Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Kiadványok >>
Árnybíró
Kapcsolódó tartalom: Árnybíró
beküldve: 2007-05-01 10:35:45
(#225) A Mangazinra egy kis ideig én fordítottam a Kenshint de előbb lövöm magam fejbe minthogy fonetikusan vagy átírjak bármit. Már ha a mangazini fordításról van szó :P
Nagypofájú vagyok, de legalább én megmondom, amit gondolok, kérdezz bátran >:)
Mindenesetre amikor megtudtam hogy megjelenik a Kenshin, simán letöröltem az első 3 kötet fordítását olvasatlanul
Legalább nem fog zavarni a magyar átírás
Már rég olvastam a Kenshin magyar fanfordítását, de nekem nem rémlik, hogy fonetikusan írták volna a neveket.
Az élet attól szép, hogy bármi megtörténhet. És attól szar, hogy meg is történik.
Vannak dolgok amiket csak a sötét oldal adhat meg....
A mahaira gondoltál?
Nem. Ezt a sötét oldal témájával kapcsolatban értem.
Mindenesetre amikor megtudtam hogy megjelenik a Kenshin, simán letöröltem az első 3 kötet fordítását olvasatlanul
Kár hogy az a 3 kötet megvan angolul is. Nem adtok értük egy Árnybíró 6-ot?
A szerkesztők élete nem csak játék és mese...
Vannak dolgok amiket csak a sötét oldal adhat meg....
A mahaira gondoltál?
A beszélő szerencsesüti...
beküldve: 2007-04-30 12:35:48
(#219) beküldve: 2007-04-29 23:18:30
(#218) Tényleg még a Mahai is kell neki...szegény csávó
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
A baj csak az, hogy a sötét oldal fordítása elég rossz
(ettől függetlenül nagy respekt a munkájukért)
Igen nem mindíg jó az ingyenes, de azért vannak kivételek. Mindenesetre amikor megtudtam hogy megjelenik a Kenshin, simán letöröltem az első 3 kötet fordítását olvasatlanul (bár megvan angolul is, de mégis magyarul az igazi).
Hogy ne legyek off annyira: rákészültem a 6. kötetre, elolvastam az összes kötetet, vittem metróra, munkahelyre. Most pár dolog a helyére került, nameg megint jót röhögtem néhány poénon.
Pl amikor Munszu begombázik és elkezd "játszani" a denevérrel...
Kíváncsi leszek, miket kell kiállnia a Mahai pecsétért,,,
Szerk: Gyalog vagyok
Szerk: Rudymester 2007-04-29 22:51:18
A baj csak az, hogy a sötét oldal fordítása elég rossz
A szerkesztők élete nem csak játék és mese...
Nagyon helyes, a sötét oldal egyszerűbb és csábító, de felfalja a lelked és nehéz a visszatérés a jó oldlara...
Ahogy mondod Mester!
Igaz de nekem tetszik ez a hatalom ami a sötét oldal ad
Nagyon helyes, a sötét oldal egyszerűbb és csábító, de felfalja a lelked és nehéz a visszatérés a jó oldlara...
Ahogy mondod Mester!
Az élet attól szép, hogy bármi megtörténhet. És attól szar, hogy meg is történik.
hősiesen ellenállok a kísértésnek, hogy levadásszak valami kalózverziót.
Szerk: Rudymester 2007-04-29 15:29:48
beküldve: 2007-04-29 15:00:38
(#212) Gratulálni szeretnék az Árnybíróhoz. Nagyon jó manga, messze ez a legjobb a jelenlegi magyar kínálatból (bár ez nem tudom mennyire számít nagy szónak). Már nagyon várom a folytatást, és hősiesen ellenállok a kísértésnek, hogy levadásszak valami kalózverziót.
beküldve: 2007-04-28 21:31:44
(#211) Ahogy néztem a többi kiadó mangáit, a tiétek magasan szárnyal a toplistámon! Az árnybíró is és a másik 2 tervbe vett is! (A KEnshin régi nagy kedvencem, szóval NAGYON KÖSZÖNÖM!!!!!!)
Az angyalok léteznek, csak néha nincsenek szárnyaik és BARÁTOKnak nevezzük Őket!