Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Kiadványok >>
Árnybíró
Kapcsolódó tartalom: Árnybíró
beküldve: 2007-05-18 15:40:30
(#300) Én örülök neki hogy "csak" 18 kötetes lesz. Legalább nem húzhatják végtelenségbe, és így még anyagilag is elviselhető. És már az egy harmadán járunk!
"Kezemben az eszköz, szívemben az akarat." - Death Note
beküldve: 2007-05-18 14:17:38
(#299) Tailor barátom "unszolására" :P megvettem én is ezt a mangát. A kezdet számomra kicsit zötyögős volt, de mára eléggé megkedveltem. Izgalommal várom a folytatásokat. :)
Ps: Gratulálok a mangafan stábjának. :) Hála nektek, Magyar honban, magyar nyelven is kapható ez a remek stílus.
Ps: Gratulálok a mangafan stábjának. :) Hála nektek, Magyar honban, magyar nyelven is kapható ez a remek stílus.
Real World Espada!
18-ra tervezik. Egyre jobban érdekel a 10. kötet környéke. Aki előreolvasott, az nagy hentelésekről számolt be. Talán évvégére kézbevehetjük azt is.
Csak 18? Én azt hittem sokáig fog menni, de jó, mert lágalább látni az alagút végét.
Csúcs ez az érzés, de csak annak, aki az, ami.
beküldve: 2007-05-17 20:36:09
(#297) A 7. kötet mikor jelenik meg? Tudom, korai a kérdés, hiszen sok helyen még nem kapni a 6. részt sem, de valami időpont jó lenne.
Amúgy hány kötetes? Én már hallottam mindenfélét, hogy 12 meg hogy 13.... de most mégis mennyi??
Holnap jön ki a 16. Japánban.
Na, nekem tetszett a 6. kötet bár nem nagyon vitte előre a történetet, de azért jó volt ^^" Kiwi vagyok mi fog történni ezután... Amúgy hány kötetes? Én már hallottam mindenfélét, hogy 12 meg hogy 13.... de most mégis mennyi??
18-ra tervezik. Egyre jobban érdekel a 10. kötet környéke. Aki előreolvasott, az nagy hentelésekről számolt be. Talán évvégére kézbevehetjük azt is.
beküldve: 2007-05-17 19:06:27
(#294) Na, nekem tetszett a 6. kötet bár nem nagyon vitte előre a történetet, de azért jó volt ^^" Kiwi vagyok mi fog történni ezután... Amúgy hány kötetes? Én már hallottam mindenfélét, hogy 12 meg hogy 13.... de most mégis mennyi??
"Mióta oly jelentéktelen vagyok, hibáim egyre ismétlődnek. Vajon mennyire kell megerősödnöm, hogy senki se sérüljön meg?"
Szerk: Aya 2007-05-17 19:08:42
beküldve: 2007-05-17 17:03:05
(#293) A+ fórumon ezt írtam a témában...de csak most vettem észre, hogy a 2-3-4. kötet kimaradt. Mivel már régen olvastam, ezért most nem is tudnék azokhoz mit mondani, tán csak annyit, hogy a 3. kötet hihetetlen izgalmas volt, de a 4. talán éppen ezért halál unalmas, és kiszámítható. A Női árnybíró meg gáz, elég erőltett.
Árnybíró: igazából mivel már láttam a filmet nem ért meglepetésként a történet, csupán az, hogy Munszu (fordításban így írják) feltehetőleg asztmás.yikes Ez nekem a filmből valahogy nagyon nem jött le. Ez vmi átok rajta, vagy alapból ilyen? Az a sztori tetszett a legjobban, amikor a fiatalok felviszik az időseket a hegyre, hogy ott haljanak meg és már ne legyenek a terhükre. Egy eszkimós filmre emlékeztetett, amikor az eszkimócsalád éhezett és a nagymama fogta magát és kiment az igluból a hóviharban, hogy a család többi tagjának ne kelljen eltartania és több élelem jusson nekik. Az egész nagyon kegyetlennek tűnik, de józan paraszti ésszel tekintve van benne ráció. Na és most akár rá is térhetnénk kényes társadalmi kérdésekre, de tuti senki se olvasná el és az egész topic nem is erről szól szerintem.
