Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Kiadványok >>
Árnybíró
Kapcsolódó tartalom: Árnybíró
beküldve: 2007-06-25 14:48:55
(#465) Sz'tem 100% hogy Munszu nem homi. Ha megnézitek, már az első kötet prológusában egyértelműen kiderül, hogy melyik nemhez is vonzódik, igaz az nem kapcsolódik a sztorihoz.. . De akkor is, ha a homokozóban keresné a boldogságot, akkor az ötödik kötetben mi a fészkes fenének menne bordélyházba, arról nem is beszélve, hogy előtte amikor bekajált abból a fincsi kis gombából Szandora kattant rá, és nem pl. Bangdzsára, márpedig nyíilt titok, hogy az illuminált állapotban lévő emberek a legőszintébbek.
We've been dreaming But who can deny, It's the best way of living Between the truth and the lies.
Az én elméletem az hogy akibe Muszu szerelmes az nem más mint a császárnő
Nem azért, de a császár férfi. És Munszu szerintem tutira nem homokos.
A császár nő volt! Ez majdnem biztos.
Szerintem tuti, hogy a császár fijú, csak egy kicsit lányos. És én is egész biztos vagyok benne, hogy Munszu az ellenkező nemhez vonzódik, szóval nem is Adzsite lesz a szerencsés.
Különben is a 6. kötet szerint Munszu csak elképzelte a csajszit... Talán volt egy mandragórás tripje...
Az eleje logikusnak hangzik, azzal hogy a csáazárnőbe
szerelmes, de a kövi (miszerint az császár és nem császárnő
mindent hazavág). Véleményem szerint Munszu nem homi
legalábbis remélem
Viszont a kardos kis tüneménynek lenne nála esélye
(ha már ennyire a szerelem és nem a cselekmény vonalán haladunk)
beküldve: 2007-06-25 01:55:09
(#463) Érdekes amit írtok. Nekem meg egy ideje - a mandragórás sztori óta - az a gondolat motoszkál a fejemben, hogy Adzsite a mandragórával akarta szolgálni a császárt és az álmát, de pont ezzel taszította pusztulásba a birodalmat. Megkockáztatnám hogy a császárt is "kezelte" vele. Amennyiben így volt, valószínű hogy igaz barátként Munszu szabadította meg a hamis létezés illúziójától. (Nem gondolom hogy Munszu meleg lenne, de a császárral való barátsága nagyon mély lehetett. Ezért azt sem hiszem hogy nőügy lenne a háttérben.) A nő akiről beszél a 6. kötet végén, - aki szintén csak káprázat volt - alátámasztaná a mandragórával "beoltott" császári udvar teóriámat.
Gondolom Munszu valamiért nem volt a barátja mellett, és mikor hazaért azt látta hogy valami nagyon nem OK. Esetleg nem ismerte fel azonnal hogy mi az ábra, talán a nőbe is úgy szeretett bele hogy az már csak "káprázat" volt. Szerintem...
És szegény Munszu újra és újra a múltba botlik. Most megint.
Örjítő lassúsággal csepegtetik az infókat. Alig várom hogy kiderüljön valami arról a régi szerelemről.
Gondolom Munszu valamiért nem volt a barátja mellett, és mikor hazaért azt látta hogy valami nagyon nem OK. Esetleg nem ismerte fel azonnal hogy mi az ábra, talán a nőbe is úgy szeretett bele hogy az már csak "káprázat" volt. Szerintem...
És szegény Munszu újra és újra a múltba botlik. Most megint.
Örjítő lassúsággal csepegtetik az infókat. Alig várom hogy kiderüljön valami arról a régi szerelemről.
Donnie Darko: Why do you wear that stupid bunny suit? Frank: Why are you wearing that stupid man suit?
Szerk: Fumihiko 2007-06-25 02:48:24
Na nekem ez már nyakatekert.. mért ölné meg azt akibe szerelmes??
Más teóriát mondok inkább!
Sztem inkább a császár nőjébe esett bele Monszu, de a nő nem viszonozta ezt, inkább csak barátként kezelte, kedvesen törődött vele, mint egy testvérrel, de ezt Monszu túlértékelte.
