Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Kiadványok >>
Árnybíró
Kapcsolódó tartalom: Árnybíró
Conra jött ki Nézz körül az Események szekcióban, a Börzén mi is kinn leszünk, és beszerezheted, sőt, ajándékot is adunk mellé!
A szerkesztők élete nem csak játék és mese...
Elolvastam az 5. és a 6. kötetet! Alig tudtam letenni, de ezt már megszoktam, hiszen az Árnybíró az mégis csak Árnybíró!
A Gombás-Denevérizés jelenet nagyon üt!
Ja és a poszter! Köszönöm! Egyszerűen csodás!
olvastad a 6.résztttttttt?????????????? hol?? Légyszi mond meg!!!én csak most tudtam megszerezni az5.részt!! puszika
Rock 4 Ever!!!!
beküldve: 2007-05-09 19:42:28
(#253) császtok!!Ki olvasta már az Árnybíró 5-öt?Annyira *** jó h az nem igaz!!és az AI hercegnő!!na azt iimádom!! Sajna nem tudtam elmenni a SakuraConra pedig elakartam !!Ha valaki volt légysz meséljeen h milyen volt!!! elöre is köszi puszika
Rock 4 Ever!!!!
Szerk: Admin 2007-05-09 19:49:32
Úgy várom már, mi lesz együgyű Ondalékkal... nem tudom, de arról a névről, hogy Ondal a Magyar vándor jutott eszembe... vagyis onnan is Ond, és Kond (ez már megint nem ide illett, nem baj)
hihi ez jó!! iimádom azt a könyvet!!olan jó versek meg irományok vannak benne!! szia
Rock 4 Ever!!!!
beküldve: 2007-05-09 18:12:27
(#251) Úgy várom már, mi lesz együgyű Ondalékkal... nem tudom, de arról a névről, hogy Ondal a Magyar vándor jutott eszembe... vagyis onnan is Ond, és Kond (ez már megint nem ide illett, nem baj)
A beszélő szerencsesüti...
Hm...más színű a papír Még nem kezdtem bele,mert nagyon megijedtem attól a 2 Narutós képtől amit valaki belenyomott,most éppen nem merek hozzáérni szerencsétlen mangához
Ha nem mersz hozzáérni, akkor én szívesen elolvasom helyetted.
Más színű a papír? Meg hallotttam valami rémhírt a borítóról...
Jah-Jah, az a rémhír, hogy a borítón "6"-os szám van, de ha kinyitod és látod azt a Sando és a denevéres képet, akkor ott pedig az "5"-ös szám van...
"Mióta oly jelentéktelen vagyok, hibáim egyre ismétlődnek. Vajon mennyire kell megerősödnöm, hogy senki se sérüljön meg?"
beküldve: 2007-05-09 16:15:57
(#248) beküldve: 2007-05-09 15:52:16
(#247) Elolvastam az 5. és a 6. kötetet! Alig tudtam letenni, de ezt már megszoktam, hiszen az Árnybíró az mégis csak Árnybíró!
"Nyali fali éjszakák" Nagyon jóó!
beküldve: 2007-05-09 15:10:44
(#246) Juj nagyon jó ez a kötet is, alig várom, hogy megtudjam mi történeik velük
Nathaniel never dies ^^
Szerk: Yakaii 2007-05-09 15:10:54
beküldve: 2007-05-09 14:50:10
(#245) beküldve: 2007-05-09 14:48:55
(#244) Vajon hány kötetes lesz teljesen?
"A szárnyaim elfeledték, hogy kell repülni, mert mindig csak megjátszottam, hogy repülök. Van értelme a szárnyaknak, melyek képtelenek repülni?" /Air/
beküldve: 2007-05-09 14:41:20
(#243) Ezért jó a franciáknak... Náluk már 13 kötet ki van adva. Amúgy Japánban most 18-án jön az új kötet, szám szerint a 16-os.
beküldve: 2007-05-09 14:18:42
(#242) A hatodik kötet baromi jó lett. Majdnem hülyét kaptam, mikor vége lett és én ott ültem a buszon következő kötetre várva. Asszem ma mégegyszer nekiállok a 6.-nak. De azért nálam még mindig a tigristestvér a nyerő!
Mindig reméld a legjobbat, de készülj a legrosszabbra!
beküldve: 2007-05-09 12:37:51
(#241) Na a 6. kötet is remek volt, jókat derültem és sokat izgultam rajta - és izgulhatok még egészen a 7. kötetig, hogy megtudjam, mi lett szegény Pjongannal!
Volt pár apróbb hiba (Pjongan és Pjonghe nevének felcserélése egy-két helyen, a könyv oldalán nem ugyanaz a kis képecske volt, mint a borító oldalán), de ennyi még belefér.
Volt pár apróbb hiba (Pjongan és Pjonghe nevének felcserélése egy-két helyen, a könyv oldalán nem ugyanaz a kis képecske volt, mint a borító oldalán), de ennyi még belefér.
http://coldfusion.simpleboard.net/ - Manga, anime, képregények, filmek...