszont nemsokára lesz Webbolt ahonnan megrendelhető, házhoz viszik, és valamilyen ajándékot is csomagolunk majd mellé. Ráadásul ha minden jól megy, nem kell majd postaköltséget sem felszámítanunk, azt mi átvállaljuk.
szuper! (nagggyon vigyorog)
"Képregény=képsorokból álló művészet"
Na ja! Én is majdnem az anyázás határáig jutottam, mikor vége lett és ott voltam folytatás nélkül és tudtam, hogy a 7. részre még egy csomót várni kell.
(Persze az anyázást nem úgy értettem...)
(Persze az anyázást nem úgy értettem...)
Dettó
A webbolt jóóó lesz
Én ugyan pesti vagyok, de ez az extra ajándék felvillanyoz
De ha Narutos lesz, akrobata leszek és felmászom a plafonra, majd ott kitépem az összes szál hajam. (oké, ennyire azért nem utálom a Narutot)
A beszélő szerencsesüti...