Árnybíró 5: legutóbb tán az 1. és a 2. kötetről írtam. Nos a 3. rettentően izgalmas volt, viszont a 4. gyakorlatilag annak a levezetése. Szerintem ez utóbbi unalmas és kiszámítható volt, nekem nem tetszett nagyon. Az 5. kötet meg olyan jónak mondható volt. A gombás rész különösen tetszett.cool A másik ami érdekes, hogy Magi néven most jelent meg az a karakter, aki a filmben Mari néven szerepel. Kicsit fura, mert a film ugyebár csak az első két kötetet dolgozta fel.
Árnybíró 6: ebben a történetben még nem csalódtam. na jó, kivéve talán azt a részt, amikor megjelent a női árnybíró, mert az túlságosan kiszámítható volt. A mostaniról csak annyit mondhatok, hogy jó volt, bár közben rájöttem, hogy a mi a hej-hó. Olyan rossz, hogy mindig a legizgalmasabb résznél hagyják abba, de sejthető, hogy a csaj majd legyőzi a betegségét. Hm, betegség...na igen, nekem az Egy csodálatos elme c. film ugrott be, tehát a skizofrénia, amit nem lehet meggyógyítani. neutral De persze Munszu majd csak megoldja valahogy. cool Azzal, hogy a történet közepén ért véget a könyv, sajna nem írták még le a hátterét a dolognak. Azokat a magyarázó részeket mindig nagyon várom, úgy sokkal jobban meg lehet érteni az egészet.
Árnybíró: igazából mivel már láttam a filmet nem ért meglepetésként a történet, csupán az, hogy Munszu (fordításban így írják) feltehetőleg asztmás.yikes Ez nekem a filmből valahogy nagyon nem jött le. Ez vmi átok rajta, vagy alapból ilyen? Az a sztori tetszett a legjobban, amikor a fiatalok felviszik az időseket a hegyre, hogy ott haljanak meg és már ne legyenek a terhükre. Egy eszkimós filmre emlékeztetett, amikor az eszkimócsalád éhezett és a nagymama fogta magát és kiment az igluból a hóviharban, hogy a család többi tagjának ne kelljen eltartania és több élelem jusson nekik. Az egész nagyon kegyetlennek tűnik, de józan paraszti ésszel tekintve van benne ráció. Na és most akár rá is térhetnénk kényes társadalmi kérdésekre, de tuti senki se olvasná el és az egész topic nem is erről szól szerintem.
Árnybíró 5: legutóbb tán az 1. és a 2. kötetről írtam. Nos a 3. rettentően izgalmas volt, viszont a 4. gyakorlatilag annak a levezetése. Szerintem ez utóbbi unalmas és kiszámítható volt, nekem nem tetszett nagyon. Az 5. kötet meg olyan jónak mondható volt. A gombás rész különösen tetszett.cool A másik ami érdekes, hogy Magi néven most jelent meg az a karakter, aki a filmben Mari néven szerepel. Kicsit fura, mert a film ugyebár csak az első két kötetet dolgozta fel.
Árnybíró 6: ebben a történetben még nem csalódtam. na jó, kivéve talán azt a részt, amikor megjelent a női árnybíró, mert az túlságosan kiszámítható volt. A mostaniról csak annyit mondhatok, hogy jó volt, bár közben rájöttem, hogy a mi a hej-hó. Olyan rossz, hogy mindig a legizgalmasabb résznél hagyják abba, de sejthető, hogy a csaj majd legyőzi a betegségét. Hm, betegség...na igen, nekem az Egy csodálatos elme c. film ugrott be, tehát a skizofrénia, amit nem lehet meggyógyítani. neutral De persze Munszu majd csak megoldja valahogy. cool Azzal, hogy a történet közepén ért véget a könyv, sajna nem írták még le a hátterét a dolognak. Azokat a magyarázó részeket mindig nagyon várom, úgy sokkal jobban meg lehet érteni az egészet.
