Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Kiadványok >>
Árnybíró
Kapcsolódó tartalom: Árnybíró
beküldve: 2007-04-14 11:44:27
(#165) Szerintetek van arra bármekkora esély, hogy az Árnybíró animét kiadja valaki itthon DVD-n (*álmodik*)? A manga elég sikeres, kíváncsi lennék mennyire érdekelné az embereket a mozgóképes változat.
Szóval, ha a héten bemegyek a debreceni 576-ba, akkor hozzájuthatok az 5.-hez?
Elvileg igen...
Gyakorlatilag viszont majd vmikor a jövőhét vége fele TALÁN. Az Alexandrában viszont már van(persze, 1 példánnyal kevesebb... )
Chaos is order in a mask...
Szerk: Gilnor 2007-04-14 11:22:28
beküldve: 2007-04-12 00:26:13
(#163) Csaba:
Tudjátok már mikor lesz az első biztos "botrány" a kiadónál? Nekem van egy tippem:
Mikor kijön magyarul az utolsó árnybíró kötet is. Ilyet itthon még senki nem élt meg, hogy a hőn szeretett hősei befejezik az utazásukat, és nincs tovább.
Készültök már a rajongói levelekre?
Tudjátok már mikor lesz az első biztos "botrány" a kiadónál? Nekem van egy tippem:
Mikor kijön magyarul az utolsó árnybíró kötet is. Ilyet itthon még senki nem élt meg, hogy a hőn szeretett hősei befejezik az utazásukat, és nincs tovább.
Készültök már a rajongói levelekre?
Mindig reméld a legjobbat, de készülj a legrosszabbra!
Üdv!
Remek, remek *dörzsöli a kezét*
Át kell hozzá pakolnom a könyvespolcot, hogy egy sorban elférjen a teljes sorozat, de ez legyen a legnagyobb kényelmetlenségem...
Sztem úgy 18 kötet lesz, de lehet, hogy tévedek.
Remek, remek *dörzsöli a kezét*
Át kell hozzá pakolnom a könyvespolcot, hogy egy sorban elférjen a teljes sorozat, de ez legyen a legnagyobb kényelmetlenségem...
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
beküldve: 2007-04-11 22:46:55
(#161) Holnap én is berohanok a helyi Alexandrába, hogy van-e már 5. kötet. A neten már rendelhető tőlük. NAgyon várom. :)
Még meg sincs az 5, de már a 6-ra fenem a fogam.
Még meg sincs az 5, de már a 6-ra fenem a fogam.
MIKORRA VÁRHATÓ AZ ÁRNYBÍRÓ 6. KÖTETE!?
Ez engem is nagyon érdekelne. Tudom, hogy telhetetlen vagyok, még ki sem hült igazán az 5. kötet, de már alig várom a 6. kötetét. (Lassan már az időt is manga megjelenésekben mérem, elsősorban Árnybíró megjelenésekben.)
Gratulálok az igazán színvonalas sorozathoz! Még sok ilyet kívánok Nektek .... és persze Nekünk is!
Azért is írtam az "eddig"-et. De ahogy láttam az első kötet borítója nálunk először máshogy nézett ki, mint azok között, amit belinkeltél. Máshol is volt ilyen borítóval "limitált" kiadás, vagy csak nálunk?
Lesz az már több is
Francia, japán, koreai borítók és én már láttam a 16-ost is
Francia, japán, koreai borítók és én már láttam a 16-ost is
A 10. kötet után is úgy néz ki, hogy nincs hova vinni a sztorit, és erre olyan fordulat jön, hogy ihaj
A szerkesztők élete nem csak játék és mese...
N 14 kötetes összvisz
Ha jól tudom, akkor 14 kötetes eddig.
beküldve: 2007-04-11 17:55:29
(#156) Nekem az Árnybíró volt az első mangám és nekem állatira tetszik a ralyzolása meg a törtébnet és utána néztem és 14 kötetes összvisz(csak )de ha túl hosszú lenne akkor meg egy idő után unalmassá válna
Szerintem telefonálj oda, mert az 576ba extra nehezen szokott eljutni a szállítás. Volt, hogy két hetet is csúsztak vele.
Az 5 csillag! És ezt valmailyen ajándékkal is ki szoktuk fejezni
Szóval, ha a héten bemegyek a debreceni 576-ba, akkor hozzájuthatok az 5.-hez?
Elvileg igen...
beküldve: 2007-04-09 19:45:12
(#151) Szóval, ha a héten bemegyek a debreceni 576-ba, akkor hozzájuthatok az 5.-hez?
Szerk: A mordályos nyul 2007-04-09 19:45:29