Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Kiadványok >>
Árnybíró
Kapcsolódó tartalom: Árnybíró
Minden tiszteletünk a fanfordítóké, de az Árnybíró fordítása elég gyengére sikerült helyenként. Ha tudod, valahogy kérd kölcsön az első hármat, és olvasd el úgy is, akkor lesz az igazi (Sajnos egyre kevesebb boltban kapni 2. és 3. részt, nálunk elfogyott, csak az maradt, ami a boltokban van. Újranyomott 1. részt viszont még találsz bárhol )
A szerkesztők élete nem csak játék és mese...
Hello mindenki!
Én nem rég láttam az árnybírot. Az egyik anime magazinba még részletet is olvastam belőle, és nagyon megteccet. Meg fogom venni az összes kötetet. Ami sajna jó sok pénz
Én nem rég láttam az árnybírot. Az egyik anime magazinba még részletet is olvastam belőle, és nagyon megteccet. Meg fogom venni az összes kötetet. Ami sajna jó sok pénz
A többi mangához képest nem drága. Ráadásul egy nagyon jó manga, szóval nem kár ennyit kiadni érte.
beküldve: 2007-06-02 16:53:10
(#373) Hello mindenki!
A fórum manga részében van egy olyan topic, ami magyar kiadásokkal foglalkozik. Szerintem ott érdeklődj!
Csúcs ez az érzés, de csak annak, aki az, ami.
Szerk: Horsee 2007-06-02 12:36:58
beküldve: 2007-06-02 11:05:01
(#370) sziasztok!!!
engem is érdekelnek mangák, meg minden, és amiket ajánlottatok, abból tudtok egy kicsit mesélni, mégis milyen??
Az árnybíróval kezdtem ez a manga mizériát, de mostanra annyira megszerettem, hogy a könyvesboltokba lógok már, hogy mikor jön valami jó cucc...
előre is köszi mindent... Sziasztok!
engem is érdekelnek mangák, meg minden, és amiket ajánlottatok, abból tudtok egy kicsit mesélni, mégis milyen??
Az árnybíróval kezdtem ez a manga mizériát, de mostanra annyira megszerettem, hogy a könyvesboltokba lógok már, hogy mikor jön valami jó cucc...
előre is köszi mindent... Sziasztok!
"Angyalok konkrétan nincsenek, csak jó emberek,akik úgy viselkednek,hogy az már-már angyallá minősíti őket."
beküldve: 2007-06-02 07:27:50
(#369) Tegnap végre volt egy órám, és elolvastam a hatost, és be kell vallanom, meglepett a fordulat a sztoriban.
Alig várom a hetes kötetet!
Alig várom a hetes kötetet!
Szerk: AkuSano 2007-06-02 07:28:10
Nyisd meg a könyv (Árnybíró 6.) címénél a részletes adatlapját, és ott már engedi a kosarat használni.
Tigersss
Tigersss
Már ugyan nem látom, de emlékeztem, hogy szép avatarod van. Melyik manga/anime?
A beszélő szerencsesüti...
beküldve: 2007-05-31 21:15:27
(#367) Tűkön ülök, hogy mi lesz a folytatásban. Alig várom!
A beszélő szerencsesüti...
Valaki tudna ajánlani nekem még szupi mangakönyveket az Árnybíro a Narútó a Nyári srácok és a Bizenghaston kívül? Mert ezeket már mind kiolvastam.
A Bania nagyon jó lett és az Éjféli Opera is megér egy próbát.
Valaki tudna ajánlani nekem még szupi mangakönyveket az Árnybíro a Narútó a Nyári srácok és a Bizenghaston kívül? Mert ezeket már mind kiolvastam.
Usagi Jodzsimbo Az nagyon jóóó...
A Bania és a Dramacon is nagyon tetszett
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Szija Miyazaki! Nekem pl. az Ai hercegnő és a Tarot Café is nagyon tetszett... Kár, h mindegyik folytatásos. Egyébként érdemes elolvsni ;)
beküldve: 2007-05-31 16:03:12
(#363) Én az elején lemaradtam szoval az elsö három kötetett letöltöttem angolul a többi maradékot meg megvettem ^^ ...sokkal jobb kézben tartanom XD
lizaa
beküldve: 2007-05-31 14:43:38
(#362) Na hát én már tényleg el vagyok veszve még bekeretezni se tudom a szöveget hát ez csakis én lehetek!!!!!
Csak az tud szívből nevetni aki már elegett szenvedett!
Dramacont és a makrancos hercegnőt még nem nézegetted?
Nem ez miről szól
Nem ez miről szól
Csak az tud szívből nevetni aki már elegett szenvedett!
Szerk: Ekler 2007-05-31 14:42:14