Na eddig értelmes az elméletem, innentől jön a halandzsa
És amikor Monszu bepróbálkozott, eldurrant az agya a visszautasítástól de nagyon durván ám. Megerőszakolta a csajt, de lebukott a császár elött, ezért párbajt vívtak, és ekkor ölte meg a császárt! (nem mintha ez nem lenne elég nyakatekert.. )
És sztem erre a szerelemre ráillik az eddigi sztori, és az is amit eddig mondtak erről a káprázat-szerelemről.
Na,vélemények???
Sztem inkább a császár nőjébe esett bele Monszu, de a nő nem viszonozta ezt, inkább csak barátként kezelte, kedvesen törődött vele, mint egy testvérrel, de ezt Monszu túlértékelte.
És amikor Monszu bepróbálkozott, eldurrant az agya a visszautasítástól de nagyon durván ám. Megerőszakolta a csajt, de lebukott a császár elött, ezért párbajt vívtak, és ekkor ölte meg a császárt! (nem mintha ez nem lenne elég nyakatekert.. )
És sztem erre a szerelemre ráillik az eddigi sztori, és az is amit eddig mondtak erről a káprázat-szerelemről.
Na,vélemények???
Elég jól hangzik... akár OK is lehet, bár azt gondolom, hogy erőszak nem volt...
Csak azt nem tudom, hogy a teóriád hogyan illik Munszu jelenlegi küldetéséhez. Mito azért adja neki ezt a feladatot, mert Munszunak volt már a Pjonganéhoz hasonló helyzet az életében. Pjongannál pedig éppen az a különleges, hogy Ondalt csak elépzelte magának, valójában nem találkoztak.
"Egyetlen ismeret van, a többi csak toldás: Alattad a föld, fölötted az ég, benned a létra." (Weöres Sándor)
Na nekem ez már nyakatekert.. mért ölné meg azt akibe szerelmes??
Na,vélemények???
Na,vélemények???
lumana.wordpress.com
beküldve: 2007-06-24 23:07:24
(#460) az 5. kötetben mond egy fontos dolgot Munszu. Mikor Nonge kérdezi hogy kire emlékezetimunszu azt feleli: 'Valójában nem szerlem volt. Csak puszta káprázat, egy látomás a barátság és a valóság határán.'
Bármennyire is bizarr az hogy Munszu a császárba volt szerelmes lehet hogy télleg az lesz
Bármennyire is bizarr az hogy Munszu a császárba volt szerelmes lehet hogy télleg az lesz
Ezekiel 25:17
Szerk: white pony 2007-06-24 23:07:45
Szerintem tuti, hogy a császár fijú, csak egy kicsit lányos. És én is egész biztos vagyok benne, hogy Munszu az ellenkező nemhez vonzódik, szóval nem is Adzsite lesz a szerencsés.
Különben is a 6. kötet szerint Munszu csak elképzelte a csajszit... Talán volt egy mandragórás tripje...
"Egyetlen ismeret van, a többi csak toldás: Alattad a föld, fölötted az ég, benned a létra." (Weöres Sándor)
A császár férfi volt! És ez teljesen biztos.
Az élet attól szép, hogy bármi megtörténhet. És attól szar, hogy meg is történik.
De még mindig fenn áll, hogy lehet biszex...
Most rémeket fogok látni egész éjjel... Munszu és a Bangdzsa...
Van egy olyan érzésem hogy aludni se fogok manapság inkább xDD
Nah én ettől a gondolattól már nappal is rémeket látok.
és akkor megszólal a tudomány: kevesen tudják, de férfiak nem lehetnek biszexulisak. világméretű felmérést végeztek a magukat biszexuálisnak valló pasikkal, és mindegyikről kiderült hogy homoszexuális vagy heteroszexuális, de olyan nem volt aki mindkét nemhez szexuálisan vonzódik.
mindazonálltal ez egy manga, a valóságtól eltérhet, szóval az alkotó akármit beleszőhet
Egy keménytetőset, jókora motorral!
Nah én ettől a gondolattól már nappal is rémeket látok.
Kitartó vagy
Hát de miért is ne?
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
O.o utállak...
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
Az élet attól szép, hogy bármi megtörténhet. És attól szar, hogy meg is történik.
Szerk: Mariko 2007-06-22 19:35:01
"We begin the armed intervention to all warfare with Gundam."