Csúcs ez az érzés, de csak annak, aki az, ami.
beküldve: 2007-05-16 08:50:45
(#292) Én abban reménykedem, hogy több háttérinfo lesz, ami indokolja Munszu tuskó viselkedését... eddig nem csodálkozom azon, hogy valószínűleg a Szandó majd Adzsite felé fog tendálni...
Az art pedig még mindig csúcs!!!
Az art pedig még mindig csúcs!!!
If you fight for peace, then peace is only a dream for you. But you fight for it so others can live your dream.
Lásd (pl [Link] itt) a következő kötet borítóját, ahol Munszu a Mahait tartja...
Én az újranyomott első kötetet nem fogom még egyszer megvenni, jóból is megárt a sok. (Amúgy nekem az a kiadás, ami elöszőr volt sokkal jobban tetszik.)
A 6. kötetben kicsit csalódtam. A rajzok és a történet továbbra is nagyon jók,
de már úgy idegesít, hogy a harmadik olyan kötetet olvasom, amiben még mindig nincs új mahai. XD
Meg úgy általában, olyan, mintha nem történne semmi, na jó az ötödik kötetben volt az a harc a jaguár csajszival, de... ^^"
Remélem, hogy a következő kötet már tele lesz izgalommal. Csaba azt nyilatkozta a Japanimániának, hogy 2 kötet lesz a mahai megszerzése, tehát a következőben valószínű meglesz a pecsét.
beküldve: 2007-05-14 18:20:36
(#289) Az első kötet 2. kiadásán én is gondolkodtam, de végül úgy döntöttem, hogy a borítóért sok az 1500, inkább veszek belőle 5. kötetet (3MKF idején). A 6. meg szerintem nagyon jó lett, az elválasztási, vagy elgépelési hibáktól, a kisebb képhibáktól (a háttér néhol mintha túl "pöttyös" vagy milyen lenne) eltekintve. Annak is kifejezetten örültem, hogy újra egy többrészes, egész köteten végigmenő történet következett ^^
beküldve: 2007-05-14 18:13:25
(#288) Én az újranyomott első kötetet nem fogom még egyszer megvenni, jóból is megárt a sok. (Amúgy nekem az a kiadás, ami elöszőr volt sokkal jobban tetszik.)
de már úgy idegesít, hogy a harmadik olyan kötetet olvasom, amiben még mindig nincs új mahai. XD
Meg úgy általában, olyan, mintha nem történne semmi, na jó az ötödik kötetben volt az a harc a jaguár csajszival, de... ^^"
Remélem, hogy a következő kötet már tele lesz izgalommal. "A szárnyaim elfeledték, hogy kell repülni, mert mindig csak megjátszottam, hogy repülök. Van értelme a szárnyaknak, melyek képtelenek repülni?" /Air/
Szerk: IchiGo 2007-05-14 18:14:12
beküldve: 2007-05-14 14:36:11
(#287) Ha lesz csereakció akkor sem cseréltetem ki a 6.kötetemet. Nincs annak semmi baja. Egy két szövegbeli baki engem nem zavar. Vizuális típus vagyok és a képkre fektetem mindig a hagsúlyt.
Ezért is vettem meg az újrakiadott 1. kötetet. Meseszép!
Ezért is vettem meg az újrakiadott 1. kötetet. Meseszép!
"Nyali fali éjszakák" Nagyon jóó!
Én még nem vettem meg az újrakiadott első kötetet, de azt hallottam, hogy ebben van pár javítás és a képek is tisztábbak.
Tényleg? Én meg megvettem, de még nem néztem bele mennyit változtattak, csak feltételeztem, hogy csak a boritót.