Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Kiadványok >>
Árnybíró
Kapcsolódó tartalom: Árnybíró
Azt szeretném kérdezni, hogy az Árnybíró összefüggő történet? vagy mindegyik kötet más-más esemény? Csak mert az első részt sehol se találom :[
Pedig az első rész nagyon tuti.És az események időrendben követik egymást.A fejezetek is jól össze vannak rakva és könnyen lehet követnia az események vonalát. Szóval a történet összefüggö.Inkább a fejezetek amik más más történetet mondanak el de időlegesen.Ugye érted mire gondolok?
Általában miden kötetben egy-két kalandot mutatnak be, de közben kis információmorzsákat kapunk az egész összefüggő történetről, na meg persze újabb társak is szegülnek főhősünkhöz.
Szóval ajánlott lenne az első kötettel kezdeni, de ha tudod az alapsztorit, akkor (szerintem) meg fogod érteni a második kötetet, bár így nem lesz ugyanolyan érzés majd az első kötetet olvasni.
Szóval ajánlott lenne az első kötettel kezdeni, de ha tudod az alapsztorit, akkor (szerintem) meg fogod érteni a második kötetet, bár így nem lesz ugyanolyan érzés majd az első kötetet olvasni.
beküldve: 2007-04-17 19:17:42
(#178) Azt szeretném kérdezni, hogy az Árnybíró összefüggő történet? vagy mindegyik kötet más-más esemény? Csak mert az első részt sehol se találom :[
Az egy hosszabb ív első lépése volt, később sokszor visszatérnek belőle elemek. A legfontosabb, hogy
Adzsite befejezte a vándorútját
, ami azért nála jelent valamit Most értesültem róla hogy az árnybírónak összesen 16 része van eddig készen, de azt még nem lehet tudni hogy lesz-e több is. Ez biztos,mint ahogy az is hogy animációs filmben is elkészült. A filmbéli képek nagyon meggyőzőek.Tuti siker lesz belőle.
Hát a film nem valami nagy eresztés. A grafika rendben van de istenigazából kb az első kötetnek felel meg. Így semmi lényegi nem történik benne illetve folytatásért kiált...
"Plombáld le a múltat. Én is leleplombáltam. Mert Úgy folyik, rajtad keresztűl az élet. És megaksztja majd a vízórádat, a vízkő, mert az nálad keményebb."
Picit le vagyok maradva, és csak most értem az ötödik rész végére. Valami elképesztően jó lett. A Tigristestvér egyszerűen gyönyörű!
A Tigristestvér nekem is nagyon tetszett, bár bevallom, elsőre nem értettem benne a miérteket. Van az egész mangának egy "keleties logikája", ami nem ésszerű olykor európai szemmel... Az az eső és hó c. sztori (?) viszont nagyon gyenge szerintem... nem szeretem az ilyet, amikor szinte csak harc van és ebben kimerül a cselekmény.
"Félünk tisztán látni, és félünk, hogy tisztán látnak minket."
beküldve: 2007-04-17 11:04:24
(#174) Picit le vagyok maradva, és csak most értem az ötödik rész végére. Valami elképesztően jó lett. A Tigristestvér egyszerűen gyönyörű!
Mindig reméld a legjobbat, de készülj a legrosszabbra!
beküldve: 2007-04-15 17:18:23
(#173) Most értesültem róla hogy az árnybírónak összesen 16 része van eddig készen, de azt még nem lehet tudni hogy lesz-e több is. Ez biztos,mint ahogy az is hogy animációs filmben is elkészült. A filmbéli képek nagyon meggyőzőek.Tuti siker lesz belőle.
Nekem az Árnybíró volt az első mangám és nekem állatira tetszik a ralyzolása meg a törtébnet és utána néztem és 14 kötetes összvisz(csak )de ha túl hosszú lenne akkor meg egy idő után unalmassá válna
én azt olvastam, h japánban már kiadták a 15.-t is..
Lehetőleg mindig mosolyogj! Ha úgy nem megy, h felhúzod a szád sarkát, akkor csak hagyd lekonyulni a közepét =)
Nekem az Árnybíró volt az első mangám és nekem állatira tetszik a ralyzolása meg a törtébnet és utána néztem és 14 kötetes összvisz(csak )de ha túl hosszú lenne akkor meg egy idő után unalmassá válna
Együtt érzek veled! Ez a hír engem is lesujtott .
A legelső mangám nekem is az árnybíró volt és annyira megfogott hogy kézzel lábbal kapaszkodtam a többi részéhez. De remélem lesznek majd visszajelzések és akkor talán elkészülhet a folytatása.Mindenesetre engem
a rajz ami igazán megfogott.Megláttam és tudtam hogy ez
nagyon le tudna kötni.Aztén beleolvastam és a történet is
nagyon klasszúl van összetákolva úgyhogy úgy egészében megfogott. Ugyhogy ha mindenki így gondolkozik akkor szerintem elkészülhet a fojtatása.
***Ez nem ide tartozik, a dumaládában ott a válasz.***
-Admin
-Admin
Igen, igen ez igaz. Csak kellett a tipp és inkébb biztosra mentem.Tudtam hogy ráharap valaki a kérdésemre csak nemgondoltam hogy ilyen hamar.Egyébként a választ megtaláltam a dumaládában.Ugyhogy máskor nem strapálom magamat két helyen.
:) azért nincs harag :)
beküldve: 2007-04-14 20:58:38
(#168) Azthiszem ennyit még sosem tettem egy manga beszerzéséért mint az Árnybíró 5-ért.
Ma volt egy tárgyalásunk egy ügyben. (Amifoci kupa.) Én meg galád módon a szünetben bevágódtam a QB-nk kocsijába, és Velencéről (Ott volt a banzáj egy étteremben.) átszáguldottam Fehérvárra, és megvettem az 5. kötetet. Mire a tárgyalás folytatódott (Azaz érdemben elkezdődött.), már vissza is értem.
Ma volt egy tárgyalásunk egy ügyben. (Amifoci kupa.) Én meg galád módon a szünetben bevágódtam a QB-nk kocsijába, és Velencéről (Ott volt a banzáj egy étteremben.) átszáguldottam Fehérvárra, és megvettem az 5. kötetet. Mire a tárgyalás folytatódott (Azaz érdemben elkezdődött.), már vissza is értem.
Mindig reméld a legjobbat, de készülj a legrosszabbra!
Szerk: Lonewolf 2007-04-14 21:04:18
beküldve: 2007-04-14 15:47:01
(#167)
Szerk: Admin 2007-04-14 16:52:52
Hát, igen De ettől manga a manga, hogy az út véget ér egyszer...
Ilyen 1. kiadás csak nálunk van
Rudymester: van
Ilyen 1. kiadás csak nálunk van
Rudymester: van
Szerk: Micchan 2007-04-14 11:48:10