Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Kiadványok >>
Árnybíró
Kapcsolódó tartalom: Árnybíró
Ezt bonyolultabban ki se fejezhetted volna...ezek a mai tinik,dehát nem ők tehetnek róla..
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
Végül is...Gravitationnak is csak a hátuljára van írva igen ízlésesen mini betűkkel hogy 16 old teen +
Hehe,azért gondolom annyira fiatalok nem olvassák,de ha mégis a mai kölköket már semmivel nem lehet jobban megrontani..csak be ne tiltsák miatta
Hehe,azért gondolom annyira fiatalok nem olvassák,de ha mégis a mai kölköket már semmivel nem lehet jobban megrontani..csak be ne tiltsák miatta
uááááááá na azt ne...
a "semmivel sem lehet őket jobban megrontani" dologgal sajnos egyet kell, hogy értsek. Pár éve az egyetemen a gyermekek tv-nézési szokásairól kellett kutakodnunk (többek között. Az eredeti cím "A média hatása a gyermekekre" volt, vagy valahogy így), és ehhez kérdőívet tölttettünk ki három számjegyű, vegyes korosztályú és lakhelyű gyermekekkel. Számítottam ijesztő válaszokra, de ENNYIRE ijesztőkre nem... akkor megint elfogott a "jobb lett volna, ha erről nem is hallok" érzés, mint néha a híradós, meghökkentőbbnél meghökkentőbb eseteken.
Sokszor mondtam már, hogy most jött el az a pillanat, hogy a világ nem tud többé meglepni - s a kedves világ általában maximum öt perces reakcióidővel cáfol rá...
"hold your breath and count to ten and fall apart and start again..."
Végül is...Gravitationnak is csak a hátuljára van írva igen ízlésesen mini betűkkel hogy 16 old teen +
Tyűűűhaaa nagyon jó ez az 5. kötet De nem kellett volna valami kisebb..khm,korhatárt szabni rá?
Nekem is eszembe jutott :)
(de még csak az hiányzik, hogy a könyveken is karikák virítsanak...)
"hold your breath and count to ten and fall apart and start again..."
beküldve: 2007-03-31 17:54:50
(#101) Tyűűűhaaa nagyon jó ez az 5. kötet De nem kellett volna valami kisebb..khm,korhatárt szabni rá?
beküldve: 2007-03-31 12:45:45
(#100) Nemtudom nekem a haverom monta hogy neki van egy három mangálya mi ugyan a bba a szériába tartozik én elkértem az első belenéztem és egy hétig azt elemezgettem után a jött az Árnybíró 2-3 és pont akkor adták ki a 4-et utána meg a Princess Ai az is cuku na mindeggy nekem nagyon tetszik az Árnybíró és lehet hogy én is megveszem az újra kiadást és a másik ötöt is.
Salynos a mainapi akcióra nem tudtam elmenni de a mangákat malyd én is elolvashatom .
Salynos a mainapi akcióra nem tudtam elmenni de a mangákat malyd én is elolvashatom .
beküldve: 2007-03-30 16:04:00
(#99) Pansy esete az első kötettel: Őszi Conon hallotta, hogy kiadják ezt az Árnyék Bíró izé-mizé mangát magyarul, de nem volt ismerős a cím sem, meg hát magyar manga... nem hangzott bíztatóan. Semmiképp sem akarta megvenni, meg se nézte. Rá egy hónapra könyvesboltban járt és látta, hogy valami Árnybíró van a polcon és ahogy közelebb lépett meglátta a gyönyörű rajzot az elején. Egyből be is ugrott honnan oly ismerős a cím, kezébe vette és végig lapozta és ámult, hogy milyen szép az artwork. Árát megtekintve úgy döntöt egy próbát megér. Azóta rájött, hogy nagyon buta volt és már az összes magyarul megjelent kötet megvan neki. Büszke tulajdonos!
De tényleg, nagyon jó lett azt a pár elírást eltekintve és már alig várom, hogy kezemben legyen az 5.! Még azt is el tudom képzelni, hogy az 1. kötet újrakiadását is megveszem.
De tényleg, nagyon jó lett azt a pár elírást eltekintve és már alig várom, hogy kezemben legyen az 5.! Még azt is el tudom képzelni, hogy az 1. kötet újrakiadását is megveszem.
beküldve: 2007-03-28 18:33:23
(#98) Juj bocsi, vmit naon elnéztem=DD
hülyeség, ne olvassátok el:
hülyeség, ne olvassátok el:
(a youtubén biztos sok kisebb részletre felosztották, és most nézte meg a 6.-at vagy nemtom^^')
Lehetőleg mindig mosolyogj! Ha úgy nem megy, h felhúzod a szád sarkát, akkor csak hagyd lekonyulni a közepét =)
Szerk: Peddz 2007-03-28 18:35:17
[Link] Hogy sikerült egy movie-ból 6 részt megnéznie?
Én az 5. kiadás megjelenését várom már...tegnap hallottam pont, hogy elkészült 6 rész anime változatban is.Most akarom majd megszerezni...erről ti mit/miket tudtok?
az egyik haverom látott árnybíró animét,és nem igazán tetszett neki.....azt mondta,hogy szépen meg van rajzolva+minden ,de a főhős,Munszu karaktere megváltozott benne 1 picit:jófiú rosszfiús dumával (szánalmas :) ) azért nem bánta meg,hogy megnézte ...
Szerk: Chaos 2007-03-28 17:03:30
beküldve: 2007-03-27 19:13:50
(#95) Nekem most tűnt fel, gondoltam megkérdezem a fórumban, de látom már túl vagyunk rajta...^^° Amúgy lehet, hogy megveszem, bár már így is túl sok mindent tervezek a képregény fesztre...(Nekem mind a két féle tetszik, bár stílusában az eredeti persze közelebb áll a többihez.)
Szerk: drwest 2007-03-27 19:15:36
beküldve: 2007-03-26 17:27:20
(#94) nekem meg pont az eredeti borító tetszik jobban dehát kinek mi..
Lehetőleg mindig mosolyogj! Ha úgy nem megy, h felhúzod a szád sarkát, akkor csak hagyd lekonyulni a közepét =)
beküldve: 2007-03-26 16:37:33
(#93) Mégjobb lenne ha be lehetne cserélni..muwhaha,le az elgépelésekkel XD Mondjuk nekem az új borító kifejezetten nem tetszik...mi lenne ha sunyiban megcserélném a köteteket,de a borító maradna? *gyerekes mosoly*
végülis tényleg..így nem is lenne olyan rossz mondjuk, ha a képregényfeszten nem is, talán már a sakuraconon, vagy ha megnyílik a webbolt, akkor ott
Szerk: Peddz 2007-03-26 16:30:35
milyen jó lenne, ha lehetne csak boritót venni xD najó ez hülyeség :P (akkor lehetne cserélgetni)
Nem is hülyeség... Ajándék első_kötet_alternatív_borít az Árnybíró 5. mellé? Vagy majd ha üzemel a webbolt, akkor bónuszként lehetne szórni az ott vásárlóknak. Na?